- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Ezek a táblák most nagyon jól lettek, szerintem a sima modell jobban megéri
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Ezt nem értem. LCD? Arról volt szó, h OLED. Azért is akartam venni egyet.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Somatom
veterán
Néhány "mellékes" infó kimaradt, amit a Tab 5 alapján talán érdemes lett volna megemlíteni. SIM -es verzió? Tárhelybővítés? GPS? HDMI kimenet?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs semmi ilyen a Pad 6/Pro-n.
HDMI kimenetet nem mostanában láttam ilyen eszközön, melyiken van amúgy?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Griff55
senior tag
Nagyon szépek lettek, sose volt tabletem meg eddig nagyon nem is éreztem késztetést rájuk, de ez, illetve az előző xiaomi tab elgondolkoztatott
[ Szerkesztve ]
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
bollokcs80
Korrektor
135-ért jött itthon 2022 elején, a 2021 őszi megjelenéskor EU-s webshopból 110-120 körül lehetett elcsípni akkori árfolyamon. Most 150 körül van normálisabb itthoni helyeken. A Pro sajnos akkor sem jött, félek Európa csak a simát kapja most is. 150-180 körül megérős lenne a hiányosságai ellenére is, mert ebben a szegmensben semmi épkézláb cucc nincs droidon.
B.Cs.
-
ace05
senior tag
Nekem van Pad5-töm. Jó, megyeget, teszi a dolgát. De a miui nekem nem barátom, Samsung One UI-a után. Ami nem tetszik: nem kiforrott a ceruzás dolog náluk, memória menedzsment, és a HDR hiba, ami mai napig nincs kijavítva. És annyira nem lehet elterjedt a tab, mert XDA-n két főzött rom van csak hozzá, mindenféle hiányosságokkal, így lecserélni se lehet a MIUI-t.
Többször gondolkoztam rajta, hogy eladom, és veszek Samsungos tabot, de végül maradt, mert csak veszteségesen tudtam volna elpasszolni.
Szóval mondhatni ezek a problémáim, benne voltak az árban.
[ Szerkesztve ]
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Na igen. A bill. külön lesz kb. 50e, a toll min. 30 e HUF. (a 100e-s Lenovóhoz lett volna a toll 23e...) Plusz védőtok, fólia. Szóval lehet még locsolni az alapárra, bár az alapvetőn jó is lehet.
ThinkPad
-
törölt tag
válasz Öcsielvtárs #20 üzenetére
Szerintem jó ha van lecsupaszított kiadás amiben csak a tablet van. De akkor jó lenne kiegészítős csomag is. Tab 5 tollát nem is tudom lehet-e egyáltalán itthon kapni.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Akinek van ilyen tabletje, az meg tudná mondani, hogy van-e benne rezgőmotor?
-
raulicio
senior tag
Eddig szeretem. Viszont ma előjött egy dolog. Nem tud csatlakozni egy telekomos wifihez az istennek sem. Otthon eddig minden ok volt a telefonom hotspotjához most is csatlakozik. Valami ötlet.
Amúgy az oled / nem oled kérdés miatt én is gondolkoztam de nem bantam meg. -
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Az mekkora baj hogy az enyém Globál verzió?
-
mvera
csendes tag
sziasztok!
vettem egy pad 6-ot eredeti xiaomi billentyűzetes tokkal.
magyar kiosztást használok a billentyűzeten, de nincs 0 (végigpróbálgatva minden). van esetleg valami ötletetek, hogy hogyan lehetne azt mégis magyar kiosztás mellett használni. az esc bill. ö-t ad ki, a 0 szintén.
Köszi! -
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok! Itthon sehol nem találok a tablethez gyári tokot, mindenhol elfogyott. Utángyártott van valakinek? Van tipp jó minőségúre? Webshop képek elég szutykok.
-
Hajtó2521
újonc
Sziasztok Mindenki🤗
Körülbelül 8 hónapja vásárolatam Xiaomi tab 6 os tabletemet.
Tudnátok segíteni abban, hogy jó pár napja, ami telepítve lett tabletmre nem működnek a lejátszások streaming szolgáltatóktól😔
Az oldalakat betölti csak a lejátszások nem indulnak el mindegyiknél hibakódot ír ki😔!
Gyári visszaállítást már vègrehajtottam, de ez nem oldotta meg a problèmámat😔
Köszönöm a segítségeteket🙏👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 7th. 32GB Gold Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3881/
- Eladó egy bontatlan új iPad Pro 2022 M2 12.9" 128GB Wi-Fi Spacegray színű készülék. 1év Apple gari
- Fintie iPad 2022 10.9" tok+billentyűzet szett új 6hó jótállással!
- Apple Pencil tok/tartó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest