Hirdetés

Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz Dave™ #25799 üzenetére

    Az esély reális, nem tudom ismered e a Windows Live Messenger nevezetű programot, melynek egyik nagy előnye, hogy ENTER lenyomásánál elküldi az üzenetet, így nem kell a KÜLDÉS / SEND / OK gombokra kattintani egérrel, ezzel meggyorsítva a kommunikációt, az erre képes, és alkalmas emberek között (ez rád nem vonatkozik).
    Volt, hogy napi rendszerességgel jött ki az ablak nálam speciel, mert annyi fontos frissítést eszközölt a Microsoft pár elég durva hiba miatt, sőt volt, hogy napi 2-3x, és ha akkor épp ismerősökkel beszéltem, és pont enter-t nyomtam, akkor bizony újraindult a gép szó nélkül. Ez így önmagában nem vészes, hisz ártani sosem árt egy restart a Microsoft termékeknek. Viszont előfordult igaz csak 1x, hogy routerben állítottam fontos dolgokat, és nem kérdezte, hogy akarom e menteni, én pedig stabil gép tulajdonosa lévén, nem gondoltam arra, hogy újra fog indulni.

    Feltehetően nem a levegőbe beszélt, mikor megkérdezte Hestiana, hogy hogy lehet ezt orvosolni, mert ŐT ez zavarja. Nem azt kérdezte, hogy Dave, téged ez zavar? Nem mellesleg ha épp AFK az ember akkor is 10-15 perc után szó nélkül újraindít, és mi van ha én ezt nem szeretném? Mi van akkor, ha fontos dolog fut a háttérben, pl render, vagy encodeolás?

    Menj inkább az óvodába okoskodni, ahol van reális esélye annak, hogy érdekel mást, hogy mi a véleményed a dologról. Ha nem értesz hozzá, vagy simán buta vagy, akkor lehet ignorálni más kérdését. Tudtommal ez egy fórum, ahol az ember segítséget kér, jó esetben kap, és nem az ilyen IQ fighter humanoidnak becézett egyedek játszótere, ahol beszólhat másnak!

    Nem mellesleg teljesen logikátlan, hogy a rendszer ennyire agresszív módon kötelezi a használóját, hogy indítsa újra a gépet, mikor minden nap legalább 1x a legtöbb embernél újra van indítva! Nem érne pár órát rá neki, mikor amúgy is restartolja az ember a rendszert? Ha már van 4 órás várakozási idő, akkor feltehetően annyira nem sürgős!

    Na ennyire komoly ez a probléma!

Aktív témák