Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Én megnézném ezt a kutatást mondjuk 2-3 év múlva amikor már egyik cég sem küzd a vásárlói igények kiszolgálásával, amikor beérnek az első erre a genre kiadott játékok, előfizetések. Gyanítom hogy egészen másképp festene az arány, most eléggé egyenlőnek látom az indulást, sőt.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bad Pritt
félisten
De még ha igazak is a számok... Amióta a Sony konzolokat gyárt csak a Nintendo tudott rajtuk kívül 100 milliónál többet eladni egy asztali gépből, ők is csak a Wii-vel.
Az eredeti Xbox, az N64 a maguk 20-30 milliós, a PS3, X360 ~80 milliós eladással nagy sikernek számított anno. Ha a PS4-hez mérjük valóban kevésnek tűnhet az alig feleannyi eladott One konzol, de ha azt nézzük, hogy ez is 50 millió játékost jelent...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NyMRooD
őstag
Nem értem, hogy ez játékosként miért kell, hogy érdekeljen bárkit is, amíg legalább 2 olyan szereplő van a piacon aki versenytársként tekint egymásra (max fanboykodni jó, hogy az én kedvencemből több fogyott / az enyém meg többet hozott). Arról nem is beszélve, hogy a hivatalos adatokat nem is ismerik, anélkül csak találgatás.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Playstation/Xbox konzolok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest