-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2259 üzenetére
Közben sikerült magamnak is megoldanom az EasyBCD-vel
Köszi szépen a segítséget -
Vhiktor
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Feltettem a WIN7 64 bit professionalt a WIN7 32 bit professional mellé egy másik partícióra.
Megvan a 32 bites win7-em is, de a gép bekapcsolásakor alapból a 64 bites indul el és nem tudok választani a 2 oprendszer között. Pont ettől fétem, de itt írták, hogy nuygodtan feltehetem mert nem lesz baj.Valaki tudna sehgíteni, hogyna tudnám megoldani, hogy bekapcsoláskor elindíthassam a 32 bites verzát is?
Nagyon fontos lenne!
Köszi szépen előre mindenkinek! -
Vhiktor
nagyúr
Nem csak akkor kell a 64 bit, ha 4 gigánál több memőria van.
A 32 bites rendszerekben van egy korlátozás miszerint egyetlen futó alkalmazás sem foglalhat le magának 2 gigánál több memőriát, ezért ha ez mégis megtörténik akkor lefagy a progi, memory allocation hibával. Pl CryEngine 2 és 3, és sok más grafikus program is. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Erre az egyetlen dologra jó a magyar egyetem, hogy van hozáférés msdnaa-hoz és így van aktivációs kód elég
-
Vhiktor
nagyúr
Még egy kérdésem lenne.
32 bites win7 professionale van a gépemen és ez mellé dualbootban szeretném feltenni ennek a 64 bites változatát. Ez nem fogja elcseszni a bootsectort, ergo majd ugyanugy tudok választani a bootolásnál, hogy melyik rendszert indítsam el?
Vagy ehhez az kell, hogy egy nagyobb verziós win7-et tegyek fel a professionale mellé, mondjuk Ultimate? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Winner_hun #1530 üzenetére
Akkor a többi winyt nem kell lehuzni és csak azt benthagyni a kmire telepítek?
A 32 éls 64 bites 2 különböző winyón lenne. -
Vhiktor
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg Win7 professional 32 bit van a gépemen. Szeretném feltenni mellé a 64 bites változatot is dual bootban. Tudom sokakban felmerűl, hogy minek egyszerre a 2, de nekem szükségem van az előzőre is.
Meg lehet oldani, hogy egyszerre mind 2 változat fent legyen a gépen és indításnál választhassak a 2 közül?
Ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Honda topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest