- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz Oppenheimer #34849 üzenetére
Mindegy, már beírtam. És az!4444!
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #34849 üzenetére
Persze, de sokat nem számított, max presztízsérték. De az országnak más okból nem nagyon számíthatott:
A mobiltelefon eredetileg is csupán négy százalékát adta a GDP-nek, a nemzeti összterméknek, de tavaly óta már alig egy százalékra csappant.
Amúgy ez így megy a világon mindenhol, ha egy ágazat veszteséges, akkor azon túladnak. A Nokia is így tett, ettől csak jobb lesz nekik, nem rosszabb.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pushalias
addikt
Eresztem magamra a forró vizet, és közben titeket olvaslak. Hát nem király?
-
-
Tim82
félisten
válasz mukibuci #34866 üzenetére
& Blyan: szóval pushalias szerintetek is likes livin' on the edge?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Pttypang #34869 üzenetére
Ha belegondolok, hajszárítóval olcsóbb, úgy nem hal velünk kisebb vagyonért vett kütyünk is, amikor agyoncsap minket a delej.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz pushalias #34872 üzenetére
Valóban, mi vagyunk annyira észlények, hogy nem teszünk ki véletlen fürdetésnek sem drága kütyüt.
Sent from my iPad Mini, sitting on WC
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz mukibuci #34875 üzenetére
Mert az onnan soha nem távozik ám. Meg amennyi belement a gigászi likakon...
Egyébként kaptam hozzá aiba kétéves extra biztosítást, abba elvben belefér. Hú, jut eszembe, életemben először jogtiszta fizetős antivírusom van, hűha.
Gyereknek meg húzom fel a Toshibát, MSDN RTM W8-ról indulva. Hát, azért így utólag az bétább, mint akkor gondoltam.
-
Воланд
titán
válasz Pttypang #34873 üzenetére
en egy csomot furodtem egyutt az omniammal (regi jo beepitett fb chat ) es semmi baja nincs. persze ettol meg igazad van, csak nem tudom, hogy mennyi gozt kellett volna kapnia.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
-
-
MODERÁTOR
Moyes pápát kitették a United kispadjáról. Egyrészt időszerű volt, másrészt sajnálom hogy nem tudott felnőni a feladathoz ...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #34882 üzenetére
tehát egyetlen készülékben sem szineződik el az indikátor a gőztől, mert oppi papának nem szineződött el?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #34887 üzenetére
köszönöm a megerősítést, most már legalább tudjuk, hogy nincs olyan telefon, amiben a gőztől elszineződne az indikátor, ha majd esetleg munkám során még ilyennel találkoznék, akkor rád fogok hivatkozni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
Várható volt, viszont ami igazából gáz, hogy ez Fergie-t is minősíti.
Kellene egy fiatalos gondolkozású, nem feltétlenül sztáredző. Aki a mai focihoz mérten mer gondolkozni.
Sajnos ebben már Sir Alex sem volt a toppon, de tőle tartott mindenki eléggé ahhoz, hogy az eredmények jöjjenek.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
Mai termes:
eredeti win7-re nem lehet kms aktivalt office 2010-et tenni mert nem engedi az MS
eredeti office-t nem lehet tenni kms aktivalt win7-re mert nem engedi az MS.reakciom ebben a sorrendben.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
faszomat a php-be. nem ertem, nem is akarok vele foglalkozni, a kugli, bing nem segit semmit.
szoval, van ez a kodreszlet
<?php
$file = "hu";
if(isset($_SESSION["lang"])){
if($_SESSION["lang"] == "en"){
$file = "en";
}
}
?>ebbol hogyan lesz olyan, hogy if en = en if else de = de. mert akarhogy csinalom nem jo.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Alexios #34899 üzenetére
passzolom. angolra atvalt, nemetre meg cseszik valtani.
ooo, azt a mocskos hozzaertot, aki ezt a honlapot osszerakta. kulon van meg egy lang fajl, ahol meg kell adni a session azonositojat. igy mar persze mukodik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest