- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz polonic #63100 üzenetére
Legutóbb az tetszett, hogy a szifon offban vitáztak a wp-ről.
Amúgy itt az ios 9.0.1. Ahogy elnézem (éppen települ) elenyésző dolgokat javít.
Mondjuk azt nem fogják a büdös életben kiírni, hogy konkrétan mennyi mindent javítanak. Hosszú lenne az a lista.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz polonic #63102 üzenetére
Hát hülye is az, aki azt hiszi, hogy ez is tökéletes.
Ettől függetlenül én még mindig megvagyok vele elégedve és nincs olyan készülék, amire váltanék.
Azok az OS-ek ((android: Nexus kellene, de maga a rendszerrel még mindig nem békültem ki a Nyalóka miatt. A másik a Wp: ott meg az appok hiánya a problémám és azok supportja)), amik szóba jöhetnének, mindegyikük rendelkezik olyan hiányossággal, amik alapján sajnos nem nyújtanak normális alternatívát.
Szifon alatt meg azért vannak csecse appok, és vannak f.szságok OS szinten, de legalább jönnek frissítések.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
cattus
addikt
válasz Oppenheimer #63104 üzenetére
Túl sok ruha van rajta, ez így itt már OFF-nak számít.
Do the thing!
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #63106 üzenetére
A csajnak is.
-
Lall
veterán
Vajon az i6S megéri majd a felárat az i6-hoz képest?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
lalll: iphone 6S offos, a 6 alapból csökevény akkuja csak még kisebb lett. nekem legalábbis telefonvásárlásban elveim vannak.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Integrale
veterán
-
istnag
addikt
Van aki dukik az új szerelmével, van aki kattingat
[link] -
Blyan
félisten
Lalll megvarhatod az új HTC-t is.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
Ha netto expansys árakat nézünk 227 a 6s, 195 a 6, mindkettő 64GB. Ez alapján a 30ezres felár nem tűnik annyira durvának.
Vagy HTC A9. Nagyon kemény a HTC
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én azon akadtam szét, hogy ez a régészeti lelet értékcsökkentett (szolgáltatófüggő) állapotban 200k HUF. Van aki ezt megveszi ennyiért?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #63109 üzenetére
Viszont a 6S nem hajlik annyira.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Lall
veterán
6s plus nem kell, nagy batár szar. Viszont biztos idegesítene, hogy töltővel a seggembe kell szaladgálnom, mert lemerül délre. Várok még, de a laptopom kukázom és veszek egy Air-t.
-
Lall
veterán
Túl reggel van. Magyarabbul?Ja rájöttem. Venice. Szerintem, de. Aztán addig már többet tudunk a 6S-ről is. Csak most annyira felbaszott a Dell és az MS, hogy nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Воланд
titán
amugy ios-re van olyan authenticator, ami tud fb-t meg ms fiokot kezelni es nem a google adta ki?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Blyan
félisten
Jee, ingyenes az Oddworld: Abe’s Oddysee a steamen. Imádtam nagyon!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
Nem szívesen, de... A 330.000 ft-os Dell gépemen 1 hónapja cserélték a teljes burkolatot, most megint köpedelem az egész, úgy néz ki, mintha 10 éve használnám. Frissítettem Win 10-re a gép nem tud leállni, aludni, hibernálni. Elrakom a táskába és folyamatosan merül, mire oda érek valahova már alig van benne nafta. A 120 gigás ssd-ről, hirtelen eltűnt ~50 giga hely és maradt 32MB! Semmit nem tudtam elinditani, pont mikor a legjobban kellett volna. Mikor a burkolatot cserélték csak otthon vettem észre, hogy billentyűzetet is cseréltek angolra! Szóval betelt a pohár! Windowsra maradt az asztali, az még úgy ahogy megy. Telefont nem szükséges cserélnem (jól el vagyok a pp-vel), de ez meg a mániám és ha már mac, kipróbálnék egy iphont is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs