Hirdetés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz arnikusz #9149 üzenetére
Ennyi kékkel és armorral én nem hagynám ki az orrszarvút sem, pont 10% weapon damage.
Volt egy 500-as Classic M60-am amivel 35k sebzésnél jártam (Unhinged ráforgatva), de a 2. talentje csak optimális táv volt és azokra nem megy csőszájfék sem. Ezután tegnap kaptam egy Black Market M60-at, 29,5k gagyi első talent de 15% weapon handling és csőszájfék opció persze, szépen kiszámoltam hogy az akkor 35,4k lesz ha megkapja az Unhingedet (+20%) így rá is forgattam a régiről... Ekkor döbbentem rá, hogy nem szabad a kiírt értékkel számolni hanem egy olyan szettel kell megnézni ahol nincs plusz sebzés mert csak 33.3k lett a végeredmény. (A tartalék LMG-im meg nemtudom hova lettek, pedig mindig meghagytam ha Unhinged volt rajtuk. )
Sebaj, érezni azt a 15% handlinget mikor tartod a fegyvert és így lett rajta 5% elit sebzés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Keresek mindenféle kukába szánt,elavult,régi ramot, cpu-t, pci kártyákat és LAPTOPOKAT is - olvass
- Apple iPhone 15 - 128GB - Black - Független
- Google Pixel 7 256/8gb 16 hó gari
- Állvány szett(2x3M)+zöld háttér(2x3M) streameléshez/fotózáshoz - INGYEN Posta(vagyis az árban!)
- Eladó AMD XFX RX6600 8GB Swift garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest