Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz zolee001 #85480 üzenetére

    Olvastad a cikket ?
    Azt irja " A Puma 6-os chipkészlettel szerelt kábelmodemek úgy vannak konfigurálva, hogy nagyjából két és fél másodpercenként fut egy magas prioritású karbantartófolyamat. Ez minden aktuális feladattól elveszi az erőforrást, és a késleltetést akár 200 ezredmásodperc fölé emeli. Amint ez befejeződött minden helyreáll, de két és fél másodperc múlva kezdődik elölről, és ez tart a végtelenségig. A konfigurálás rossz hatásfoka miatt a csomagok 6%-a eldobásra is kerül."

    Amit a (#85462) -ben linkeltem, 754-es ping, az ilyen 10-15 perc volt.
    Nem 6%ot dobott el,hanem nullat.

    Szerintem nem en vagyok az egyetlen a topicban, aki tobb EZER orat jatszott online minden kulonosebb problema nelkul. (Lolt S2-ben kezdtem, most S10-nel jarunk :D)
    Nekem ugy remlik, hogy az egyetlen ember,aki meg tudta ezt erositeni evekkel , valami fpsel jatszik,es top 100 az egesz vilagon.

    Nem ertem,miert kell olyan cikket megosztani, amirol te is tudod, hogy valotlan a tartalma, godolom, te sem ezt tapasztalod.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák