- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
SD killer
csendes tag
válasz jano_77 #10198 üzenetére
Szolgáltató ad gyári kártyát, amikor megveszed a készüléket (ha kártyásban, vagy előfizetésesben veszed), ha vissza kell vinni csak visszarakod bele azt a kártyát és kész.
A főzött romoknak meg ugye egy "bug" miatt nem tűnik fel, ha más szolgáltató kártyája van a függő készülékben...
[ Szerkesztve ]
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
warezxts
senior tag
Advanced Wifi Lock-ot én ajanlottam, igaz akkor meg csak fel napja volt fent, de igy mar 2 nap elteltevel nyugodtan allithatom hogy megoldotta a wifi fix problemat!
Annyi esetleg, hogy azt is vegyetek ki a beallitasokban hogy kapcsolja le a wifit ha nincs a haloza a kozelben, mert ha egy pillanatra megszakad, akkor nem kapcsol vissza, hanem rendesen le van kapcsolva a wifi(off: miert van az hogy nemely hozzaszolas nem fekete hanem szurke?)
[ Szerkesztve ]
-
Tigger8
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen meghalt a Bladem érintőképernyője, szeretném bevinni a szervízbe, recoveryben visszaraktam egy régi gyári Rom-os mentésemet, viszont szerintetek a recoveryt és az általam használt custom Rom mentésemet is le kéne szedni róla, hogy maradjon a gari? Ezt meg tudom tenni úgy hogy egyáltalán nem működik az érintőképernyő? -
kopuler
tag
Miből gondolod?
(#10213) angyall
Ne mondj már ilyet, mikor vettem a telcsit 3 oldalas leírást kellett átolvasnom e miatt.
Persze utána meg bele is kérdeztek, hogy biztos elolvastam e.
Erre azért volt szükség, hogy a Magyar Törvények alapján védjék a seggüket, mert ugye szolgáltató szolgáltatónak nem adhat ki információkat. De mivel Te bele egyezel így megteheti. Még video felvételt is készítenek róla, hogy elfogadottnak tekinted a Google - T-Mobil szerződést.
De hát ha egyszer az ember azt akarja látni, hogy hulljon a madarak tolla, akkor mindent megtesz ezért.
Én pl. mikor haza megyek akkor megrugdosom a tyúkokat otthon, mert hát élőben az igazi ez a játék. A szomszéd disznói meg sorban dőlnek ki.
Szóval ne mond, hogy ez szívatás, mert nem az.[ Szerkesztve ]
-
kriszbox
csendes tag
Behalt a blade töltője... Csatlakoztatom úgy érzékeli hogy tölt, de mégsem. Usb-ről működik GRRRR
-
kelzsoca
félisten
-
Cimi86
tag
CM7 N57-nél,vagy igazából bármelyik CM7nél fordult már elő olyan valakinek,hogy kapott egy MMS-t,benne képpel.Amikor rányomok az Üzenetekben,hogy töltse le a képet,egyszerűen eldobja a mobilnetet,és nem tölt le semmit.
Valami megoldás esetleg?
-
kriszbox
csendes tag
válasz Tigger8 #10208 üzenetére
Nálam néha pár percre hülyül meg, 1x 2x fordult elő (aksi ki, reboot) megoldotta. Ha nálad nem, akkor mindegy úgysem tudsz vele mit kezdeni... Szerintem nem fognak vele szarakodni, ha ott nem kapcsolják be (elég valószínű) később mondhatod hogy milyen rom? milyen recovery?
-
Nova96
őstag
CPU meddig lehet emelni?
a min, és a maxot? Hogy ne legyen baja? -
kriszbox
csendes tag
válasz Nova96 #10220 üzenetére
Nem emelném a helyedben, semmit nem ér...720mhz amit viszonylag kissebb hibaszázalékkal kibír, de alig észrevehető (pl angry b. ugyanúgy szaggat néha). Hát ennyit tud ez a teló, ami szerintem nem kevés. De egy minőségbeli javuláshoz másik telefon kell, rom ide vagy oda...
-
kriszbox
csendes tag
válasz leszvigasz #10109 üzenetére
Romcsere megoldja, próbálj másikat. Sok bugos van, figyelj a telepítésnél a wipe-ra.
-
sunahunter
senior tag
Van egy olyan beállítás, hogy alvó módban ne menjen sleep-be a wifi.
Nekem a cserélt CM wifi driverrel megy minden rom, és mindnél működik.
jano_77:
Valószinű. De engem a gari nem fog meg egyik készüléknél sem.
Még egyet sem vittem vissza, mondjuk nem is téglásodott egy sem.
Mivel vidéki vagyok, a bevitel, idő, stb. nekem nem éri meg, csak drága készüléknél.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz [Misel] #10231 üzenetére
Sajnos sto1911 kollégával kell egyet értenem, TFT nem szebb hidd el nékem OLED-es nagyon szép, napsütésben is szépen látni a kijelzőt, sajnos ez nem mondható el mindig a TFT-ről. Max akkor szebb a TFT, ha egy gyatra minőségű OLED-es kijelző mellett van, mert mint tudjuk nagy a szórás az alkatrészek között. De alapjáraton szép az az OLED nagyon is....
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz sunahunter #10235 üzenetére
Froyo-n CM-es Wifi driver-el, ha készenlétben elmegy a wifi aludni, megkapod az email-eket?
-
tpeti78
senior tag
Sikeresen felment a CM stable,és sikerült a GEN2 TPT is.
Elkezdtem belakni a romot,telepítgetés,stb.,de engem nem győzött meg.Megy vissza a Zsoca féle blue.
Marketben a vissza lépéskor fekete képernyő fogadott,utána eltűntek a home-ról az ikonok,majd amikor ki akartam volna kapcsolni,csak sötétebb lett a képernyő,de nem jött a kikapcsolás lehetősége sem.... Úgyhogy szép-szép ez a 2.3,de korántsem nevezném stabilnak. Gondolom elrontani nem tudtam semmit a telepítéssel,mert TPT-vel ment fel a rom is.
Restore után nem bootol be,csak zöld robot.Hiba üzenet a következő:
E:Error in /cache/recovery/log
(No space left on device)
E:Error in /cache/recovery/last_log
(No space left on device)Mi a következő lépés,ha a lite blue-t szeretném vissza kapni?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Glatius
őstag
válasz sunahunter #10239 üzenetére
...és tényleg alszik? Minden hard gombra éled a teló, vagy csak a power -re?
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
barnam_
nagyúr
válasz sunahunter #10239 üzenetére
Csak lecseréled a system/wifi-ben lévő fájlokat, vagy kell még valamit mókolni vele?
(#10241) Glatius: tényleg alszik, csak power-re ébred.
(#10240) tpeti78: nem csoda hogy nem megy, ha G1-es romot akarsz visszatenni G2-re...
Telepítsd fel újra a romot, azt hiszem megy G2-n is.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
-
tpeti78
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz barnam_ #10243 üzenetére
Nalam eleg volt a system/wifit cserelni, viszont nem megy aludni, barmely gombra felkel.
(#10249) Bozek: szerintem 2 lehetoseg van:
1 - gyari wifi driver, azzal elmegy a telo aludni, de viszi a wifit is.
2 - CM driver nem CM ROMon - van wifi, nincs alvas
3 - CM driver nem CM ROMon - van wifi, nincs alvas - ezt nem akarom elhinni, ill. bizonyitekot sem kaptam/tunk senkitol[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz tpeti78 #10245 üzenetére
Na most akkor melyik ROM-ot akarod feltenni? Ha GEN1- GEN2 kompatibilitása van a ROM-nak, akkor mielőtt feltennéd a ROM-ot, 3x-os WIPE + ahogy írtam kelzsoca blog-ban lévő instrukciókat követed. Mindenféleképp kell a wipe, azután mehet a ROM telepítés, majd ezután az alkalmazások visszaállítása, már ha van olyanod.
-
Bozek
nagyúr
válasz sunahunter #10235 üzenetére
Nekem azzal a beállítással is kikapcsolt, bár nem a CM-es wifi driver van a ROM-ban.
(#10250) sunahunter: Felrakod valahová a fájlokat?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest