- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Glatius
őstag
Ez a különbség a szófosás, és a vita között, a vitában figyelnek egymásra a felek...
...hétfő reggel pedig minden megbocsátható.Kivéve a hétfő reggel!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Pumika1975
senior tag
Nekem nem magával a pro-kontra Vitával van a gondom, hanem a személyeskedéssel....
Ez egy szakmai fórum nem más....semmi köze a fórumozók magánéletéhez, ha ezt valaki azért keveri bele, hogy a másikat bántsa, mert nem ért vegyet, az nem ide való...
Attól még senki nem lesz birka, ha nem vitatkozik...
azt is meg kell nézni ki mondja, nem csak azt, hogy mit....win 10, ....múkodj!
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Valaki másnak is volt hasonló problémája, eltörött a kijelző előtt üveg...
Van vkinek ötlete, merre lehetne keresni ebay-en kívűl?
Tegnap meg a kisfiam is leverte egyszer, még egy repedés , nálam úgy néz ki, nem bírja ez a teló a bevetést.Hangszóróm is recseg, nincs fémforgács közelben. Már reszeli a kijelző az ujjam kicsit....https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Glatius
őstag
válasz Surfym@n #18654 üzenetére
A Blade-hez is az univerzális mikroUSB töltő való, a Tescoban 800Ft.ért lehet utángyártott Nokia autós töltőt venni. Egy kicsit sprőd a kábel, de nekem bevált.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
catroot
veterán
Tegnap kipróbáltam egy Samsung I8910-es töltőt és tartót, amit anno vettem, tökéletesen teszi a dolgát!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
syl5
őstag
válasz Glatius #18638 üzenetére
Nem tudom te mit olvastál...De az ember szavának kiforgatása az megy...
Többire nem reagálnék, én tudom mire vagyok képes s mire nem. Amúgy sem egy ismeretlen embernek akarok bizonyítani.Első hozzászólásomat a témában ismeretlennek címeztem, konkrét megszólítás sem volt benne. Ugyan egy kis gúny volt benne, de a gúnyt ezután visszakaptam, nem is szóltam egy szót se, mert jogos volt. Ezután kissé hangnemet váltottam, hiszen csak a véleményemet akartam leírni. Ux1-et tisztelem azért, ahogy be tudott kapcsolódni a vitába! Bozek próbált lecsapni a lepattanóra, de nem ment neki... Nem érdekelt, pedig én nem olyan hangnemben írtam, mint ő!
Aztán már mikor nem tetszik a kedves fórumtársnak, hogy meg meri valaki kérdőjelezni a hatalmát, akkor egyből ilyen "Valami gond van?" meg 18 éves kérdésekkel jön?! És akkor még én kezdtem a kötekedést?! És a lenézés az jobb, kérdem én?Valahogy itt az éremnek csak egy oldala van.
Amúgy meg csak sajnálni tudom az ilyen embereket, az ilyen 18 éves kérdésekből is csak az irigység sugárzik! Én lennék a világ legboldogabb embere, ha még mindig 18 éves lehetnék, és legszívesebben örökké 18 éves is maradnék! Ez az egyik legszebb időszak az ember életében! Üljenek csak non-stop a számítógép előtt, én a való életbe akarok valamit felmutatni! Legyen ez a te birodalmatok, sokkal jobb a szabadban élni!
A sok off-ért bocsánat a többi fórumtárstól! Direkt off-ba tettem mindig, csak át kell ilyenkor tekerni, én is azt szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Szolni kellene egy moderatornak, hogy csinaljon egy masik forumot is ilyen cimmel:
ZTE Blade (2.rész) /Olvasd el az első hsz.-t ! FÜGGETLENÍTÉS TILOS!/ Egymast anyazni itt lehet!!!
Itt mar hanyagolhatnank a temat... Koszonom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kelzsoca
félisten
én tudom mire vagyok képes s mire nem.
Mondtam már tegnap, ha itt szeretnél bizonyítani, már át is váltok read-only módba, sőt nem is írok többet ide, csak mutasd mit tudsz.
Amúgy sem egy ismeretlen embernek akarok bizonyítani.
Akkor miért kell állandó támadó jelleggel ellenem beszélni, ráadásul úgy, hogy nem is bántottalak.
Első hozzászólásomat a témában ismeretlennek címeztem, konkrét megszólítás sem volt benne.
Ne mosakodj, pontosan nekem címezted, és ezt mindenki tudja.
Aztán már mikor nem tetszik a kedves fórumtársnak, hogy meg meri valaki kérdőjelezni a hatalmát
Érdekes dolgok ezek, itt senki nem beszélt hatalom, királyság, csak az enyém a topic dolgokról, ezt egyedül Te hajtogatod, bár már kezd kicsit unalmas lenni.
meg 18 éves kérdésekkel jön?
Ez egy nyitott fórum, hát mindenki azt kérdez amit szeretne.
Te azt kérdezted van -e asszony, én meg visszakérdeztem mennyi idős vagy.Amúgy meg csak sajnálni tudom az ilyen embereket, az ilyen 18 éves kérdésekből is csak az irigység sugárzik!
Vannak olyan emberek, akik a saját bajukat éppen a másikra sugározzák ki, szóval ki is az irigy?
Na de részemről tényleg befejeztem az egészet, semmi értelme nincs egymást marni.
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz kelzsoca #18662 üzenetére
napok maradtak ki a topicból, mert kicsit kell a kapcsolatot is ápolni...
érdemes visszaolvasgatni, vagy siket szöveg volt csak?
bár a vitát lehet elolvasom, és szólok vmi frappánsat hozzá, bánom h lemaradtam online ilyen jó dologból[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Glatius
őstag
Ha kiforgatásnak tűnt akkor én kérek elnézést! A történet első felével nem is vesztegettem volna egy percet se, de ha valamivel tényleg senki sem hajlandó hosszabban foglalkozni, akkor ezt nem árt tudnia az érdeklődőnek. ...És csak azért mertem ezt kimondani, mert én is senki vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
Jó reggel!
A 2.3.4 kelzsoca-féle rom csak és kizárólag gen2-re megy fel? ki szeretném próbálni, de nekem gen1-es a teló. Emiatt nem szeretném gen2-esíteni ha nem muszáj.
Előre is köszi a választ!ÜDv.
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
kelzsoca
félisten
válasz Lagler #18665 üzenetére
Sajnos a Gen1-es készülékeket már nem támogatja a Cyanogenmod csapat.
Ha T-mobile-os vagy, akkor van lehetőség hivatalos frissítés keretében megoldani a Gen2-re váltást, ha Telenor-os, akkor sajnos még várni kell vele, Vodafone-os készülékek pedig alapból Gen2 és 2.2-es Froyo-val érkeztek.
-
itsDani
tag
válasz kelzsoca #18667 üzenetére
Tegnap találtam egy konvertert modacon, azt ismered? Nem tudom, hogy mennyire megbízható. Elvileg fel kell flashelni gen1-re a gen2-es cm-et, aztán újraindítás nélkül(!) ráflashelni a gen1 konvertáló csomagot, és utána használható
Még egyszer mondom, épp hogy csak ránéztem, senki se kezdje el használni csak az én leírásom alapján!
szerk: valami fájlokat is ki kell cserélni előtte, úgy látom.. itt a leírás, ha valakit érdekel
[ Szerkesztve ]
-
bala6120
senior tag
válasz Pumika1975 #18668 üzenetére
mira72-re kíváncsi vagyok (nagyon bírom), Off topicban verhetetlen
-
kelzsoca
félisten
válasz itsDani #18669 üzenetére
Igen, ismerem de nem próbáltam, többen itt a topicban azzal tettek fel CM romot, és úgy tudom nem volt gond.
(#18670) Lagler
Jól érted, ezzel lehet átalakítani: link
A leírást pontosan tartsd be, mert a művelet elvégzése veszélyes, és hiba esetén, akár használhatatlanná válhat a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Lagler
tag
válasz kelzsoca #18672 üzenetére
Nagy király
Viszont az enyém kezdetek óta clockwork recovery-s és a Te SS RLS3 blue fut rajta.
Ez okozhat gondot?
HA igen, leírnád nekem(akár priviben is) hogy mi a menete a hivatalos 2.2 frissítésének?
Hálás lennék!Üdv.
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
-
syl5
őstag
-
sesshou
senior tag
Hjuston gond van::S
Az alap szitu hogy feltettem anno a kelzsoca blogjában leírt memória felszabadítást és azóta használtam már más és más romokat is. Nemrég még a változtatás előttröl készült cw által készített backupot akartam alkalmazni De a telefon megáll a zöld kis androidnál és sehova tovább. viszont a recovertit elérem és tudok telepíteni de azóta bármit teszek fel mindíg eddig jutok Viszont a cw azt írja hogy a verziószáma 3.0.1.4.
[ Szerkesztve ]
-
GrandS
senior tag
Van arra mód, hogy a hívó nevét kimondja a Blade?
-
mira72
őstag
szerintem a te kicsi szemeid az szúrja hogy valaki(k) tesz(nek) valamit a többiekért, és ez neked nem megy mert kevés vagy hozzá.
az hogy az extra (VIP) segítségért meg kis donate jár, az is látom nagyon fáj neked.
szerintem menj el közmunkára egy hétre, hátha kiszellőzöl, meg akkor megtudod milyen az ingyen meló...(azért ide írtam hogy kavarodjunk rendesen! )
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
ux1
addikt
válasz sesshou #18681 üzenetére
1. Tedd fel a 3.1.0.1 -es recovery-t.
2. Ha Gen2-esítetted a telcsit, ne használj előtte lévő backupot (a nand a recoveryt is újrarakja, a régi gen1 volt )
3. Tegyél fel egy Gen2 friss romot, lakd be majd ezt backupold...x. Lőn csoda, recoveryt tudsz recoveryből frissíteni.
recovery-clockwork-3.1.0.1-blade-gen2-update_signed.zip
md5: 5660ef7fd3acd5803da2b956330f0a21Install zip, mint egy rom, csak ne wipeolj
(#18684) mira72
Sly5 nem rossz srác, igaz néha másképp lát dolgokat, de sokszor van igaza is. A saját meglátása szerint, talán most is.
Szvsz zárjuk le eme témát[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
-
TRob1
veterán
válasz mira72 #18684 üzenetére
Szvsz a melót ne keverjük ide. Ha melózunk, pénzt kapunk (még ha keveset is), ha segítünk, nem kapunk pénzt (és nem is várunk el). Vagy kérjünk pénzt minden "segítségért", vagy ne kérjünk pénzt egyik Segítségért sem. (magánvélemény, nem folytatnám vitákkal)
syl5: Sajna te sosem fogsz kijönni győztesen (pedig vannak dolgok amiben egyetértek veled), mivel sokan Istennek tartják zsocát, és sok követője akad (mint minden istenségnek a történelem során), vagyis bárki szól ellene akármit is, sokan mások ugranak rögtön a védelmére. (szintén magánvélemény, ezt sem folytatnám vitákkal).
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz kelzsoca #18689 üzenetére
Nincs problémám, véleményem volt egy hsz-re, amit leírtam (ajánlom figyelmedbe a bekezdések végén lévő zárójeles részeket), ráadásul nem is neked címezve! És engedd meg Nagyuram, hogy oda írjak ahol én jobbnak gondolom (mivel ide ment a válasz valakinek ). Köszönöm. Vége
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Bozek
nagyúr
válasz GrandS #18682 üzenetére
Például Voice Caller ID: [link]
De biztos van másik is, csak én hirtelen ezt találtam.
Más: CM7 N81 16,5 órája megy, akksi 15%-on. WiFi használat 2 óra 47 perc, az energiát leginkább zabáló Apparatus 31 percig futott. Szerintem ez így tökéletes. Tudom, hogy többet várnak el az emberek a telefontól, de még csak pár napja van fenn. Na meg még nem teljesen fejeződött be a belakás se.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Lagler #18692 üzenetére
Clockwork-ből felteszed a stock revovery-t, és máris gyárid van.
(Ha kellene link: stock_recovery.zip[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
mukika009
tag
Srácok! bárkinek tégla a telója, vagy pedig IMEI eltünése van megtudom oldani írjatok egy emailt a mukika009 kukac gmail.kom re és letémázzuk barátságos vaok ^^ kb 10 perc alatt megvagyok a készülékekkel
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
rharta
tag
huh milyen buli volt megint? Vissza kell olvasnom
Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest