- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok hálózatok terén, ezért nem is akaródzik összehozni semmit, amit szeretnék.
T-online netem van, és a modem mögé bekötöttem egy 541 vagy 542G-t, nem is tudom.Most úgy csatlakozok a netre, hogy START > csatlakozás, lefut hip hop valami, majd megy a net (óra melletti kis ikon). Ez így ok, de itt router még nincs.
Ha bekötöm routert, nem lesz net. A csatl. után a WAN Miniportnél tovább nem megy, setőlem sehozzád.
Hogy ezután mit tettem.
Beléptem a r. menüjébe, majd kitöltöttem amit kellett, felh. név, jelszó, majd a WAN menüben volt azt hiszem olyan, hogy CONNECT/DISCONNECT. Alapból a 2. van, de ha nyomok egy connectet elindul a net (de szinte alig lehet észrevenni, mert óra mellett nincs ikon, vez pultban azt írja, ADSL kapcsolat bontva, mégis minden oldal megy. Ez így szép, de én hagyományos módon szeretnék csatlakozni r. mögül is, ami most per pill. nem megy.Biztos én nem csinálok valamit nem jól, de a leírás:
1. nem magyar
2. elég rövid, és amit ír, azt végülis megcsináltam. (az a kis fecni).A CD-vel mit kell csinálni? Az is kell hozzá?
Tovább nem is merek menni, hogy a szomszéd szobában a gép kapjon netet "levegőből", mert addig úgyse fogok eljutni.
Légyszi segítsetek. -
nfsu17
veterán
Valahogy megoldottam, és van mind2 gépen net.
Az enyémen, amiről küldöm a nete, ahol a rúter van, itt most mindig lett net, nem kell csatlakoznom, mint eddig. De ez így nem jó. Én szeretnék csatlakozni, nem akarok mindig netet.
Anyám gépén már lehet bontani, de nem a netet, hanem az egész hálózatot.Hogy kell úgy belőni, hogy én is, ő is CSATLAKOZZON a netre és ne legyen állandóan?
Meg a 2. gép azt írja ki, hogy nem biztonságos kapcsolat, stb.
-
nfsu17
veterán
válasz ratamahatta #234 üzenetére
Ok.
Köszi, akkor jó lesz ez így. -
nfsu17
veterán
válasz ratamahatta #234 üzenetére
Na, ez jó lett.
Valahogy bekeveredtem a másik gép hálókártya beállításaiba, beállítottam a WPA-t, jelszó stb, és máris biztonságos a kapcsolat.
Köszi még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest