- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Oppenheimer #72058 üzenetére
Még mindig nem ertem, mi a vicces azon a videon.
Everybody lies.
-
-
veterán
Ja, ha mondjuk nem aludtam volna vegig az erettsegiig a matekot is, akkor jobban menne, nem is ertem, biztos a tanaron mult, ja nem.
Azt meg nem ertem, hogy miert nem kapok outlookba maileket 09.22. ota, legalabbis telefonon nem synceli, az account reset utan se. Lemaradtam valamirol? Gmail->outlook atiranyitassal hasznalom par eve.
Everybody lies.
-
veterán
Egyebirant nem ertem, a telefon miert nem jon ki az outlookal.
Egy hete probalok elmenteni egy telefonszamot, uj nevjeggyel, de folyamatosan torolte es ismeretlen szamkent szerepelt ismet a hivaslistaban. Tegnap sikerult elmentenem, miutan outlookban asztalin letrehoztam egy nevjegyet es a telefonon beirtam hozza a szamot.
Fenykepet tarsitok hozza, de azt meg mindig elfelejti kis ido mulva. Wtf?!Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
válasz viewdetails #72210 üzenetére
Naptár is menni fog?
Gmail cimet szivesen kezelne, outlookost nem igazan, miota atirtam a szerver adatokat az outlookosra, semmit se csinal, syncelni vegkepp nem kivan.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz viewdetails #72214 üzenetére
A sima samsung email alkalmazásban próbálom. Visszadobja, hogy helytelen adatokat adtam meg.
Oké, akkor már csak össze kell kalapálnom a többit is újra.(#72216) btudos
Ugyanazokkal az adatokkal harmadszorra engedte. Nem értem, de nem is érdekel, ha egyszer működik.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz viewdetails #72220 üzenetére
A naptarhoz van valami epkezlababb megoldas a gyari samsungos akarminel?
Everybody lies.
-
veterán
válasz viewdetails #72222 üzenetére
Arra, hogy kivalaszthassam, milyen naptarak jelenjenek meg a widgeten es epkezlab kinezetu legyen, ahogy az elottem iro is nagyjabol ezt keresi. Az outlook jo lett volna, ha mukodik rendesen..
Everybody lies.
-
veterán
válasz Alexios #72225 üzenetére
Nem tudom kivalasztani, hogy az egyes naptarak ne jelenjenek meg, mert ha nem engedelyezem azt, amin a tenyleges sajat esemenyeim lennenek, akkor nem jelenit meg semmit, ha meg engedelyezem, akkor a nevnapok meg unnepnapok naptarat is megjeleniti, attol fuggetlenul, hogy a ket egyeb nevtelen naptart engedelyezem-e az appban.
Vagyis a widgeten lof@szt se latok, mert tele van b@szva nevnapokkal meg szuletesnapokkal, amiket nem akarnek latni, ha egyszer a napi teendoim miatt van kint a widget.(#72226) Integrale
Nekem a nevjegyeknel felmerulo szolid error miatt nem jo, a tobbi nekem is ~mukodik.
De ha egy heten at ugy-ahogy szenvedve tudok elmenteni egy nevjegyet, ami aztan random idonkent eldobalja a tulajdonsagait, akkor annyira nem orulok neki.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Egyebkent ez a keramia hatso burkolat most miert is jo? Karcallo, de torekeny gondolom, de matt verzioban egesz jo lehet.. szoval az uveghez kepest..? Vagy most ez befut lassan r what?
Everybody lies.
-
veterán
Azon gondolkodom, hogy kis, szabalyos darabokra bontott hatlap eseten, mondjuk keramia negyzetek, vagy hasonlo, mukodne, hogy nem torik az egesz, csak egy resze? Valami modularis hatlap rajzolodik ki elottem, de most hirtelen nem tudom rendesen korulirni.
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Egyebkent nem belfiore egy eves kis turaja alatt reccsent meg a tortenet?
Everybody lies.
-
veterán
válasz Воланд #72382 üzenetére
Csak twitteren lattam most es elfelejtettem mar, hogy mikor beszeltunk rola, valamelyik bemutatonal mondta, aztan irtuk, hogy milyen laza arc, hogy elmegy a gyerekekkel egy evre turazgatni a vilag korul.
Nem kotottem ossze a kettot, csak az idoben probalom valahogy elhelyezni, mert nekem kb tegnap vettem a 800-at es delelott a 735-t erzesem van mindig, a arra gondolok, hogy mikor is voltak ezek.
Nekem meg mindig 10+% olaszorszagban a reszesedeseEverybody lies.
-
veterán
Remek, exchange fiokos megoldassal se kapok mar megint leveleket.
Konkretan a neptunos vizsgakiirasokrol semmit se kaptam.. -.-"Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest