- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
A kernel fölött az alapsáv verziójánál
Na, egyelőre lemondtam a magyar nyelvről, mert mocsok sok meló az egészet lefordítani, félig készen meg nem akarom feltenni...
Felraktam a needromra a cuccost:
-
xpedient
tag
Youtube-on láttam videokat, amin a GPS-ét tesztelik a K18-nak. Nulla műholdat lát. De azért majd leirhatod a tapasztalataidat. Egyéb tulajdonságairól is. Érdekelne.
Egyébként elég olcsó, ahhoz képest amit beleraktak. Nehogy ez is olyan legyen a 8 magosok közt, mint a W450 a 4 magosok között.
Annyi ilyen unboxing meg full test videok vannak fent majdnem minden készülékről, de érdekes módon a GPS-ét egyiknek se mutatják. Talán nem véletlenül. Nem tud vki olyan oldalt, ahol normálisan összehasonlitják a telefonokat, minden lényeges tulajdonságuk szerint. Elég nehéz igy választani.
Honnan rendelted, és mennyibe jött ki igy vámmal?
Topic-ot nem tudom hogy kell nyitni, sosem csináltam.[ Szerkesztve ]
-
xpedient
tag
Én is pandánál néztem, ott most a legolcsóbb, viszont 100% hogy vámolják. Úgy meg kb. 60e-ből jön ki. Itthon meg lehet kapni 65e-ért. Igy már nem éri meg sztem.
Vannak sokkal jobb GPS-es telók. AGPS nélkül, épületen belül is találnak jelet pár mp alatt.
Az N2-vel mi bajod volt? Én is néztem azt a tipust, szimpatikusnak látszik. Nekem nincs szükségem 8 magra, a 4 bőven elég, csak megbizhatóan működjön ami benne van. -
xpedient
tag
Igen, az a hivatalos vámhatár, de nekem ezt a gyakorlatban nem tartották be. Rendeltem 3 db W450-et egyszerre, aminek az összértéke ugye 300 USD fölött volt, de csak ÁFA ment rá. Sőt, a kezelési költséget csak egyszer számolták, mert azt nem darabonként kell kifizetni, hanem csomagonként.
Jó lenne ha az új chipben a GPS is jó lenne, de ezt majd csak akkor hiszem el ha látom. -
ksanc
őstag
Az, hogy épületen belül talál jelet, az egyfajta minőségjelző. Amelyik ezt tudja, azzal biztosan fogsz tudni navigálni.
Aztán meg nem mindegy, hogy AGPS-el vagy anélkül talál jelet x idő alatt.
Egy normális GPS-ben nincs semmilyen rásegítés, a nulláról fog pozíciót egy percen belül bárhol a szabadban.
Utána már a mentett adatokból villámgyorsan pozícionál, ha nem távolodtunk el túl messzire az utolsó pozíciótól, de ezt ne tévesszük össze az AGPS-el.
Az AGPS-t pont a nem GPS, de GPS-képes kütyük miatt találták ki, mert a miniatürizálás miatt lehetlen jó hatásfokú antennát csinálni. Nem egy hájtek plussz, hanem kényszerűség.[ Szerkesztve ]
-
xpedient
tag
Én is igy voltam az MTK-s telefonokkal eddig. GPS az használhatatlan mindben.
De most volt kettő nálam, amiben működött. Leagoo Lead 1 és Elephone P2000C. Ezenkivül W450-em is volt, amiben tűrhetően muzsikált.
Nem értem ezt, tipuson belül is van amiben jó, van amiben nem. Nem tudok tuti receptet erre, ami MTK-s az lutri. Csak akkor tudod meg hogy működik-e benne a GPS, ha kipróbálod.
Snapdragon-osokban jó. 400-asok elég jó árban vannak, és tudnak annyit, mint a 8 magos MTK.[ Szerkesztve ]
-
xpedient
tag
Én meg egy putri faluban Hevesben, de már évek óta van 3g. Mellettünk levő településen már 4g is. De egyébként teljesen mindegy ez. A sokadik dolog már ez, ami nem működik rendesen a kinai telókon. Nekem kezd kurvára elegem lenni belőlük. Még ha 10e Ft-ért lehetne kapni őket, talán elnézném nekik, de ilyen 30-50-e Ft-os árkategóriában már van bőven választék márkás telefonokból is, magyarországról. Lehet azok 3-4 éves technikák, de nem sokkal nyújtanak kevesebbet mint ezek a kinaiak. És legalább ami bennük van, az működik is rendesen.
Más. Bár már feltettem ezt a kérdést a vonatkozó topikban, de ott rám se bagóznak. Van egy kinai telefonom, amiben nem megy az agps. Pont úgy, mint a W450-nél az egyik ROM-nál. Ksanc javitotta ki, vmi filecserével. Erre tudna vki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest