Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Tamás88 #10553 üzenetére

    1." haladni kell a korral" ezt majd tolmácsolom a HP supportnak, akik azt tanácsolták, hogy telepítsek inkább XP-t. :D :DD (bár a másik tanácsa, hogy a teljesen jól működő nyomtatót dobjam ki és vegyek másikat, teljesen korszerű volt... :C )

    a 1012-est megpróbáltam a win driverével (nyomtatók hozzáadása/win update) de nem működött. azért megpróbálom így telepítve is. egyébként látja a nyomtatót és fel is ismeri a win.
    2. teljesen új rendszeren elsőre is így települt az office, (meg másodszorra is), úgyhogy szerintem valami más gubanc lehet.
    3 a tcm-ben segített a betűtípus csere, de máshol nem pl.: a magyaropera.blog-on a hozzászólások élesek, a komment mezőbe írt szöveg viszont homályos, enyhe pirosas udvarral dereng. ha kikapcsolom a clear type-ot, akkor viszont itt lesz tűéles, és a korábbi hozzászólások néznek ki úgy, mintha kifogyott volna a nyomtatóból a tinta... itt pl. az opera felugró ablakában éles a szöveg, de a bold betűk körül ugyancsak pirosas udvar dereng. vagy a tálcán, a programok nevei fehér betűvel. azt hiszem normál/félkövér betűk nem mennek neki igazán. itt a hozzászólás alatt a gombokon a vastag betűk élesek, a normál körül mosott piros udvar dereng.) minden olyan kicsit mosott, életlen. mint a dvi vs vga.

    nekem ez olyan érthetetlen. ilyen irányba haladunk?

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák