- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Csillámfaszpóniláma ájósz szevön
Na majd most, tökeletest OS-t fogok használniTroll OFF
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
FRENK1988
veterán
letöröltem egy képet amit nem kellet volna. Hogyan tudnám visszahozni? Lumia 610
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
gzbotii
nagyúr
Akarmilyen csillamponifaszlama is az uj iOS az appok minosege meg mindog odabasz...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
polonic
félisten
Wolf of Wall Street kurvanagy film, DiCaprio zseniális.
[ Módosította: crey ]
-
MODERÁTOR
válasz polonic #28420 üzenetére
ugye? UGYE?!!?!
Basszus, Január 1-én megnéztem, és teljesen elszomorodtam, mert szerintem láttam az idei év legjobb filmjét.
És érted... rohadt hosszú, 0 sztori, mégis odaszegez a képernyő elé, mert egyszerűen rohadt jó.
Di Caprio igazán kaphatna már szobrocskát.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
polonic
félisten
-
MODERÁTOR
válasz polonic #28420 üzenetére
Hahh.. Most a 8.1-es OneNote app nagyon meglepett. Kimásoltam a kommentedből a film címét, hogy eltegyem későbbre(OneNote alatt van egy "ezeket kell megnézni" jegyzetem, és ahogy bemásoltam ez fogad:
Azt most hogy sikerült mellé raknia, mikor csak a címet kijelöltem és ctrlc- ctrlv
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
gzbotii
nagyúr
válasz SpongyaBob #28424 üzenetére
En az Inception ota tartom sokra. Nem ertem, higy nincs egy Oscarja. Iden nem tudom, most helyette ki erdemelne meg
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Leo korosztálya legjobbja, nagyon bírom és gáz, hogy nincs még oszija. Nálam kizárólag Heath Ledger volt vele egy szinten, franc abba is, hogy meghalt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
[link] hat vegyes velemenyem van errol a cikkrol.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
polonic
félisten
Most csak én vagyok helikopter vagy tényleg akkor szar az egész NAV oldala, hogy nem találom az 1353NY nyomtatványt az ÁNYK-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest