Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Utólag ne okoskodjak tudom, de miért tetted a brazilokat? Neymar csak esik, Paulinho nulla, Coutinho se sok, értelmes csatár nincs. Belgáknál Hazard, De Bruyne, Lukaku, Courtouis és Kompany. Fizikálisan is jobbak, kispad is erősebb.
Kellett szidnom őket, tessék brazil gól! Coutinho ezt jól adta be. Lehet még jól jön csak belga továbbot tettem.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
A másik 3-at meg jól megveretni... Izraeli idehaza sem könnyű ezeknek a nyomiknak, azeri meg maci pedig odahaza szintén rágós falat lehet...
Főleg, hogy jaj de idény eleji deforma, meg kampós fűszál, meg nem szokott még össze a csapat meg az újaknak még ismeretlen a pálya meg ilyesmi kifogások...
Idén sem marad augusztusra egy sem... vótmá...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
yogibear
addikt
A TNS meg 0:5-ről indul,
Apoel meg 1:3-rólreggel a 3 együtt még 530 odds volt, mire beutaltam aprót és megraktam már csak 439 volt a 3 együtt...
Crusaders + TNS meg 40,7Most 614 a 3 együtt (TNS, Crusaders, Suduva)
az első kettő meg 34...Persze ezek csak elmélet, hogy 5:0 és 7:0 után ekkora oddsokért érdemes kikapni.
De ha egyszer jön, nagyot üt.Suduva már 18-as odds.... persze a realitás az APOEL mellett szól, de ki tudja...
az új rendszer szerint csak 8 hely kiadó a BL csoportkörre, nem 16, így a következő 3 körben már nem hulladékok, hanem kemény ellenfelek jönnek szembe... így lehet érdemes egy magas oddsszal kiszállni hamarabb...
mert esély a csoportkörre nagyon nincs az ilyen kis csapatoknak, mint a ciprusi.... főleg úgy hogy gond nélkül megteheti, mert 1:3 volt ez első meccs....
Ha mondjuk egy Malmö ma kikapna 32-ért 3:0 után, az már gyanús lenne...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Luxik meg egalizáltak a Székesfehérvári Tölténygyár ellen.
Tud ez a lim-lom piros-kék bandaLuxik beárazzák a Vicceotont, 2 nap múlva meg a ződek, lilák is mennek a levesbe é le is van tudva az idei BL-EL...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
ha kikapnak oda kel, őket állítani, a szurkerek meg 3 méterről célba rúghatnak rájuk.
Aszongya szpíker kartács: "ha nem nálunk van a labda nem tudunk gólt lőni..."
Bakker, ha nálunk van akkor sem.
"a védekezést egyetlen pillanatra sem szabad elfelejteni" - bakker, amit nem tudnak azt hogy felejthetnék el?
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Nem raktam, nekem elég volt, hogy nyomorék AIK nem volt képes egy gólt se rúgni otthon
Amúgy nem bánnám, ha a Low Carb Dózsa tovább menne, elég nagy szégyen lenne ződikéknek, hogy csak ők buktak el... na nem mintha azt hinném, hogy egy pillanatig is érdekelné őket.... van stadionjuk, van qrva nagy fizetésük, eltogyognak idehaza heti egy ulibuli meccsen...
Mondjuk a köv kört nem hiszem, hogy abszolválja a Low Carb Dózsa, mert a Sevilla lesz az ellenfél...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Óvatosan kimenetellel, mert a válogatott játékosok még nyaralnak. A maradék és az ifik fognak játszani. Hangzatos nevet hiába adtak a tornának, ezek csak edzőmeccsek! Eredmény mindegy nekik, inkább gólszámra tegyél. Én ma osztrák kupából választottam, a Kapfenberg már hozza is a félidőt. Dán és román bajnoki is van.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Fene tudja, ez a Sevilla sem túl acélos. Persze attól még messze jobb, mint az Uppe ez vitathatatlan.
Plusz elég későn meccselnek, amihez a spanyolok szokva vannak, a magyarok kevésbé (21:45).
Mondjuk az sem kis szégyen hogy egy zsinórban 3-szoros EL-győztes már a 2. hulladék kiszóró körben pályára kell lépjen, körülötte mindenféle, a csoportkörig sosem eljutókkal egy szinten...
Játszottak 3 ulibuli bari meccset a hónapban...
Mindettől függetlenül, alaphelyzetben ki kellene tömniük az Uppét, mert sajnos a magyar csapatok védekezése kb a nullával egyenlő egy komolyabb csapat ellen... Kérdés az is, hogy a Sevilla kerete mennyire változott...Lehet tán a Honvéd hazai @1,6-ért, vagy akár hendis győzelmük jobb ötlet lenne...ez a luxi semmivel sem erősebb a macinál, akiket 4:0-ra vertek egy hete... mondjuk a Gabalát idegenben verték az előző körben, az azért intő jel lehet (igaz otthon meg kikaptak), de a Honvédnak ezt hendivel illene idehaza hoznia...
Esetleg a Dunaszerdahely H @2,5... alá vannak szvsz becsülve, az előző meccsen is a visszavágót a végén fordították meg... a Tbiliszi meg túl van becsülve kicsit... szerintem... bár kicsúszhat egy 0:0 a nagy erőlködésben, mint tegnap 3 is a BL-ben...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Sevilla azt keresi itt, hogy csak 7. lett a bajnokságban, ami csak EL selejtezőt ért, nem főtáblát (1-4 BL főtábla, 5-6 EL főtábla, 7. EL selejtező az új rendszer miatt.)
Viszont mivel a BL első hulladék köréből kiesettek már nem mennek automatikusan a levesbe (csak az EL-esek, lásd Fradi), hanem becsatlakoznak az EL következő körébe (lásd Dudelange, akit a Vidi kínkeservvel gyűrt le), így lesz 4 kör a csoportkörig...
A Lipcse bundásliga 6-ként szintén most lép be...
A köv körben meg jönnek a többiek pl dán, román, vagy a holland bajnoki 3-4 helyezettek (pl Feyenoord)...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
-
törölt tag
Félek tippeket adni ennek a féreg bandának, de ennyi erővel ha előírják az iskolai tankönyveket akkor tesi órára előírhatnák a turul pólókat is megvetetni iskolákkal, kórházban a nővéreknek, orvosoknak turul köpenyt és máris felpörög a megrendelés. A siralmas ebben vigyázni kell mivel viccel az ember, ezek a barmok megcsinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic