- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy halom kacat útban van, ha többet viszel, akkor alku is belefér:
ALLDOCUBE iPlay 10 2/32 GB fullhd ips tablet: 20000,-
Zero Infinity Shiva: 2000,-
Zalman CNPS80F: 1500,-
Legerősebb 2 magos 1155 foglalatba, azaz G2140: 3500,-
Halo Wars 2 Ultimate Edition: 3000-5000,-
HALO 5 Guardians bontatlan: 4000,-
4db félmagas ház (hibás) táppal: 4000,-
Ezen kívül 2 db 180gb-os sata 3 intel ssd eladóvá válhat, ezzel kapcsolatban privátban várok árat.
Végül olyan kérésem volna, hogy ha valakinek felveszi a telefont deicide, akkor keresse meg ezzel kapcsolatban, mert bő egy évnyi hitegetés után meguntam a dolgot. Nekem már a telefont sem veszi fel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Attól fosok, hogy kirakják az oldalról, ha nem lép be, azért kértem segítséget.
Westlake fiókja is csak egy napon múlt, mert "elfelejtette" odaadni egy 150e forintos alkatrész papírjait, anélkül a legjobb ajánlatom a "100e-ért sem kéne" volt. Ott is valakin keresztül sikerült elérni az eladót.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LamerGyuri #33594 üzenetére
Nem. Mivel nagyon régóta húzódik a "gariztatás", nem akarom annyiban hagyni a dolgot. Gyakorlatilag ezért regeltem vissza, így törlés előtt mindenképpen írni akartam a megfelelő topikba. Emlékeim szerint rokon emlegette, hogy te is vitted volna azt az ssd-t, és hatalmas mázlid volt, hogy megelőztelek.
WL kolléga bő egy hónap után küldte el a garlevelet, miután jeleztem az adott topikba, és kb utolsó nap küldte el a pdf-et. Már gar nélkül hirdettem a portékát, amikor egy vevőjelölt kérdezte, hogy miért nincs gar az adott termékre, és leírtam. Mivel ismerte az eladót, így el tudta érni, így nem lett baj. Tippre valami ph upper szerű dologra gondoltam, hogy automatikusan belépteti a fiókját valamilyen okból, és tényleg azért aggódtam, hogy ne rakják ki. Egy mezei pdf-ről volt szó, ami nem egy nagy dolog. Viszont anélkül még 100e-ért sem vitték volna a 150e forintos portékát.
(#33597) forras2
Mivel előző esetben is csak segítséggel lehetett elérni az eladót, így ezt találtam a legjobb megoldásnak.(#33599) eami
Rengeteg üzletem volt vele, ezért sem értem a bő évnyi hitegetést. Az utolsó privátot elolvasta, és azóta ismét eltűnt hónapokig, mint az előző fiókomnál is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Törlöm ezt a fiókot is, mivel eredménytelennek tűnik a dolog.
Aki tudja, hogy ki vagyok, és a telszámom is megvan neki, az ingyen viheti az itt említett 4 házat 5 táppal és hiányos rögzítéses shivát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs