Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz bostone #3584 üzenetére

    Na akkor még 1x. nem tudok nyilatkozni sem a netflix sem a hbo-val kapcsolatban mivel nem opció nálam. De valószínű, hogy ....... de mástól várd a választ vagy használd a keresőt.
    Ha feltennéd egy újabb fw Pl a 2.0.5 akkor megszűnne az Arab felíratok, de ha nem talál akkor azt adja ki abc sorrendben. Sajnos nem mindig talál feliratot. Van amikor a ZDMC jobban talál feliratot és azt letöltve már a saját lejátszóval is be lehet hívni.
    A beszkennelt taralmak 95%-ban téves címekre mutatnak. - Na most ez a melyik média tárnál észlelhető. Ha a ZDMC-ben akkor nincs jól beállítva az adon. Ha a gyári akkor azt felesd el, főleg a sorozatoknál.
    Ha kell erre van egy képsorozatom elküldöm a letöltési linket ha kéred.
    A kodiból ( ZDMC) indítva is a gyári lejátszóra vált. - hát igen mert ez erre készült mert ez a legjobb lejátszója és erre van beállítva.
    De ki lehet kapcsolni. - Rendszer-lejátszó-Videók. és ott jobb oldalt felül lehet kikapcsolni.
    De ha innen a ZDMC média tárból a Filmeknél a listában nyomsz egy hosszú OK akkor már tudsz választani - Egyéb lejátszóval sornál mivel szeretnél lejátszani.
    Na jó éjt.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák