- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz bjergerking #106433 üzenetére
Hát ha te ezt 4/5be tetted, én megeszem a kalapom
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Már bánom h nem tettem meg azt h mindket toro rosso pontot szerez futamon. 10x penz volt beten, de tegnap mocskos diosgyőr elvitte a kamikra szétszórható penzt :/
-
sz_abika
addikt
Ezva putto nekem nem megy. Multkor 3200->0, most 1600->200 ft.
-
sz_abika
addikt
Ennyit marciusrol.
15k tet uszott, kb 80 varhato lett volna. Lenullaztam magam es mivel elkoltottem ruhazatra az extra bevetelemet ezert ennyi.
Csóközön mindenkinek, sorrendet nelkulozve: Genoa, Hamilton, Ferrari, Smyczek, Smethurst es meg sorolhatnam. Ehhez képest 1848 vesztesegei elhanyagolhatoak voltak ...PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Vajon holnap a GYETO focistái eladják 8x pénzen a meccset, hogy legyen még miből enniük áprilisban?
-
sz_abika
addikt
válasz expander #106777 üzenetére
Igen, meg az előző meccseik is ilyenek voltak, de most mixen csak ez marad(na, ha lenne miből tennem)
Viszont Marseilleben jól játszott nagyon Simon, jó volt nézni, ahogy idegörlően nyugodtan tette vissza a labdákat pontosan...egy Berrer méretű melák nem fogja ezt hozniAnnyira jó tenisz kamikat lehetne tenni, de most nincs della rá
-
sz_abika
addikt
válasz South Velen #106813 üzenetére
Nebazmeg. Grt.
(Kivancsi vagyok milyen bankbol dolgozol h volt ennyid erre)
-
sz_abika
addikt
Tegnap minden champshipes hozta a meccset, csak a Norwich nem amit en tettem ))
Ma meg olyan elbaszott az X odds a magyar meccsre, h muszaj tenni
-
sz_abika
addikt
Nagyon ráálltak most az ausztrálozásra a fogadók.
Majd bemegy oda is a SzZrt aztán leshettek!OFF?: Pinnacle pedig leszerződött egyik jelentős e-sport (DOTA2) csapattal. Mostantól ott is vége a tisztaságnak
-
sz_abika
addikt
Ha Guzmics benne lesz majd a görögök elleni kezdőben, lehet tenni a Görög sikert
-
sz_abika
addikt
Részemről ez megy, meg valószínű hogy lesz 3/4ben is ez.
-
sz_abika
addikt
Roma honlap szerint lesz mégis De Rossi és Manolas is. Előbbi miatt én rámegyek a Roma tjre. Legyen 0-0 ás kész is.
-
sz_abika
addikt
Fasza, ma se kell izgulni mar a nyeremenyert. -2k, ha a Dinamo nem nyer akkor még több
-
sz_abika
addikt
Hihetetlen higy a heten ilyen 0/6os vagyok, oddstol fuggetlen mindig valami.
Latszik h kis tettel nem lehet nyeresegesnek lenni, mert 200ftal 5esemeny alatt nem rak senkiPSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Hetvegen már lehet tenni a győr ellen szvsz..
-
sz_abika
addikt
Lekestem Karpat meccset. Jo , fasza. Ma még lattam napkozben , h a Litvinov is erosen ajanlott.
Hát meg a fszmEgy Raonic hendivel vigasztalodnek, ha lenne della online.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz lecsokolbi #107109 üzenetére
Miert nem lepodok meg, h jott volna a hendi, de a szelomon meg minden lefott?
-
sz_abika
addikt
Utánatok mentem ezzel a Wolfsburg tippel, de eddig nem annyira erős
-
sz_abika
addikt
válasz razorka777 #107467 üzenetére
Semmit.Tudni kell leállni. Ezért a heti kínálatért, kár volt a nyomdafesték...
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
Na mivel a tippmix kínálat 0 és dögrovás van, okoskodom kicsit, holnaptól Miami tenisz.
Coric vs HaiderMaurer: Indian Wellsben egy kényelmes 2-0val nyert Coric pár hete. Azóta nem változott semmi, az osztrák továbbra is salakon érzi jobban magát, Coricot pedig akármennyire is hypenak tartom, azért ad rá okot is. Én szurkolok azért neki, hogy mihamarabb top10es legyen. Coric @ 1.33
Kokkinakis vs Berlocq: Nekik múltjuk nincs, de itt is a “vendég” latin véréhez hűen inkább salakon veszélyes, míg Kokkinakisnak az év kezdet egész jól sikerült, a Berlocqnál előrébb rangsorolt deli vérmérsékletűeket verte mostanában. Koki @ 1.36
Soeda vs Sock: Itt ugyan a húzottszemű nyerte 2012ben eddigi egyetlen meccsüket, de azóta Zoknit egész jól összefoltozták, Isner mögött az egyik legígéretesebb amerikai. Jól üt, de fejben hiányzik nála néha a játék és ott kap ki. Ez Miamiban nem fordulhat elő, mostanság egy (formánkívüli) Hsun-Lut vert meg, Gilles Müllert is levadászta, Raonictól szettet hozott. Sock @ 1.18
Ez így 2.08at ad ki, nálam egy ötössel fog menni.
Van még egy női meccs, Riske játszik, 1.40ért meglehet próbálni, de a fiatal csajok nem csak a teniszben kiszámíthatatlanok… pár napja verte 2-0ra ellenfelét, szerintem ez összejöhet megint. Ha összekötjük akkor van egy triplázónk.Fantáziabirizgálóstippek: nem is hiszem hogy teszem mind, de leírom már, hogy ha jönnek, akkor utólag megmondhassam, hogy “naugyehogyugye”, ha meg nem akkor “csakkamivolt”
Gabashvili @ 1.72
Chung @ 2.20
Stakhovsky @2.20
Thiem+Young @ 2.01[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hoppácska, egy kis teniszbunda.
Trusendire pedig még tettem is többször..
Ja és nem tudom miért nem látom elküldve, de mára nekem a DNB Málta 6.5ért tetszen!
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Az hihetetlen geci h a biro semmiert nem adott sargat
-
sz_abika
addikt
1,75 tippmixen az Orosz-Belga H, online 2 körül mozog. Utóbbiért van benne érték, és csak azért nem pakolom bátran, mert nem neutrális helyen játszanak...bár ez elégge balga egy belga generációnak néz ki...
-
sz_abika
addikt
Komolyan mondom faszom az egészbe, shkiz0 sehol nincs az elmúlt két hetemhez képest.
Majd nem céges netről bepostolom...PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Macedón D, Svéd-Svájc hendi, Izland V, Orosz 1fi. X, 4/5*400
2kra 5k ha egy elmegy, telitalálat esetén 35kPSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
David Ferrer nyeri a(z) 14. játékot Gilles Simon v David Ferrer
(Következő játék) 31/03/2015 Egyik sem 3.00 NyertesEz annyira adta magát )
Simon TB 5-5nél hálótól ütött egy outot és kiborult.
Nincs bankom, 500asom ment rá, inkább csak a trend a lényeg. Bukott TB -> adogatás -> byePSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
1230tól lesz egy "román" tenisz párharc...Copil vs Albot.
Látatlanban írom, mert Albot játékát nem ismerem, Copiltól láttam pár meccset és nekem tetszett amit láttam, de.
Albot papíron elég erősnek tűnik kemény borításon, ráadásul 3-0ra vezeti kettejük párharcát (igaz mindegyik mecs '12es) Közel 3xos oddson lehet benne érték, de nem repülök rá 1000 forintos bank mellett mostui: b365n ne keressétek, ők már levették
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mióta elkezdtem követni a Kavcic meccset, azóta egy játékot sem nyert és brékelőnyből, brékhátrányba került...asszem elkapcsolok, hogy nyerjen..
-
sz_abika
addikt
Bwinen 1200tól, ITF Spanyol Checo Calvo @1.36
Eléggé ingyen pénz szagú... mint a Rola-Albot meccs amit most van, de lekéstem a nyitányrólPSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest