- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
válasz Laraxior #63980 üzenetére
Ezt merre lehet beállítani? Ez bios beállítás? Mert ez jó ötlet, hogy beállítja az ember mondjuk cpu max 75 fokra és akkor ha bármi gond lenne leáll a gép és ha megállna a pumpa akkor úgy is hamarabb felugrik 75 fokra a cpu mint, hogy pl a víz elmelegedjen olyan szintre, hogy a csatiknál elkezdjen folyni.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
asturel
őstag
válasz Laraxior #63980 üzenetére
Ilyen jellegű szoftveresek megoldások nekem nem tűnnek annyira megbízhatónak, de nem is tudom, mire tudnám beállítani, ha prime95-tel megküldöm a rendszert az összes CPU related hőfok 70+ °C, így max 80°C foknál/felett tudnám ezt megoldani, ha meg odáig elmelegszik a víz nem lesz már késő? (és még GPU-ra is be kéne állítani)
Első körben amúgy arduino-t gondoltam összedobni, usb hid eszközt emulálva (pl. billentyűzet) tudnék os-nek shutdown-t küldeni (rosszabb esetben relay a power-re), csak kérdés, hogy elegendő-e pumpa rpm visszajelzésére hagyatkozni vagy még egy hőmérő a blokkon is megbízhatóbb, a flow metertől kicsit félek (visszafogja az áramlást vagy számomra "hangos" /D5-t idle-ben 900 RPM-en használom, amit már alig hallok/)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest