- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz pottyantós #1000 üzenetére
Végső állapotban szerintem sosem lesz, mert mindig változtatok rajta valamit. Most pl elrendeztem a neonokat + kicseréltem a hőmérőben a kék ledet pirosra.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz sestertius #1002 üzenetére
Mind fekete!
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
mijos
senior tag
Nagyon szép a házad Grat hozzá
Azt szeretném megtudni, hogy a ház belső festését te csináltad vagy csináltattad? Akinek bármilyen tapasztalata van ezen téren kérem adjon nekem pár tanácsot, mert én is szeretném majd lefújni a belsejét." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
wrox
őstag
válasz dízelracer #1008 üzenetére
A 24 pin-es tápcsatlakozó milyen módon van feketítve? Nem tudom rendesen kivenni a képről.
-
sestertius
őstag
Szerencsére nekem gyárilag az alaplaphoz fekete sata kábelek vannak, csak a ház e sata csatlakozóját kell akkor "betekernem"... Mert az szép rikító ugyebár...
Hallgattam az okos tanácsokra, és én is gyorskötözővel már rendet tettem... betekerem még azt a sata kábelt, aztán bemutatom én is, mit ügyködtem....
Az biztos, a gyorskötöző sokmindent megoldott!Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Lacc88
senior tag
ÜDvözletem !
Én is csatlakoztam a HAF922-es klubhoz , 1 picit kifestegetjük belül , matt feketére aztán , majd ha JÓ lesz akkor rakok fel 1-2 képet .
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Lacc88
senior tag
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
mijos
senior tag
Ha ezt a házat szeretném kicsit hangszigetelni, annak lenne értelme? Vagy a nagy ventilátor helyek miatt ígyis-úgyis kiáramlik a zaj ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
sz.j
nagyúr
Szvsz a hangszigetelésnek nem sok értelme lenne.
Inkább rakjál be egy előlapi ventiszabályzót ami az összes venti fordulatát szabályozza, valamint a zajosabb ventiket (pl. hátsó 12-es) cseréld le, és akkor teljes csend lesz.
Persze nem árt egy (vagy több) csendes vinyó sem, pl. samú F3 ... vagy F4...A fentieket megcsinálva nálam teljes csend van (ha nem tuningolok).
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
mijos
senior tag
1-2 dolog feltűnt a házzal kapcsolatban.
Valaki tesztelte már, hogy a felső venti mennyit dob a hőmérsékletekbe ? Ha minimumon forog, vagy ha maxon akkor sem sok a különbség. Ha maxon megy akkor meg szerintem túl sokat szív el az oldalsó venti keltette levegőből. De az ábrákon jól mutatott, hogy a felső venti kiszívja a meleg levegőt.
Az első venti sem juttat sokkal több levegőt a HDD-hez. Elég rossz, hogy nem lehet elforgatni a keretet, vagy legalább több hely lehetett volna, hogy több levegő jusson be a vinyókhoz." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
pottyantós
aktív tag
Szerintem ha feldobsz 1-2db halk 12cm-s ventit, nem vesztesz vele semmit, és az oldalsó helyre meg oda rakod a 20-ast!
Én így használom, és az alaplap se melegszik fel 40 fok fölé! A vinyóval nekem semmi gond nincs, van 3db és a raptor melegszik fel 38 fokra meló közben! A másik 2db max 30-35 fok között tanyázik. Ha nem vagy elégedett, akkor rakj elé egy 12cm ventit, vagy reszeld kicsit nagyobbra a rést a vinykereten....[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
mijos
senior tag
válasz pottyantós #1022 üzenetére
Az oldalán már ott van egy 20 cm-es. Felülre lehet berakok majd egy halk 12-est, meg a hátsót is lecserélem. Nekem sincs gond az egyetlen egy vinyómmal: 22-23 fokon ment, ezzel a házzal meg már felmegy 27-28 fokra is. Nem akarom én moddolni, egyszerűen rossz a kialakítása
-
sz.j
nagyúr
Még hogy rosszul hűt ez a ház ...., ez nem semmi
Hát én kezdetektől fogva egészen mást tapasztalok, és csak "áldani" tudom azt a percet amikor megvettem.
A keményebb tuningról nem is írok, de például most, hogy kint kb. 27-29°C van és a klíma nélküli lakásban, a gépben lévő 3 db 120-as venti 850rpm, míg az 1 db 200-as venti csak kb. 450rpm körül megy és így is csak 25°C-os a vinyom.
A többi hardver is hasonlóan "túlmelegedett" hőmérsékletű .....Ja, a felső 200-as venti nincs is bekapcsolva, sőt a ház oldalán sincs venti.
És még valami, a 8600GT passzív hűtésű.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
pottyantós
aktív tag
Amikor Aerocool S9 házam volt és még a gyári venti volt a procin 10 perc után elkezdett pörögni veszettül, hiába volt az oldalán egy 40cm-s venti! Amikor átpakoltam ebbe a házba, a hűtő néma csendben tette a dolgát egyszer se kapcsolt nagyobb fokozatra és ez megmutatta, hogy mért High Air Flow ez a ház
Nálam a vinyók is hűvösek, 25°C-26°C mindegyiknek az üzem hőmérséklete...
-
sestertius
őstag
Ez mondjuk szerintem a vinyóktól is függ...
Nekem semmi gondom az egész ház hűtésével, viszont a vinyóim 29-30 fokosak alapból... ami szerintem nekem jó, mert a korábbi házban melegebb volt mindkettő.Szóval a ház tuti, a vinyó meg olyan, amilyen...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
sz.j
nagyúr
válasz sestertius #1027 üzenetére
Az nyílvánvaló, hogy vinyó és vinyó hője között gyártótól és típustól függően van diffi, de itt nem erről volt szó. Hanem arról, hogy "állítólag" rossz a HAF922 kialakítása és ezért melegebb a vinyó ..., de ez szvsz nem valós.
-
sz.j
nagyúr
Ha neked ennyire nagy próblémát jelent a vinyod hője, volna egy ötletem.
Vedd ki a vinyó alatti tartókeretet és szerelj bele egy ventit és úgy rakd vissza.
Szinte biztos, hogy lényegesen csökkenni fog a vinyód hője.Persze először a bentlévő ventik fújásírányát kellene rendezni, mert ha össze-vissza fújnak, akkor nagy valószinűséggel nem fog túl sokat segíteni az amit írtam.
-
mijos
senior tag
Szia.
Persze jól vannak beállítva, nem ezen múlik. Nekem csak ez tűnt fel, hogy kb. ugyanannyi a hőmérséklete. Nekem csak 1 vinyóm van, de az se melegszik nagyon.Ha úgy átszerelném, ahogy mondod, úgy értelmét vesztené a 20 cm-es vinyó. Azt meg nem szeretném, így hagyom az egészet és a túlmelegedési fóbiám meg megpróbálom leküzdeni.
-
pottyantós
aktív tag
Szeptember 10.-e körül tolok fel új képeket, mert átváltozik a rendszer, és remélem sokkal ütősebb lesz mint a mostani...
-
wrox
őstag
válasz pottyantós #1032 üzenetére
VÁRJUK!
-
sestertius
őstag
Végül is így is úgy is telemegy porral... akár rajta van, akár nem. Nekem legalábbis!
Kezdem érteni, itt sokan mit vesződtetek az előlap leszedésével a tisztítás miatt. Bevilágítottam lámpával és elszörnyűlködtem... Ez január óta nekem nem volt kitakarítva. Most már kell...
Tuti design!
[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Duck001
tag
Hali mindenkinek!
Én is ilyen házat akarok venni csak egy két kérdésem lenne (lehet már megvan a válasz csak rengetek hsz. van előre is bocsi)
1-elfér benne akár egy 5970-es kari is (hogy később ne keljen másik házat venni)
2-a ventik hogy vannak bekötve fix-re vagy csatival (mert venti szabályzót szeretnék)
3-adnak hozzá 2db 200-as meg egy 120-as ventit??
Hirtelen ennyi! Előrre is köszönöm a segítséget mindenkinek! -
glspeter1
őstag
válasz Duck001 #1040 üzenetére
Szia.
- Igen. Elfér a házban akár egy 5970 is kényelmesen.
- A ventilátorokat csatival lehet bekötni. Így a ventilátor szabályozó is megoldható.
- Elől Van egy 20cm piros ledes, felül egy sima fekete 20cm, hátul pedig egy sima fekete 14cm-es.Megéri ezt a házat venni. Én szerintem sose cserélem le.
UI.: sz.j megelőzött!
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
sz.j
nagyúr
válasz glspeter1 #1043 üzenetére
"... Elírtam. Felül nem 14, hanem 12cm-es venti van."
Látom nagyon belejöttél az "elírásba", mert nem felül van a 12-es hanem hátul.
De ne problémázz ezen, mert másokkal is előfordul(hat).
[ Szerkesztve ]
-
Duck001
tag
Inkább dupla mint egy sem!
Köszönöm a gyors válaszokat -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Az én házam már októberben lesz egy éves, ezért szülinapi átalakítások sorozata következik. Lesz aerocool dupla 5,25-ös ventiszabályzó, a legközelebbi módosítás pedig tojásszivacsos bélelés lesz. A hűtésen sokat nem fog, mert a ventihelyeket kihagyom, viszont esztétikus, és a magas hangokat meglehetősen jól szűri ki. Így nem kell feketére festenem a belsejét, mert nem fog látszani.
-
madd dogg
senior tag
Ja és akkor az első kérdés: Az Aerocool Modern V, esetleg valamelyik Touch modell 4 ventillátort képes kezelni. nekem csak házventiből 6 van. A 2 20 cm-est köthetem majd egy lábra felfűzve? Elbírja a szabályzó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest