- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz kilozsul #1455 üzenetére
Mivel itt semmi nem jön be, barkóbáznék: a kamerára rögzíthető szíj, ami a markodban tartja? Mint ezek?
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Real_Necro
veterán
válasz kilozsul #1457 üzenetére
Ezt a fajtát nem ajánlom. Számomra kényelmetlen, ócska, használhatatlan. Meg is fogok válni tőle, mert csak egy pillanatra raktam fel gépre, de nem jött be.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz kilozsul #1457 üzenetére
Én portrémarkolatot használok, így a fogásváltás miatt nálam felejtős ez a fajta, amit keresel. Én is a nyakpántot teszem a csuklómra úgy, hogy egy hurkot csinálok, amibe beledugom a kezem, így nem is zavar, de biztosan is fogja a gépet.
Szerintem, amíg nincs ez a fajta pántod, amit keresel, tedd fel a nyakpántot. Lehet, hogy macera, meg az lesz levenni is, de ha véletlenül tényleg kicsúszik a gép a kezedből, az több lesz maceránál."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
jjeahh
nagyúr
válasz kilozsul #1468 üzenetére
ja, erre gondoltam én is, viszont kinyitva eléggé zörög esőt-havat amúgy mennyire bírják ezek a bellák? ez a csajtesómnak lett szánva ajándékba, de egy bella IV-et én is elfogadnék, az acme made sztem a nyárig már nem bírja ki... illetve kíváncsi lennék a IV-es V-ös mekkora a III-ashoz viszonyítva, meg modellen hogy néz ki, sajnos elég sz*rul illusztrálják a méretet neten
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest