- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mivel már nincs Unifi Network app, és a jelnlegi Unifi app kötelez egy console beállítására, így nem tudom, hogy pontosan mit próbálsz. Ha csak csináltál egy üres consolt, amiben nincs semmi, akkor mihez kapcsolódjon az Extender? Milyen kontrollered van?
BT alatt nem tudom mit értesz. A BT egy beacon jelet küld, amin megkapná az app a Wifi logint és hozzáadná a hálózathoz. A QR kód pedig csak a MAC és a wifi jelszó.
Ha nincs Unifi hálózatod, így az ég világon semmihez nem tudja hozzáadni az alkalmazás. -
user12
őstag
Ha nem kapcsolom hozzá unifi ap-hoz (ssid és jelszó), akkor hogyan tudnám felvenni a kontrollerben?
Szvsz sehogy mert legalább egy Unifi AP-ra van szüksége, mint uplink. Uplink nélkül meg nincs mit kiterjeszteni, ergo úgy veszi, hogy nincs WLAN hálózatodRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest