- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
válasz Keeperv85 #31450 üzenetére
Az nagyszerű, ezek szerint ez sem játszik?
ZTE HUNGARY KFT
1117-Budapest, Neumann Janos u. 1/E 3rd floor
Amúgy normál, kreatív mobilszervízre gondoltam, javaslat van? Olvassak vissza 30k hozzászólást?
Ui.
(rákerestem a szerviz szóra topikban, az nem segített)[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Keeperv85 #31443 üzenetére
Keeper:
Félig igazad van, de azt végiggondoltad, hogy mi lenne, ha lenne állandó szerkesztés lehetőség... hat oldallal előbbi hsz-t szerkesztgetne mindenki... na akkor lenne itt bazi nagy gorog kupi...
Egyébként ez a nyúlkefélésnyi szerkesztési idő meg kevés... szerintem.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
MxM19
aktív tag
Nekem is néha van hogy kibír 3napot nagyon minimális használattal.
(Rom felrakása előtt wipeolok mindent,factory reset,stb.......)
Advanced task killernél meg az van beállítva hogy crazy kill,when screen off,és auto indítással.
(Ez még a sweetDreams 2 romnál volt rom felrakása után 3-4 nappal.)
Fényerő meg 90% ban auton van.[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz domerator #31453 üzenetére
Nem arról van szó, de mindegy... Egyébként van olyan hely ahol 20 mp szerkesztési időd van Az egyszavas beböfögések és hozzá a szerkesztés hiánya, az, ami felháborít...
Na a másik, akit elsőkét kellett volna vízbe fojtani, amelyik Androidon elsőre írt TaskKillert....
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
OK, azzal kezdtem, hogy kifakadok, még ha meg is sértődik valaki, de nem akartam senkit megbántani (nagyon )
Azért megtévesztő a statisztikád, mert TELEFONRÓL beszélünk itt és nem naviról, sonypléjről, meg fényképezőgépről... valahogy nekem mindig úgy jön le egy ilyen használati beszámoló, hogy A NORMÁL HASZNÁLATON KÍVÜL (ami pár telefon, üzenetek, email, kis Operamini merazfogyasztlekkevesebbet stb.) volt navi, játék, fotó miazmás...
Na mindegy... az lesz a vége, hogy lekúrom az összes akkufigyelő, százalékkijelző bizbaszt és marad a csótányfasznyi zöld bébielem a noti sorban (ha már a droidban nem lehet valami teljes szélességű csíkot használni akkujelzésre) és ha pirosodik a bébielem alja, akkor gáz lesz... majd beszerzek egy valag töltőt és szétszórom a helyekre, ahol megfordulok.
Csesszék meg, hogy a GPRS modul ennyire kajálja a delejt... 10 perc net és egy csomó enyergija megy a levesbe.
(#31455) Keeperv85 ezért mondtam hogy FÉLIG igazad van vazze....
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz domerator #31456 üzenetére
Semmi gond, nem sértődtem meg.
Nem telefonálok rengeteget, így ez a része nálam annyira nem játszik nagy szerepet. Mondjuk átlagolva napi 20 perc-fél óra.
Először nekem is zabálta az akkut miden feltett rom, ha piszkáltam, ha nem. De ez a Sweet Dreams 3 nagyon bejött. Ha basztatom, ez is merül, de legalább állásában nem eszi meg az akksit egy nap alatt. Ja, fényerő fix 50%. Ha nem netezek rajta, akkor wifi és autosync kilőve.
Hozzáteszem ,ez volt az első, hogy eddig bírta, mivel új android felhasználóként én még nyomogatom rendesen a telefont. Volt, hogy egy nap kétszer is töltenem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
mark5138888
tag
Hy All
Előbb futtattam le kiváncsiságból a neocore-t hogy mit tud a gépem
710 mhz-en a Swedish_Spring_RLS4b_blue-val
a 40,6 fps milyen eredménynek számít? (youtubeon néztem hogy a defy 38-at tud a galaxy s 54 fps-t ugyan ezen a programon.)
-
spuros
őstag
Halihó!
Melyik 2.3-at ajánlanátok felrakásra? Kelzsoca felé húzok, de bőség zavara...
-
MxM19
aktív tag
válasz spuros #31459 üzenetére
Ez a legjobb eddig.Nincs benne hiba." " Launchert cseréld ki benne a launcher Pro-ra és 1akadás sem lesz sehol.
hjanos1: amit linkeltem azzal.[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
hjanos1
senior tag
Melyikkel járnék jobban szerintetek?
Egy CM7 nightly-val (most a kernel javítás után), vagy egy kiszivárgott romon alapló 2.3-mal?The Factory Must Grow
-
-
phantom88
tag
Sweet Dreams III-at SD2-re rárakhatom, úgy, hogy a programjaim megmaradjanak? Ilyenkor ugye csak simán felrakom és előtte az összes format lépést kihagyom? Köszönöm!
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
hjanos1
senior tag
CM-ben frissítették a kernelt, elvileg most nem eszi az akksit.
Ezt meg tudja erősíteni valaki?Sebességben melyik a jobb CM7 vagy a leaked romok?
The Factory Must Grow
-
lekka2
csendes tag
(#31427)-re esetleg valaki?
-
domerator
veterán
válasz hjanos1 #31471 üzenetére
CM133-at tettem fel ma és valóban hasonlóan fogyott az akku, mint a leak romokkal, de nálam ez a CM nagyon laggolt (reflash, reboot után is)
Egyébként a GSF13 tűnik a legtakarékosabbnak eddig... SD3R-t még nem próbáltam, de lehet, ma azt is felteszem egy tesztre.
[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
válasz Psychonaut #31472 üzenetére
általad linkelt fel megy 128mb os partícióra?
-
MxM19
aktív tag
válasz Psychonaut #31480 üzenetére
thx.
1linket valaki?
Amúgy abba van magyar nyelv?
+Azok a beállítások mint a sweetdreams 3 re romban?KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
MxM19
aktív tag
Thx.
Valaki még mindig nem tud működő gangstar miami appot?
Vagy esetleg spiderman total mayhem?[ Szerkesztve ]
-
SchiSa
tag
válasz lekka2 #31492 üzenetére
nos nem gyári adatok visszaállítása, hanem gyári recovery!
viszont ha a gép nem ismeri fel ott más hiba lesz!
kipróbáltam. akku, sim, sd ki.
program install
hang le és géphez csatlakoztatás a gép tökéletesen felismerte, telepítette az eszközt, pedig nem gyári a recovery-migaz eltűnt minden programom, nem tudom, hogy miért. ha bármelyiket telepítem, közli, hogy felülírja a meglévőt
-
inferno88
őstag
Van 15mb hely a telefonon,de mégis virít a sarokban a low storage space.Pár dolgot átmozgattam sd-re,majd erre előjött a jelzés 5mb hellyelMajd néhány cuccot leszedtem,így lett 15 mega.
Van rá valami mód,hogy egyáltalán ne írja ki?köszi
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
törölt tag
Az UOT Theme Kitchen kompatibilis a SD3Remastered ROM fájljaival, lehet vele működő ~bugmentes témákat készíteni?
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest