Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz -KP- #11397 üzenetére

    A W7 Ultimate x64 sem telepít fel 6G-t sem, viszont ehhez a méretéhez számold hozzá a fizikai RAM kapacitásod kétszeresét(azért, mert a fizikai RAM méretével "azonos" 2 fájl-t hoz létre, az egyik a virtuális memória (pagefile.sys), másik meg a hibernáláshoz kell (hiberfil.sys)) és nagyságrendileg megkapod mennyi helyet foglal alapban.
    Pl 8G RAM esetén=6+8+8=22G hely kell neki max. Ehhez add hozzá a frissítéseket, meg a pár progi méretét amit használsz és akkor belátható, hogy lazán elférsz 40G-n. (Akik nem férnek el 40G-n, azok nem az OS miatt nem férnek el rajta)
    Természetesen ha nagy kapacitású HDD-vel rendelkezel, akkor nem kell ennyire "kicentizni", de abból, amit leírtál, a 40G is elég lesz. (rendszervisszaállítási pontokra figyelni/karbantartani (esetleg tiltani, de ekkor rendszermentést készíts) és a felgyülemlett temp hegyeket kell karbantartani, akkor nem fog megtelleni)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák