- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
És vannak is 60+fps-es játékok! De ennek ára van. Eztért hoztam fel az RDR2-őt, mert ott is lehetett volna 60fps PS4/One-on, de akkor valószínűleg ott a látvány, fizika, háttérszimuláció marad nagy része maradt volna X360/PS3-as szintű.
Minden hardver esetén vannak korlátok, amiket még szuper optimalizáció mellett sem tudsz megkerülni. Persze sok dolgot le tudsz úgy butitani, egyszerűsíteni, ami alapvetően nem tűnne fel, és ekkor meglehet a 60fps úgy, hogy baromi jól néz ki. De ezek egy része kb. olyan mintha egy "csúnya személyre 6 tonna sminket raksz" (jól néz ki, de valójában ne akard tudni, hogy mi van alatta).
El kell fogadni, hogy ha ki szeretnéd hozni a maximumot a jelenlegi UE5-ős engine-ből, akkor a mostani konzolok kevesek hozzá. És itt a tényleges maximumot kell érteni, nem csak a tudása egy részének a maximumát. Mert ugye a preview-uk azt írják, hogy ez az első UE5-ös játék, ahol látszik, hogy mindent ami jelenleg egy konzolon ki lehet hozni egy UE5-ös játékből, azt a Hellblade 2 kihozta.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Frod
addikt
"Ahogy a Plague Tale 2-vel sem játszottam a megjelenés óta. Ha jól emlékszem abban is csak 30fps van"
Majd egy éve már tudja a 60-at.
szerk: Bár olyat csinál - és erre a cikk is kitér -, hogy pl amikor egy piacon vagy, akkor a pár méterre lévő npc érezhetően darabosan mozog, de ez mondjuk a játék 1%-a, szóval különösebben nem zavart. (azt meg észre se vettem, hogy a patkányokat is 30-on számolja) 1 hónapja játszottam a kék oldalon, teljesen oké volt.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs