- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note és Mi Note Pro topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DG790401
tag
Vègre egy igèretes mi note fôrum! Sziasztok!
Màsfèl hónapja nyûzok egy fehèr 16 gb-os mi note-ot. Rengeteg tesztet olvastam a neten ès a camera megîtèlèsèt nem èrtem....vhol Istenîtik màshol meg lehuzzàk( ITT nem a Drops Bélusra gondolok sztem is felejtôs) Az ellentètes vèlemènyek kb fele arànyban megoszlanak.
Nekem mi a vèlemènyek a kèpalkotàsról?
Màsik: 5731 ès 5804 esetèn is a galèriàban dupla koppintàs esetèn a kinagyîtott fotó kerete körbe piros szînû lesz. Elôfordult màr 2× hogy ezt követôen lefagyott a teló ès csak ûjraindîtàs segîtett. Mi leheta fentiek oka?
Az aksival kezdem megbaràtkozni, azt vettem èszre hogy a nyüstölès alatt egyre jobb. Eddig àtlag napi hasznàlattal kb 3, 3.5 h tudtam elèrni (on screen time) most sok böngèszès youtube zenehallgatàs, ès reggel óta mèg több mint 50% aksival màr megvan a3 h on screen time. -
törölt tag
Üdv!
Én maximálisan meg vagyok elégedve a kamerával, pl Mi3-ra vagy Honor 6-ra köröket ver (ezekről váltottam). Nagyon jó sw-t rakott össze a Xiaomi, kihozták az IMX214-ből, amit lehetett. A point and shoot fotók is rendben vannak, nem beszélve a rengeteg manuális beállítási lehetőségről.
A kinagyított fotók piros keretét még nem tapasztaltam, de én a QuickPic-et használom, nem a gyári galériát
Screen time nálam 4-5 óra között ingadozik, arról függ, mennyire van meggyötörve (Chrome, Skype, Viber, Instagram, stb). Ez szerintem teljesen rendben van egy ekkora tepsinél, éjszaka alvó módban meg kb 2%-ot "zabál"
-
törölt tag
Kész az 5.8.20 v7, de Note-ra, Note Pro-ra és Mi4i-re visszatartják még. Remélem csak 1-2 napról van szó.
"Virgo, leo, ferrari later... still some recompile issues to solve..."
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek fekete színű készüléke?
Olvastam,hogy a PRO-bol is van fekete,de mindenhol csak fehéret tudnék venni.Üdv.Bilux
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
törölt tag
válasz Biluxzsolt #56 üzenetére
Üdv!
Én úgy tudom, hogy Pro-ból csak fehér/arany létezik.
-
törölt tag
válasz Biluxzsolt #58 üzenetére
Én fekete Pro-t még sehol sem láttam.
Szerk: Fehéret semmiképp sem akarsz?
[ Szerkesztve ]
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz #65577472 #59 üzenetére
Nemrég cseréltem telefont,Lenovo Vibe Z2 Pro-m van épp,de régóta kacsingatok a Xiaomi felé.
A teszteket várnám én is,kíváncsi lennék,hogy ők mit is mondanak.
Nem volt még fehér,nem is szeretnék,mert a fekete jobban tetszik."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
törölt tag
válasz Biluxzsolt #60 üzenetére
Én is fekete mániás vagyok, ez az első fehér előlapú telefonom, de egyáltalán nem bántam meg. Pedig én feketét is rendelhettem volna, de bambuszt akartam mindenképp.
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ma érkezett meg a Note Pro-m.
Fel szeretném rá rakni a legfrisebb multi ROM.
Ezt a leírást találtam róla gondolom ezt is ez alapján lehet: [link]Gyárilag MiRecovery 2.0.1 van rajta. Ebből felrakható a multi rom, jó ez a MiRecovery hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Sajnos friss multi ROM nincs nekünk a PRO-hoz még.. 5.8.6 a legfrissebb. (leo)
Twrp recovery-t itt találsz : [link]
Ezzel le tudod menteni a jelenlegi rendszert is,ha kell egy biztonsági mentés.Könnyedén felrakható fastboot módban,csak telepítéshez,illetve állandóra is ezzel: [TOOL]Minimal ADB and Fastboot
A két parancs:
fastboot flash recovery twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img recovery cseréhez
fastboot boot twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img ha csak telepítéshez kell.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
-
zozyk
addikt
Hellobello heti weekly,gyere a papához...
xiaomi.eu_multi_virgo_5.8.27_v7-4.4.zip -
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára csatlakozom hozzátok, hétfőn-kedden-szerdán megjön az én Note Pro-m is
A Mi2s után visszatérek a Xiaomi-hoz... LG G3-t fog váltani és most kivételesen hosszútávra tervezek veleÜdv.:
SanyaXiaomi Mi 11i
-
Serricon
senior tag
válasz #65577472 #70 üzenetére
Ne aggódj, ha minden jól megy hamarosan csatlakozom.
Nézegettem a Pro-t, de nekem az arany nem jött be, majd megláttam a Bamboo verziót.. Instant get.T-s 4G hálózatban használja valaki esetleg? Nincs vele gond?
Dominós vagyok, és éltem a lehetőséggel hogy küldjenek egy ingyen 4G nano SIM-et a mini helyett. -
-
törölt tag
Meg kell nézned a Telekom 4G lefedettségi térképét, hogy Egerben elérhető-e a B3. Ha nem, akkor be kell érned a 3G-vel.
Az eladó nem fog jótállási jegyet adni, ha garis gond lesz vele, küldeni fog egy kitöltendő dokumentumot, amit a telefonhoz mellékelve saját költségeden ki kell küldened Kínába. Innentől általában 3-4 hét az átfutási idő, de ez sok mindentől függ (eladótól, hiba jellegétől, stb).
-
Serricon
senior tag
válasz #65577472 #77 üzenetére
A térkép szerint teljes a 4G lefedettség, majd kiderül.
Reméljük nem lesz rá szükség, eddig egy telót se kellett gariztatnom.A Bamboo hátlap jól látom vastagabb mint a gyári? Pár képen a fehérrel mintha hajszálnyival kilógna a kamera, a Bamboo-nál viszont úgy látszódik mintha bentebb lenne.
Nem koszolódik esetleg, vagy van ezen is valami védőréteg? -
törölt tag
-
Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan készüléket váltanék, Mi Note, MX5 és Oneplus 2 között vacilálok. Igazából a Oneplus lenne a befutó de a Honorbuy-on jóval drágább mint a többi. Tudna valaki pro kontra érveket sorolni miért esett anno a Mi Note-ra a választása? G2-ről váltanék, picit aggaszt a mérete. Pár konkrét kérdés :
Nagyon megszoktam a duplakoppos ébresztést, itt van valami hasonló megoldás?
Olvastam hogy egyidejűleg csak az egyik SIM lehet fenn a 4G hálózaton. Ez a mico és a nanosim is lehet vagy van egy elsődleges SIM slot?
EElőre is köszi a válaszokat. -
törölt tag
válasz Stimpy001 #82 üzenetére
MX5-nek állítólag botrányos az összeszerelési minősége, erről Fejvadi fórumtárs tudna mesélni
Dupla koppintásos ébresztés nincs.
Dual stand-by a telefon, de mindkét slot 4G képes természetesen.
Nem utolsósorban szerintem a MIUI az egyik legjobb kínai custom rom, bár én nem használtam sem a Flyme-ot, sem az Oxygen-t eddig.
-
zozyk
addikt
skyline_r33
Normális autós tartót/töltőt láttál már hozzá valahol?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ok, úgy legyen, nem vészmadárkodni akartam Ha van az eladónak EU rakrára, akkor ok, ha nincs, akkor tuti levámolják.
(#85) zozyk Még nem kerestem hozzá. Ha itthon akarod megvenni, a Dension cuccok nagyon jók, mondjuk elég mélyen zsebbe kell nyúlni értük. De eBay-en biztos vannak olcsóbb alternatívák.
-
Serricon
senior tag
válasz #65577472 #89 üzenetére
Kaptam az eladótól egy hoszabb levelet a szállítás menetéről, miszerint 3-5 nap mire eljut tőlük az UK-ba ahol a partnerük elintézi az adót/vámot és onnan 1-3 nap a már megadott track-el UK-EU, tehát 4-8 nap össz.
Néztem ezt a Dension tartót, tényleg húzós áruk van, viszont ha jót nézek nem is fér bele, mert 75mm-ig írják a max szélességet, a teló meg 77.6mm.
Ha van esetleg valami olcsóbb, de stabil tartó amibe belefér, az engem is érdekelne, mert ekkora tepsit már megérezni vezetés közben, és előhúzni sem egyszerű ülve.. -
Stimpy001
aktív tag
Elszántam magam, én is megrendelem az általad ajánlott eladótól. Csütörtök-pénteken külföldön leszek, remélem azért annyira nem gyorsak hogy pont akkor hozza a futár.
Dension ügyben érdemesebb inkább itthon körülnézni mert akár hiszitek akár nem, a Dension egy magyar cég. -
Stimpy001
aktív tag
Még meg sem jött a készülék de már nézegetem a ROMokat rá..nem is én lennék
Napi használatra merjem felrakni a MIUI7-et vagy maradjak a stable MIUI6-nál?
Úgy látom jobban van optimalizálva, és ugyanazon a vason gyorsabb mint a 6. Ez tényleg így van vagy csak papíron?
Ki milyen ROM-ot ajánl? -
törölt tag
válasz Stimpy001 #94 üzenetére
Én v7 Multit használok, nincs vele semmi gond. Jó a RAM kezelés és az üzemidő is, nincs FC se semmi. És ugye hetente jönnek az újdonságok, azt mindig kíváncsian várja az ember.
Nem ez az első Xiaomi-m, de Stable ROM-ot sosem használtam még, szerintem a Weekly sokkal jobb.
-
zozyk
addikt
Tölthető az 5.9.1,végre magyarul is tud.
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz Stimpy001 #94 üzenetére
Redmi Note 4G-n tudtam tesztelni a rendszert mielőtt megrendeltem volna a Mi Note-ot, nálam mindenképp megy fel rá az angol Multi Weekly MIUI7-el, egyre jobb minden frissítéssel.
5.8.27 van még fenn most, hagyom mindig automatán frissíteni, nincs problémám vele.[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz Stimpy001 #99 üzenetére
Nem bízok a fordításokban. Igen, sajnos a verzió nem frissült, csak a MIUI kapott pár újítást, de előbb utóbb csak lesz rá, mert írták pár helyen hogy várható.
Kb. 5 nap volt, elvileg 10 van megadva mint maximum, és valamelyik oldalukon láttam, hogy hétfőnként postáznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs