- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Olyan Routert nem nagyon kapok 50k alatt szerintem ami jó és koax kábel is van rajta de aki tud ilyet kérem küldjön egy párat ami jó!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
Jah el is felejtetem ez régen is igy volt ciscoval anó
Tudnám miért szar lehet kihuzom egy darabig igy aztán 1 éve múlva kérek egy modem cserét hátha addigra más lesz vagy frissitik ennek a szoftverét
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
Nem tudom most 10/10 szer max 200 ping volt a feltöltésnél ami már jobb mint a 3000!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz takessz #20801 üzenetére
Ez sajnos nem így működik! A modem részt mindenképpen azt kell használnod, amit UPC adott, hiába veszel másik kábelmodemet, az nem fog működni a UPC hálózatán, mert MAC cím-hez van kötve a működés! Vehetsz saját routert, de azt is az Ubee után tudod csak bekötni!
szerk.:
Most olvastam tovább, látom közben ezt már megfejtettétek![ Szerkesztve ]
-
facan
tag
válasz Intruder2k5 #20806 üzenetére
A fene tudja, nem ismerem. TC7200 már járt nálam kipróbálásra, de azt is bridge módban használtam....
Az elmondás alapján az Ubi router része lehet a ludas. Az is lehet hogy hibás darabot fogott ki! -
takessz
senior tag
válasz Intruder2k5 #20807 üzenetére
Mindegy most már jobb mint irtam nem megy fel 3k-4k ra a ms max 200/250/300 ra megy fel ami már istenes lehet egy gép újra rakást is eszközölök majd!!
-
MODERÁTOR
"Mondjuk nem árt figyelembe venni, hogy egyre rosszabb modemeket adnak. következő lépés nem tudom mi lesz, mert már nincs lejjebb "
Ebben így most egyetértünk, bár Te nem régen még azt mondtad, hogy bridge (only modem) módban teljesen mindegy, hogy cisco, tc7200, vagy ubi! Hát ezek szerint akkor mégse? Most attól változott meg a véleményed, hogy nálad is felléptek problémák, vagy mi az oka?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #20810 üzenetére
Mint modem most sincs vele gondom. TC-vel se volt.
Cisco modemek haldoklanak. Elég sok ment gajra az utóbbi időben, leginkább újraindulgatnak.
TC-nek *ar a wifije. Állandóan újra kell indítani.
Ubee meg mind kiderült nem tud megbirkózni a feltöltéssel.Délelőtt óta bridge módban van és routert használok. Azóta nincs gondom. A korábbi 75-165-as ping helyett 9-21-et mérek.
-
spider80
őstag
válasz Intruder2k5 #20811 üzenetére
Mondjuk én megvettem kb 1 éve a cfosspeedet,mert előtte is használtam "próba" verziókat,és bevált. Tényleg segít. Nincs 80 feletti pingem,és közben 1,2-1,3 megával töltök fel a 10Mbites nettel. Szóval kb maxon. Mellette minden böngészés,youtube,többi gép megy szépen. Szóval nem hülyeség.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
rayoliviero
veterán
Nálam Debrecenben egy weboldal sem jön be, kivéve a ph.
-
^Boss
őstag
dns szarakodik, mint mindig. 8.8.8.8 és jó
-
addikt
Neten lehet hűségidős internetcsomagot módosítani, vagy mindenképpen lemondom - perkálok - új szerződést kötök?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
-
mlinus
őstag
nálam is elszállt a dns tegnap... ráadásul ahogy elnézem nálam valami routolási probléma is lehet, mert pl a telekom.hu pingje 7 és 120 között ugrál, a speedtesten is ezért gány. Jelentkezik még pár szervernél, fogalmam sincs miért. Valaki nyomna egy traceroutot, hogy lássam mi más?
Tracing route to telekom.hu [84.2.36.220]
over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 10 ms 7 ms 8 ms catv-89-132-205-254.catv.broadband.hu [89.132.20
5.254]
3 10 ms 8 ms 9 ms catv-89-135-220-78.catv.broadband.hu [89.135.220
.78]
4 7 ms 8 ms 9 ms 84.116.240.38
5 10 ms 8 ms 9 ms ae1.ic1-dplex.net.telekom.hu [81.183.2.212]
6 9 ms 9 ms 8 ms 81.183.2.219
7 89 ms 12 ms 11 ms www.telekom.hu [84.2.36.220]Trace complete.
-
Topikgazda
válasz mlinus #20820 üzenetére
Útvonal követése a következőhöz: telekom.hu [84.2.36.220]
legfeljebb 30 ugrással:1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 42 ms 25 ms 22 ms catv-80-98-163-254.catv.broadband.hu [80.98.163.254]
3 11 ms 9 ms 12 ms catv-89-135-220-157.catv.broadband.hu [89.135.220.157]
4 5 ms 19 ms 11 ms 84.116.240.110
5 15 ms 9 ms 6 ms ae1.ic1-dplex.net.telekom.hu [81.183.2.212]
6 9 ms 9 ms 13 ms 81.183.2.219
7 10 ms 11 ms 27 ms www.telekom.hu [84.2.36.220]Az útvonalkövetés elkészült.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
mlinus
őstag
válasz Gubek-Einste #20821 üzenetére
hát, ha nálad stabil, akkor csak arra tudok gondolni hogy a visszirány a rossz. Mondjuk most hogy így jobban belegondolok azóta ilyen mióta változott az ip címem.
-
LÁZ
addikt
üdv, kérdésem a következő, költözünk, az új lakásban elérhető a upc társasházi kedvezménnyel, adott esetben az aláiráshoz elégséges vajon az adásvételi szerződés is, mert a lakcim kártya nem biztos, hogy meglesz 1 héten belül, tv+net meg kellene minél előbb.
köszöntem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
mrmilan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a NatGeo Wild HD csatornát (digital bronz előfizetők vagyunk + hd csomaggal) milyen frekvencián keressem? Csak most vettem észre, hogy már 22 HD csatorna van, nekünk pedig csak 21 van megkeresve. Nem akarom újraprogramozni a teljes kínálatot, csak ezt az egy csatornát szeretném megkeresni. A UPC honlapján található "nagykanizsai" frekvenciatáblázatban csak a "sima" NatGeo Wild-nak van frekvenciajelölése, kettő is (112 és 570). Nekünk a HD kéne! Az UPC ügyfélszolgálat vakarta a fejét tegnap este, azt mondta az ügyfélszolgálatos Úr a telefonba, hogy továbbítja a problémát az igazgatóság felé. Szóval csak egy freki kéne... Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.
-
mrmilan
csendes tag
Tegnap este kipróbáltam a 112-est, valami faszi aerobikozott, és különféle gyakorlatokat mutogatott, felült ilyesmi. Nem a Nat Geo Wild HD volt, sajnos. Vagy teleshopos reklámot toltak éppen? A jobb alsó sarokban upc embléma volt. Az 570-es fereki pedig kódolt adásként fut nálunk, mert azt hiszem az a Digital Gold előfizuban van (sima NatGeo Wild). Úgyhogy tök frankó a helyzet. Jah és mediacard-al nyomulok.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz mrmilan #20830 üzenetére
112-es ferkin szerintem több csatorna is van. Lehet épp UPC saját csatornáját nézted, de szerintem a másik 3-4 csatorna közt, ami azon a frekin lehet szerepel a HD nat geo is.Most nézem a freki táblázatot. Elvileg csak nat geo lenne a 112-n. Érdekes, mindenesetre szerintem ott kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
válasz Intruder2k5 #20807 üzenetére
Ha vennék egy kábelmodemet, amin valahogy átírnám a MAC címet ugyanarra ami a UPC kábelmodemé akkor menne? Egyáltalán hozzá lehet jutni olyan kábelmodemekhez, aminek szabadon állathatók e beállításai? MAC cím egyezésen kívül gondolom meg kellene még adni a UPC fejegységének adatait is, ezt honnan lehet megtudni?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
KergeK@csa
tag
Upc-nel volt csomagvaltas?
Nekem eddig 60-as netem volt (most is, csomagban), viszont a honlapjukon ehhez a csomaghoz mar 120-asat irnak.
Namost akkor vajon emelik a regieket is? -
Topikgazda
válasz KergeK@csa #20845 üzenetére
Miután bevezették a 240-es net csomagot, eggyel nőttek a csomagban lévő net sebességek de a régieknek nem lesz emelés.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Mate
nagyúr
válasz KergeK@csa #20845 üzenetére
Fenyegetőzés+2 év hűség aláírásával megkapod te is.
-
Tido
aktív tag
Az se biztos!
Nekem hét elejére igértek visszahívást, mikor már türelmetlenkedtem, de eddig még nem hívtak...
Ha szerdán sem, akkor azt hiszem, körülnézek más szólgáltatót keresve, meg kevesebbet fogok ebbe a fórumba járni :S 7+2 munkanap nem volt elég, hogy egy problémát megoldajank - mert a másik osztály válaszára várnak.. Ekkora cégnél szerintem ez már röhej...UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #20846 üzenetére
De neki már a 240-es bevezetése utáni csomagja van, mert 60-as csak azóta van, előtte 50-es volt...
KergeK@csa, semmiféle automatikus emelésről nincsen szó! Semmi tiltja a szolgáltatónak, hogy amíg le nem jár a Te hűséged, addig változtasson a csomagokon! Ennyi erővel akkor meg kellene várja, még mindenkinek lejár a hűsége!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest