- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Jajj mar, mi lesz igy velem? A Lalll altal tobbszor hasznalt puncikkal mit kezdjek.
3-5 ezer, az igen. Alaphangon ugye 15 ezer egy hosszuujju ing. Egyebkent szerintem is a keves ertelmes uzletek kozott van. Meg a minoseg is jo, ugy velem. Sportmarkakbol en is kinovok/kinottem mar.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz polonic #31801 üzenetére
Nem használtam egyiket sem. Van egy kis kopott lábú (gyk. alacsony), fekete hajú, szemüveges, az aranyos, felfujatnám vele, azt összepocsékolnám a szemüvegét.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
John Chen: 19 milliárdért én is eladnám a BBM-et
van az a penz....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Mennyire nyomorult dolog ez a nudity filter Skydriveon
while (!sleep) sheep++;
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #31813 üzenetére
tedd fel a kicsi oppit, aztán kiderül
-
veterán
-
félisten
-
MODERÁTOR
Gratulálunk a HVG szerkesztőségének, akik beszoptak egy ordas nagy álhírt (Bill Gates & Windows 8). Mondjuk a fél világ beszopta. - ez mi volt?? milyen álhír volt a hvg-n?
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #31827 üzenetére
még várja, hogy kiverd a biztosítékot
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #31827 üzenetére
Nem, de nem baj, mert kiverem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
csak hogy meglegyen:
ezek a nokia altal keszitett androidos kutyuk remek bizonyitekok arra, hogy Elop mennyire nem lopta el a nokiat....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #31832 üzenetére
te, ez nem az az "xy modellbe tegyuk bele zx telefon kamerajat es ki tudna ezt nekem megcsinalni okosba" user?
-
Lall
veterán
Dave mindenhol ott van, még az nCore-on is. BOBTAiL release .:. enjoy the QUALITY
[ Szerkesztve ]
-
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
Meg kell találni a megfelelő pontot (amit már csukott szemmel is tudok) és akkor 1-2 mp alatt bekapcsol, ha keresgéli a töltést az rossz. Mikor megérkezett azt hittem rossz a pad, az ideg szétbott. Ha olyan a padod mint nekem, akkor a telefon teteje legyen egy síkban a pad azon végével, amelyiknél nincsenek led(ek). Remélem érthetően írtam.
Nem egy 20ezer forintos Fatboy, de nálam teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest