Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
kezdő
válasz forceberg #10755 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy OV nem csinált olyan dolgot ami hosszú, vagy akár középtávon káros az országnak, csak annyit mondtam, hogy nem csinált olyan dolgot ami nyilvánvalóan tarthatatlan volt.
Jelen esetben viszont jelentős költekezésről beszélnénk úgy, hogy 6.7%-os a hiány, 76%-os az államadósság (év végéig még nőni fog), vszínűleg nem lesz jelentős növekedés (ha egyáltalán lesz bármennyi), februárban még ki kell fizetni a PMÁP kamatot, valószínűleg lesz egy visszaváltási hullám is (azt valahogy refinanszírozni kell), már most be van igérve "békeköltségvetésbe" a családtámogatás meg a határon túliak kedvezménye, a különadók meg csúcson.
Erre jelentősen rádobni szerintem annyira nyilvánvaló hülyeség, amit már nem fognak megcsinálni.
#10758 ngabaEz jogos, jövőre csak nem veszünk még egy repteret meg Vodafone-t, lehet hogy ezzel tényleg keletkezik valamennyi mozgástér...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest