Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Üdv!

    Windows 7 ultimate 64bit-es rendszerem van, és jelenleg totál kiakaszt a win update. Korábban is előfordult, hogy ha több update jött ki egyszerre, akkor órákig szöszmötölt vele, és az svchost.exe 50%-on pörgeti a 2 magos procit végig (a memória az nem problémás, max. 300mb ram-ot használ), majd végül kiírta a frissítések elérhetőek (automatikus letöltés, én döntöm el mikor telepít, vagyis leállításkor szokta). Na most volt egy 2 hét míg nem volt sokat használva a gép, így már 12 óra uptime alatt se jut végére ennek, és ugye elölről kezdi minden bekapcsoláskor. Ha belépek vezérlőpulton keresztül, akkor kiírja, hogy 11 fontos frissítés elérhető 115,2 MB, de ha rámegyek a telepítésre akkor órákkal később is 0 kb letöltve, 0% kész (ha csak egy frissítést jelölök ki szintén). Win fixit program szintén nem csinál semmit. SSD-n van, szóval még azt se mondhatom, hogy töredezett. Ha kikapcsolom az update-et, akkor megszűnik a proci terhelés.
    Lehetséges lenne manuálisan letölteni a listázott frissítéseket, amiket kiad az update? Hátha ha ezeket felrakom utána már helyre áll a béke. Vagy inkább éjszakára hagyjam bekapcsolva, hátha másfél nap alatt magához tér? (amit nem szívesen tennék mondjuk, mégis csak asztali gép, van fogyasztása)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák