- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Csak tudnám mi a f@sz tart egy rohadt asztali skype telepítésén 5 percig.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Glenda
addikt
Szóval, mint kiderült, ha nem haladna elég lassan a Windows fejlesztése, akkor a nyomorult rettegők miatt a teljes forráskódot át kellett fésülni, mert valakik kitalálták, hogy a Windows screenshotol és visszaküldi a Microsoftnak, az előbb említettek meg a birkák ezt beszopták és elkezdték kórusban üvöltözni.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Воланд
titán
válasz Glenda #61755 üzenetére
jah, az tok vicces volt twitteren, mikor kertek, hogy mutasson mar meg egy-ket plusz adatot, amit okosan elrejtett. ezt nem tette meg. meg amikor ket 3-5kb-os fajlbol hirtelen elovarazsolt ket kepet.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Új barátra leltem: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kcsa
veterán
válasz catroot #61763 üzenetére
Telekomos topikban volt ilyesmi.
Okos a csaj. Már ha az.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
btudos
nagyúr
válasz negyedes #61764 üzenetére
Olcsobb a downgrade.
Btw vettem ocsemnek egy G2-t. Az a szerencsem, hogy sem a haz, sem a UI nem jon be, kulonben nehezen adnam oda neki a nyaralas kozben megolt S4 Mini helyett. A sebesseg, kijelzo, kamera elegge rendben van.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
félisten
-
Воланд
titán
válasz legiaap #61772 üzenetére
lol
amugy azt hittem, hogy rondabb kapszula ikont a w10-ben levonel nem lehet kitalalani. hat, ismet tevedtem, koszi samsung.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
az edgeben nem lehet beallitani, hogy a kedvencek sav sima ikonokat jelenítsen meg, ne a konyvjelzo szovege az ikon mellett? o.O
Everybody lies.
-
legiaap
félisten
Na a passport topikban meg már temetik a BB-t a droid miatt. LoL
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #61771 üzenetére
Azert nem ingyen kapja, nehogy azt hidd, csak en voltam itthon, plusz O annyira nincs benne a temaban, igy ezeket a dolgokat en intezem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz legiaap #61776 üzenetére
ebben a bb-s droidos tortenetben az a jo, hogy a bb maga alatt vagta a fat, amikor a droidos futtatokornyezetet beleraktak az os-be es melle semmi pluszt nem adtak a nativ alkalmazas fejlesztoknek. es ezzel a droidos futtatokornyezettel jottek a droidos biztonsagi resek is, a stagefright pl egy az egyben jelen van a bb-nel is. (kivancsi vagyok, hogy az ms ezt majd hogyan oldja meg.) most meg adnak ki majd droidos keszulekeket, amik raadasul nem is fork-ok. na, ilyet cegek nem fognak venni, vesznek majd helyette "eredeti" bb-t (mar aki), az atlagusert meg pont nem fogja erdekelni a qwerty.
-
legiaap
félisten
Héj bogyo! Neked egy Moto X Play-t kell venned! Akkubajnok ahogy olvasom a teszteket róla.
-
negyedes
addikt
na most valaki csinalt egy viccet hogy ingyen adnak like-ert es osztasert iphone-t, de mindenki fel van haborodva hogy mekkora csira a gyerekek hogy atvertek oket es birosagot javasolnak.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Anász
tag
Szalámi mérleg, ezmost komoly?
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
veterán
En most nezem, hogy mi a fene a logika a OneDrive mappa mogott, mert most akkor nincs olyan, hogy valami csak online erheto el? En igy szoktam feltolteni a videokat a telomrol, hogy athelyezem a OneDrive mappaba es szepen feltolti, utana meg torli a geprol, igy csak online marad meg, nem foglalja a helyet a gepen. De a nem leszinkronizalt mappakat meg se jeleniti. o.O
Everybody lies.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Újszülöttnek minden vicc új: ma hallottam"hypefon"-nak emlegetni bizonyos készüléket.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest