- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz asdasdasd199 #16949 üzenetére
az original svédek ilyenek.
(#16954) kelzsoca: egyelőre, matekban van egyenlőre
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz asdasdasd199 #16949 üzenetére
Ugye nem használsz kiemelést...
A warezre meg főleg nem, egyenlőre segítő szándékkal szólok, a warez miatt kiraknak innen.
Egy Jó Gen 2 es rom mikor fog kijönni amibe van OC+gyors+hibamentes+rádió stb megtalálható benne?
Svéd rls4/rls5
(#16953) Bozek
Nah, gyülekeznek az idősebb userek?
[ Szerkesztve ]
-
asdasdasd199
csendes tag
Ja és ha valakinek Kellene egy hangrögzítő ami még MP3 ba rögzít és tökéletes a hangzás (főleg a gyárihoz képest akkor) itt a neve: Hi-Q MP3 Recorder.
-
_NCT
őstag
Gondolom nem hiába kopasz az avatar-od
asdasdasd199: köszönjük szépen, tudjuk használni a keresőt és a Market-ot, sőt elvétve van aki a kettőt együtt is
Amúgy a GPS jel találékonysága lakáson belül több tényezőtől is függhet (milyen vastagok a falak, GPS chip minősége stb...), nekem például ablak mellett még szép hogy talál jelet, pedig akkor is a házban vagyok
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz IKuresZI #16853 üzenetére
Jah azt tudom, hogy Ginger alatt megy, Ginger alatt minden megy, csak az én Froyo-m alatt nem
Na de mind1! Már csak két hetet kell kihúznom és rögtön tolom fel a CM-et!(#16873) mira72
Amúgy eszméletlen, hogy itt mennyi ember nem veszi észre, hogy folyamatosan szivatva van... Mindegy meg is érdemlik, pláne ha még le se esik nekik...(#16883) thxer
Fúú hát itt valami eszméletlenül, bődületesen hatalmas információmennyiséget jelentettél meg. Szerintem a Google is megirigyelné, hogy hogyan tudtál ennyi mennyiségű új, sehol nem felllelhető információt létrehozni...
Komolyan mondom eszem megáll! A gyerek csinál egy fordítási gyakorlatot, és még nagy kani piros betűvel kiírja, hogy "A leírásokat ne publikáljátok más oldalakon!"
Tutod te mit jelent az hogy publikálni?(#16894) Stirlitz
Volt már a Pinball HD előtt is két szép flipper. A Pinball Deluxe, és a Pinball Ride!
Amúgy a Pinball HD pikantériája, hogy az elvileg Tegra-s játék, de okos fiatalok rájöttek, hogy baromira nem kell hozzá Tegra proci, csak egy szimpla ellenőrzést építettek be a játék kódjába, hogy csak Tegra proci alatt fusson. Pár nappal ezelőtt én is linkeltem videot is, hogy fut Desire-n.(#16926) mira72
Ne lottózzál, fogadjál! Azzal nyersz is![ Szerkesztve ]
-
Grafiqs
őstag
A topikban takarítottam.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
latis666
aktív tag
TEgnap megtörtént az a nagyon ritka alkalom hogy navigációra volt szükségem. Inditanám a navigációt nem ment. Hát ja valszeg én barmoltam el mikor a kártyán takaritottam na sebaj gondoltam előkapom a modositott google maps-ot majd az navigál. De nem tudtam feltelepiteni. Fingerprint lite van fent. Gondolom az a baj hogy eleve nincs a romban gmap alkalmazás. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Modnjuk azt még nem probáltam hogy marketből leszedem és arra tenném fel a modositott app-ot.
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz asdasdasd199 #16944 üzenetére
A GPS bekapcsolásakor kell egy kis idő, míg megtalálja a műholdakkal a kapcsolat, és meghatározza az aktuális helyzetedet. Ha van közben online internetkapcsolat (wifi v. mobilnet), akkor ez a szinkronizáció gyorsabban megtörténhet.
Nekem T-s 2.1-el nem volt ideális a GPS, de kelzsoca SS rls4b és Fringerprint T1-el tökéletes a működése! Még pincében is talál gps jelet!
Most tetőtéri szobában leengedett redőnynél is talált 9 műholdat. Bicajozáskor szivacsos szövet tokba teszem a telot, és plusz táska oldalába vagy zsebembe, és akkor is tökéletes a gps működése.
Tegnap is 4 órát használtam a szép zalai dombok között bicajozva, és mobilneten online töltötte fel az adatokat az Endomondo-ra (minimális adatforgalom). Ott meg weben mindenféle mozgási statisztikám elérhető, és akár megoszthatom a nagyvilággal, vagy csak haverokkal, vagy csak magamnak gyűjtöm, azaz titkos.Korábban volt RIM BB-m, és az nagyon igényelte a ráláthatóságot. Azt autóban például a műszerfalon kellett tartani az ablakhoz közel, hogy vegye a jelet...
#16978) latis666 Marketből leszedve működnie kellene. Legalábbis SS rls4-nél én feltettem utólag. Most FP-hez nem telepítettem, de lehet Guglis pakkból a Places-t felrakom, mert az hasznos tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
A vodafon-os pengék ram felszabadítására van már olyan módszer ami nem annyira kritikus mint például ez a leírás
-
Glatius
őstag
Jó reggelt!
Lekéstem a hajlott korúak találkozóját?[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
es2311
csendes tag
szerintetek az menyire gáz hogy 1hetet ment a telefon 691mhz-en?? és nem volt instabill nem fagyot....
xperia x1 wm6.1 touchflo 3d psp 2000 cfw 5.506.39me
-
Glatius
őstag
válasz es2311 #16984 üzenetére
Szerencsés vétel volt, de sajnos a procinak nem igazán az órajelfrekvenciája, hanem az utasításkészlete gyenge.
Meg az enyém is.... duplázok!
Amit írtál az kérdés, állítás, vagy reggeli rejtvény???
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
tpeti78
senior tag
Szép jó reggelt Mindenkinek!
RLS_4 Lite blue cserélésén agyalok,Fingerprint T1-re.Persze,mivel T-s vagyok,megvárom Zsoca javítását,az APN-ek miatt.
-Elképzelhető (mint ahogy írták is páran) ,hogy az akku idő jobb lehet a fingernél?Elvileg a két rom alapja azonos,nem?
-OC nem lehetséges sehogy sem?Lehet,hogy csak placebo,de mintha 672-n egy-két játék azért jobban menne....
(#16983) Glatius: Erről én is lekéstem,sajnos....
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
kelzsoca
félisten
-
tpeti78
senior tag
válasz kelzsoca #16989 üzenetére
GEN2-es már egy ideje,de mostanában mintha jobban merülne valamiért,persze elképzelhető,hogy azért,mert már tele raktam minden x@rral....
Nem igazán kell az OC,csak kérdeztem.Köszönjük a romot,ma akkor ráfekszem,ha már publikáltad!
szerk.: Marketről csak és kizárólag kártyás fizetéssel lehet vásárolni?Az egyenlegem terhére nem megy sehogy sem?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
bodoraudio
aktív tag
New! cm 7 n75 full.
-
kelzsoca
félisten
válasz bodoraudio #16991 üzenetére
Majd 100 körül talán érdemes lesz vele foglalkozni.
-
bala6120
senior tag
válasz bodoraudio #16991 üzenetére
Érdekes, hogy a mérete több, mint 3 MB-l kisebb. Ezt lehet, hogy kihagyom
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
-
Merlini
tag
válasz anglergab #16877 üzenetére
wbaw’s Gen2 v4
Partition layout: 2MB cache, 138 MB system, 315MB data
Nekem ezek stimmelnek.
Beállítások -> Belső tárhely - Összes hely: 316MB
Elixir - Belső 315,6MBA SystemPanelLite Task Manager -ben is a "2MB cache, 138 MB system, 315MB data" értékeket látom. (Menü -> Dev Info -> Storage)
Maximalista vagyok /data terén ez volt a fő ok, hogy Bladre váltottam Spica-ról.
[ Szerkesztve ]
-
szilvaspet
tag
3G Watchdog helyett tudtok egy jó alternatívát?
Mióta felraktam a T-s frissítést meg a Fingerprint Fullt, rendszeresen kinullázza a beállított értékeket, úgyhogy már nem is tudom mennyi maradt a mobilnet csomagomból...köszi
Pet
-
tpeti78
senior tag
Kelzsoca,a mai T1 lite leírásában ez elírás?
"Ez a rom pedig azoknak készült akik esetlegesen már átalakították a készüléküket, illetve független készülékkel, vagy Vodafone SIM kártyával rendelkeznek."
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Pumika1975
senior tag
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest