- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Mindig azért szerettem Ballmert mert tökös gyerek, de ha Nadella végigviszi az IE->Spartan váltást és lenyeleti az emberekkel a Windowsos paradigmaváltást, akkor egy rossz szavam se lesz rá többet.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Alexios
veterán
Na megvettem én is az OpO-t egyelore tetszik
-
Burt1793
veterán
válasz Glenda #49488 üzenetére
Igen, ezt sejtettem a profilján lévő leírásból. Szerintem nem elemezte ki a nevedet. na elkezdem olvasni azt a topikot, remélem valami szépet kerekítettek oda.
Csak 19 hozzászólás született. Húha, rögtön velem kezdi.
Még egy ilyen kínai-egyéb vallásháborúval se találkoztam eddig a ph-n...[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #49503 üzenetére
"Még egy ilyen kínai-egyéb vallásháborúval se találkoztam eddig a ph-n..."
hajjaj, amikor kiderult, hogy az egyik kinaicoda ketsimkartyas droidos ize konkretan tele van kemprogramokkal, akkor az ige terjesztoi ugy reagaltak, hgy kit erdekel, mivel ugyis mindenki lecsereli a gyari romot.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Alexios
veterán
Amúgy én így közvetlen a 1520 után meg merem kockáztatni, hogy rendesen gyorsabbak az androidos appok mint a wp-sek. Pl. a facebooknál már a görgetés is sokkal folyamatosabb, gyorsabb érzetet kelt.
-
viewdetails
addikt
Amíg a vallásháborúval foglalkozik a tisztelt társaság, addig hittérítők jelennek meg az őrizetlenül hagyott topikokban.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Vasinger!
nagyúr
Múltkor volt itt téma az app refund, talán Catroot részéről. Nos az Apple úgy néz ki olvassa a fórumot: [link]
-
veterán
válasz viewdetails #49513 üzenetére
Nah igen, a hatorszagot meg veszni hagyjak a fronton harcolo ifjonc sereg.
Megint a veteran, otthon ulo bb-s nyugdijas wp-seknek kell megvedeniuk a hazat?Everybody lies.
-
Glenda
addikt
válasz viewdetails #49513 üzenetére
Ontopicba álcázott offtopic, mert abban a hitben él, hogy az offtopic nem számolódik a hozzászólásokhoz. Kemény.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz mukibuci #49516 üzenetére
Annyira nem erdekel, csak annyira kerek lett a hasonlat, hogy le kellett írnom.
Németország is elbukott, látod
Jott az amcsi epol meg a ruszki kukarobi tomeg aztan bedaralta a rendszert, amit pont azert hoztak letre, hogy a nokia ne keruljon trebe(#49520) mukibuci
A avatar szakalla is kapcsolodik a varakozasi idohoz?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Alexios #49512 üzenetére
Facebook app nagyon megtáltosodott mostanság. Pár hónapja még csak nexus 5-ön volt úgy ahogy smooth, most meg . + a material design jól mutat vele.
gondolom nem hivatalos úton rendelted. legalább fehér? 64GB?
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
veterán
válasz Oppenheimer #49522 üzenetére
nemar, ide hallom a csattogast
engem meg mar lassan tenyleg zavar a karcolodas a kamera elott
(#49523) mukibuci
Tudom, de ha korbenezek, mar mindenkinek vagy a szakalla nott ki, vagy a haja oszult bele az avatarjan a wp varakozasba.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
catroot
veterán
Erre gondolsz?
Nekem valahogy nem gyere be.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Alexios
veterán
Fehér 16gb. Ami nem sok, de 1520-on is alig használtam helyet, szóval bőven elég ez nekem. Amúgy rendes magyar garival vettem 90ért, szerintem az nem rossz ár, zsír újonnan. Nézegettem már a CM12-t de annyira hangsúlyozzák hogy alpha, hogy egyelőre még csak ezt próbálgatom inkább
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Alexios #49512 üzenetére
te fejlesztesz wp-re, neked kell a legjobban tudnod, hogy mennyire el van cseszve a 8.1 es a fejlesztokornyezet. egy alkalmazast nem tudok mondani, aminel nem lenne problema a sebesseg. na jo, talan a nextgen reader, de az meg szovegen kivul mast nagyon nem jelenit meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
válasz Воланд #49528 üzenetére
Igazából nekem 1520 alatt fel sem tűnt, én arra bármikor rámondtam volna, hogy gyors, ezért volt ez most ilyen meglepő számomra A fejlesztőkörnyezet meg hát, attól függ mit értesz alatta, nagy változás kétlem hogy lenne etéren a jövő szempontjából, meg rossznak nem rossz maga a környezet, sőt. Az más kérdés, hogy a telefon mit tud kezdeni ezekkel a programokkal
-
Воланд
titán
válasz Alexios #49529 üzenetére
a fejlesztokornyzet alatt azt ertem (bar lehet, hogy itt is az os-el lesz gond), hogy ha az ms a sajat oprendszerere megjelenes utan fel evvel nem tud egy normalis zenelejatszot osszehozni, akkor ott sulyos gondok vannak. aztan ugyan ez igaz az fb-re is, mert azt is az ms fejleszti.
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #49530 üzenetére
en mar most megmondom, hoy a w10 tele lesz jo, de felig kesz, vagy regiokorlatos megoldasokkal. bar ehhez nem kell nagy josnak lenni.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #49527 üzenetére
Mondjuk nálam a G-n az animációk eléggé darabosak.
-
Воланд
titán
válasz Alexios #49449 üzenetére
amugy a logout-on mar ott tartanak, hogy fogyved, gvh, sot, egyenesen a nemet anyacegnel nyomjak fel az mm-et.
-
Alexios
veterán
válasz Воланд #49534 üzenetére
lol. Én arról már lemondtam ahogy megkaptam az emailt, ennyire azért nem volt nagy ajánlat, hogy így kéne küzdeni érte Leginkább csak az bosszantott hogy a pénzemet sokára látom viszont.
(#49531)
Hát most erre mit mondjak? Ellenpéldának ott van amúgy pont a fb messenger, a shazam, meg még pár app, ami kb kevesebb mint 1 másodperc alatt tölt be 1520-on.Amúgy én értékelem, hogy a Microsoft a kódneveit(vagy cortana esetében a végleges nevet is) a Halo-ból szedi
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #49536 üzenetére
Én a kötsög idő miatt azt álmodtam, hogy áradás volt az utcánkban és agyaltam, hogy így hogy megyek be dolgozni.
-
WinPho
senior tag
válasz Oppenheimer #49536 üzenetére
Én valami FPS játék főszereplője voltam. Egyiptomi piramisok közepén múmiákat rotáltam. Sok volt a zselés szaloncukor.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #49535 üzenetére
Te is bazmeg, ahelyett, hogy BB vettél volna, kukarobira fappolsz otthon. Gyors meg minden....
Amúgy nem tudom, továbbra se nagyon láttam olyan droidot, amit szívesen használnék, a Nexus és Motokon kívül. És még ott is fosnék az alkalmazások miatt. Nem feltétlenül a gyorsaság miatt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
WinPho
senior tag
válasz Oppenheimer #49539 üzenetére
Azelőtti nap az volt. Egy olyan csajjal, akire régebben nyomultam. Pucéran csúnyább (legalábbis álmomban)
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #49542 üzenetére
Kifejezetten fehéret akartam venni, szóval nemhinném
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest