- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz maate_toth #2550 üzenetére
-
zerodot
aktív tag
Annyit már tudunk, hogy ő egy rendkívül együttműködő ügyfél: valami igazolást kértek tőle, erre egy naplementés képet küldött be
-
pietrrr
aktív tag
Hali!
Van bármilyen értelmes cashback-es app vagy szolgáltatás alternatíva így 2022 szeptemberében?
Vagy csináltassak Erste Maxot és kész?
Jobban örülnék valami appnak, amit egyszerűbb használni és mondjuk nagyobb a cashback.
Köszi a segítséget előre is! -
ACE-
addikt
Na lett Auchan meg Decathlon SD, bár a kártyát nem lehet Curve-höz adni... 😭
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz tomazin #2558 üzenetére
Beírom a kártya adatokat, Verify-t kér, Vivid app-ban megjelenik egy visszaigazolás hogy teljesíthető-e a 0 Ft-os tranzakció, elfogadom de semmi nem történik Curve-ben, marad hitelesítetlen... így meg ugye semmire nem jó. A Help azt írja hogy a tranzakciós listában kéne lennie C- kódnak, de ugye nincs a tranzakciós listában semmi, és amúgy sem ajánl fel ablakot, ahova azt be lehetne írni... Szokásos Curve fa**oskodás, csodálkoztam volna ha ez is flottul megy...
-
togvau
senior tag
Na folytatódott a történetem:
Tehát kb egy hónapja volt a vividnek egy "crypto no loss" vagy hasonló nevű akciója, aminek az volt a lényege hogy ha veszel cryptot, és legalább tíz napig de maximum 30 napig tartod, és közben kiveszed akkor hogyha lejjebb ment az ára akkor a veszteséget kompenzálja a vivid.Akkor betettem pár eurót kriptoba, mire néhány perccel később jött az értesítés hogy adjak be adószámot, mire használom a számlát, miből van jövedelmem, stb. Ez fura volt, ebbe a számla létrehozásakor ezeket beadtam már.
Mindent teljesítettem kivéve az utolsó hülye kérést, amiben az volt hogy számlakivonatot küldjek be a bankszámlámról, ami nem volt kéznél hiszen nem is küld a bank évek óta papíron számlakivonatot, amire megírtam nekik hogy ez egy hülyeség mert nem kapok ilyen számlakivonatok papíron, természet fotót küldtem be helyette, hiszen mindenképpen be kellett küldeni valami fájlt.Egy óra múlva kaptam az értesítést hogy a solarisbank megszakítja velem a kapcsolatot és októberben megszünteti a számlámat (nem is volt újabb értesítés hogy ugyan küldjek már még is normális számla kivonatot hanem kész, ennyi).
Mondom jól van. Megpróbáltam kivenni a cryptot, de bármilyen tranzakcióra hibát írt ki. Írtam a supportnak, hogy ez van és megírták hogy igen, valamiért letiltották központilag a kriptohoz hozzáférésemet, nem tudja hogy miért, de ír a szakembereknek hogy oldják meg. Meg is oldották, 6 nappal később, 10%-os árfolyam esés után kiutalták, a közben megadott eur számlámra az akkori értékét a cryptonak, közben a hagyományos eurót is kiutaltattam, amire már beadtam számlakivonatot, mert ott is kértek, méghozzá egy revolut számla kivonatot, amit letöltöttem, nem is hagyományos banki számlakivonatot 😆
Ezután megírtam nekik hogy hol van a maradék pénz amit a kriptoba beleraktam, hiszen ebben az akcióban vásároltam a kriptot, ráadásul az ő tiltásuk miatt nem tudtam kivenni időben (amikor először próbáltam kivenni, akkor még 14 euroval többet ért a crypto).
Erre is vissza írták hogy miért nem állítottam be stop losst (nem is tudtam beállítani hiszen ugye nem sokkal a vásárlás után letiltottak mindent)...
Van valakinek email és értesítés erről a kriptos kompenzációs akcióról???
Mert én már nem találom, és a support figyelmen kívül hagyja ennek említését, mintha oda se írtam volna.
Nem gondoltam volna hogy ilyen undorító rohadékok ezek, és rémisztő hogy egyszer egy hosszabb ideig 4000 körüli euro volt ezeknél... mi lett volna ha akkor szívatnak be...
Senkinek sem ajánlom hogy bármit be tegyen ide, inkább menekítsétek ki a pénzeteket! A Solaris bankhoz kapcsolódó bármit is messziről kerülni fogom, már egy-két éve is hallottam róla rossz dolgokat, de nem vettem komolyan. Most már igen.
[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
ACE-
addikt
Már ne hari de én sem vennék komolyan egy olyan ügyfelet, aki egy tájképet küld a kért pénzmosási törvénynek megfelelő irat helyett... még az is lehet hogy a német törvények ilyenkor szerződés felbontásra kötelezik az illető bankot és a történteket jelenteni a hatóságoknak...
-
togvau
senior tag
Én meg nem vennék komolyan egy olyan céget, ami pl letiltja a hozzáférésemet (pedig nem kellene) egy részvényhez, majd 6 nappal később teszi pénzzé azt, miközben zuhant az árfolyam még sokat, a 6 nappal későbbi árfolyamon.
Aztán büdös bunkó módon még azt kéri számon hogy miért nem tettem rá stop losst, miközben ők tiltottak le, és hogy így jártam...Egy komolyan vehető cég ilyenkor esedezne a bocsánatért, hogy hibás a rendszerük, és minimum kompenzálna, de akár még ajándékot is adna kárpótlásul.
És emellé még van az is, hogy amiatt az akció miatt vettem náluk kriptot, különben soha nem vettem volna, hiszen ott van erre igazi kriptotőzsde mint a binance, meg a többi... És annak az akciónak teljesítettem a feltételeit, mégsem kaptam kompenzációt a veszteségre, aminek nagy részét egyébként mint írtam ők okozták, hiszen én kivettem volna a kriptot előbb, ha működött volna ez a hulladék, de 6 napi kellett várni a supportra, hogy kivegyék (mert feloldani nem tudták úgy hogy ők is vették ki).
Ilyenről sem hallottam semmilyen banknál, hogy egy rosszul bevitt adat miatt azonnal letiltanak mindent, és még csak újra meg sem kérdezik.
[ Szerkesztve ]
-
PioDVD
senior tag
Fiam fiókját is most törölték. Kérték tőle az adatokat, elmondása szerint a munkanélküli/egyetemista áll legközelebb hozzá (gimnazista), azt választotta. Kérték az egyetemi diákot, beküldte a közepiskolait, jött a válasz, hogy törölve. Support annyit válaszolt, bármikor törölhető bárki.
Most várja, hogy a pénzét visszautalják. Azt elvileg tudta még kérni.
Ha engem is megtalálnak, és bankszámlakivonatot kérnek, én is búcsúzom tőlük.
-
ACE-
addikt
Csodálatos két tranzakciót megreklamáltam, most jött valami Push üzenet de hiába nyomok rá nem jön be a beszélgetés, előhozni sem tudom... Ez is aztán fos...
-
RR-13
őstag
This October, we’re changing the conditions of our Vivid Cashback program. Read the most important points below.
General Cashback
From October 10th, the cashback with your free Vivid account will be capped at €5 per one transaction.
Meaning you will earn 0.5% cashback on every card purchase with a maximum amount of €5 per one transaction.Október 10-től az ingyenes Vivid-számláddal járó pénzvisszatérítés korlátja 5 euró tranzakciónként.
Ez azt jelenti, hogy minden kártyás vásárlás után 0,5% készpénz-visszatérítést kap, tranzakciónként legfeljebb 5 euróval. -
Fifi
őstag
Na ezen most felhúztam magam:
"If you still have rewards in your Stock Rewards Pocket, redeem them to your main Pocket before it closes on 27/10/22. Once the Pocket is closed, it won’t be possible to redeem them anymore."
A SRP-ben több száz € Teslában, az meg a béka segge alatt.
-
UHHH
senior tag
Van 12% COOP "kedvezményem" superdealsben, valaki próbálta már magyar COOP-ban? Köszi!
-
togvau
senior tag
Teljesítettem, hülye kérdésre hülye válasz.
Undorító tolvaj férgek, remélem beleáll a földbe ez is. Én mindent megteszek érte, mennek a review-ek a történettel a vivid-re is, meg külön a solarisbank-ra is. Áh pedig már 2 éve is hallottam "szép" történeteket a solarisbankról...[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Csak vigyázz az üzletrontásra nehogy visszanyaljon a fagyi... érdekes módon eddig mindenki azt mondta (Facebook-on is) hogy jó hülye voltál hogy nem adtál értelmes választ/csatoltál értelmes kivonatot... de Te tudod... Tudom mindenki hülye csak Te vagy helikopter...
-
kapasz
tag
Nem enged be az app. Általános hiba van, vagy kicsuktak vajon?
-
pictigjis
senior tag
na ez is bedöglött. nekem meg továbbra sincs 30 euró értékű kriptóm, szóval vennem kell 30 euróért, hogy aztán úgy eladva hozzáférhessek az aprómhoz. szánalmas ez a solaris
We regret to inform you that Nuri is closing down due to insolvency. We hereby terminate our business relationship with you pursuant to Section 15 (1) of the General Terms and Conditions of Nuri with effect to the end of 18/12/2022 ("Closure Date"). This means that your Nuri account and your bank account will be closed by the Closure Date and can then no longer be used by you.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
nálam még nem tűnt el a stock rewards zseb, aki nem váltotta be, ami benne van, el ne felejtse!
-
UHHH
senior tag
Új dolgok jönnek.
Amit tudnod kell:
Cashback arányok
A standard terv 0,2%-os cashbackre változik kártyás vásárlásonként, amelyet közvetlenül bármelyik személyes Vivid kártyájával végez.
A Prime csomag továbbra is 1% marad kártyás vásárlásonként, amelyet közvetlenül bármelyik Vivid kártyájával végez.
Az utazási cashback megszűnik, és a más pénznemben történő kártyás vásárlások ugyanannyi%-ot kapnak, mint az euróban történő vásárlások.
Általános cashback feloldása
A következő hónapra vonatkozó cashback feloldásához vagy 1 000 EUR (vagy annál nagyobb) általános számlaegyenleggel kell rendelkeznie, vagy az előző hónap utolsó napján 100 EUR (vagy annál nagyobb) értékű eszközzel kell rendelkeznie.
"Számlaegyenleg": az összes valuta zseb (beleértve az Ön által létrehozott megosztott zsebeket, kivéve a részvényjutalmakat) összege.
"Tartott eszközök": Törtrészvények és ETF-ek, kripto (törtérmék), kripto 2.0 (valódi kripto), kriptopénzek, nemesfémek (a rendelkezésre állás piacként eltérő).
(azaz a decemberi cashback feloldásához legalább 1.000 EUR-t kell tartania az összes zsebben vagy olyan eszközzel, amely november 30-án legalább 100 EUR-nak felel meg).
Ez a követelmény mind az ingyenes Standard tervvel rendelkező felhasználókra, mind a fizetős tervvel rendelkező Prime felhasználókra vonatkozik.
A Vivid Shopper készpénzvisszatérítési ajánlatai továbbra is rendszeresen bővülnek, akár 50%-os készpénzvisszatérítéssel rendelkező márkákhoz való hozzáféréssel, és minden felhasználó számára elérhetőek, anélkül, hogy bármilyen számlaegyenlegre vagy vagyonra lenne szükség. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Nincs arra valami kiskapu, hogy Magyarországon, magyar telefonszámmal regisztráljak a Vivid-re?
Köszönöm!Üdv,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Van olyan közöttetek, aki Magyarországról, magyar telefonszámmal regisztrált? Nekem nem engedi a Vivid ezen feltételekkel. Mondja pictigjis fórum társ, hogy nem is lehet, de bízom benne, hogy talán téved.
Más szerint sem lehet így regisztrálni?
Előre is köszönöm!
Üdv,
Teo[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
pictigjis
senior tag
-
fant0mi
őstag
Azt hiszem Wise lesz, ha innen kitessékelnek, előbb utóbb rám is sor kerül.
A 0.2% cashback az lófütty. A devizaváltás árfolyamvesztesége el is viszi.
Nekem egyedül azért van még meg, hogy diverzifikáljam a pénzem kicsit. Egyébként nem teszek már rá összeget, csak ha EUR-ban fizetek az erről megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest