- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz BeastMode #5009 üzenetére
Annyira hirtelen jött, hogy már legalább egy hete kapom folyamatosan az ilyen és ehhez hasonló üzeneteket (kb a legutóbbi nagyobb frissítés óta). A legjobb, amikor éppen csata végén hajítja be. Energiát természetesen levonja, csak úgy kezeli a csatát, mintha meg sem történt volna. Kompenzálni gondolom nem fogják. Pedig a cantina energy töltését pont a legutóbbi patch-ben jócskán lecsökkentették, az eddigi 8 órás ciklus helyett 24 órára.
Nem hirtelen jött, eddig is nyakig ért a mutra, csak most kezdett el durván hullámzani.
-
törölt tag
válasz drmotto #5014 üzenetére
Gondolod, hogy nem tudom megkülönböztetni a kettőt? Azért ne nézz már hülyének légyszíves. A sima és a modenergia 6 óránként kapott bónuszt eddig, a ship és cantina pedig 8 óránként. Amíg nem volt külön mod energia, addig pedig a cantina is 6 óránként kapott bónuszt. Legalábbis nálam.
A eggyel korábbi frissítés óta van sokkal kevesebb cantina energiám, nálam azóta van csak napi egy bónusz rá.
A 6 óra valóban túlzás egyébként, a nevezett időpontokban van a bónusz. A cantina viszont valóban 8 órás ciklusban kapta a pluszt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz drmotto #5016 üzenetére
Nem vonom kétségbe a szavaid, ezért is írtam oda, hogy "nálam". Korábban nem egy karaktert aktiváltam cantinából két nap alatt, nulláról indulva, kristályok használata nélkül. Persze ehhez mák is kellett, hogy 450-470 körüli energiából (55-57 csata) kiforogjon akár 30 shard is. Manapság örülök ha egy nap 5-6 shard kijön, a csillagok megfelelő együttállása esetén akár 8-9 is...
Látványosan kevesebb energiából kell gazdálkodnom.
-
törölt tag
Akkor errefelé egy páran kivételezett helyzetben voltunk... Nálunk annyi volt. Folyamatosan napi >200 cantina energiából gazdálkodtunk, mindenféle egyéb költés nélkül. Ha közben beütött egy szintlépés, akkor meg többől is.
(Tudom, aki még nem maxolt ki mindent, az nem is méltó arra, hogy írjon egyáltalán erről a játékról. Ezt látom a YT-os videokban is folyamatosan. Mikor tutorial a kezdőknek, és kapásból rank 1-ról meg solo raid-eklről beszélnek, meg gear XII-ről és zeta-król. Ezek valóban a kezdőknek szólnak...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #33253120 #5021 üzenetére
Kb egy éve kezdtem bele. De kétszer is letettem, mert kissé felkúrta az agyam a látványos csalásokkal (pl Galactic War-ban L43-as egységek szétmodolva, 1200 körüli damage-ekkel full HP-ról oneshotolt 9-10k HP-jú egységek, ellenirányban meg 3-4k sebzések a 9-10k-s egységekből csak egy csíkot szedtek le. Akkor inkább ne írjon ki semmit, mert így túlzottan kilóg a lóláb). Túl sok benne a kamu. A szintrendszer egy időben egyáltalán nem működött (most is csak módjával). Mostanában meg a retribution nem működik elég sokszor, főleg flotta arénában. Meg ugye amikor az ellen egységei nulla turn meter-rel folyamatosan jönnek, az én egységeim 100%-kal meg csak passzívan meghalnak. Fénypont volt, mikor Dooku ilyen formán egy kör alatt 11x támadva leverte az egész full HP és turn meter csapatomat (és csak egyszer stunolt ehhez). Miközben nem is jött volna.
Szóval még csak lvl78-on vagyok. És nem is töröm magam a gyors fejlődésre. Pénzt meg főleg nem fogok költeni rá. Ahhoz előbb működnie kellene korrekten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Miért raknál be egy olyan karaktert, aki nem profitál semmit sem a leader-ből? Inkább Sith Trooper kellene oda tanknak. Viszont az neked nem igazán van meg. De miért akarod kivenni Tarkint? Inkább fel kellene húznod a skilljeit. Nagyon alacsonyan vannak. A csillagok helyett eleve sokkal többet ér a gear és skill. Ugyan olyan power mellett jóval erősebb lesz a karakter ha kevesebb csillaga van, de magasabb gear levelben van és magasabbra vannak fejlesztve a skilljei.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #33253120 #5058 üzenetére
Jar Jar mint kiderült roppant módon nem lett volna vicces valójában. Csak túlzottan sokáig húzta Lucas az aktuális Asimov plágiumot, igy már nem volt értelme elvinni a végéig és leleplezni a fő szarkavarót.
Lucas kb az egész SW világot Asimov könyveiből lopkodta össze. Darth Jar Jar is pontosan beleillett volna ebbe a képbe.
-
törölt tag
válasz #33253120 #5097 üzenetére
Érdekes dolgok most is akadnak időnként. Az eggyel előtti TW-ban nekimentem egy csapatnak, amit könnyedén le tudtam volna verni a csapatommal. Erre a csatában ugyan annak a játékosnak a 1,5x erősebb csapata jött szembe velem. Elég WTF élmény volt, mert így már nyilván esélyem sem volt. Szerencsére nem ezen múlott a TW kimenetele, de ilyenekkel elég durván befolyásolható az eredmény.
A GW meg már annyira nem izgat, mivel tudom simelni. A legtöbb kamu dolgot ott találtam eddig egyébként.
-
törölt tag
válasz #33253120 #5143 üzenetére
Eszem ágában nem lenne olyan guild-be menni, ahol rámkényszerítenek egy "játék"stílust. Onnantól megszűnik játéknak lenni ez az alkalmazás.
A rostert egyébként miért írja kb mindenki roosternek? Teljesen mást jelent. Persze aki kakasokkal akar játszani, az nevezze roosternek.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Tudod régen még az volt a cél a legendary és Heroes Journey eventekkel, hogy jó karaktereket adjanak a hűséges játékosok kezébe. Ha belegondolsz, sem a Yoda, sem a Palpatin, sem a Thrawn event nem komoly kihívás. Persze mindez mára átfordult cashgrab-be. A karakter csak másodlagos, az elsődleges a bevétel.
-
törölt tag
válasz #33253120 #5208 üzenetére
Aztán mikor félresiklanak a P2W karakterek, akkor inkább a már meglevő F2P-eket kezdik nerfelni. Mondjuk Malakot nem tudom hogy fogják rendberakni, a jelenlegi felhozatal felét hozzá kellene nerfelni. De legalább jó drága volt annak, aki kifarmolta. Gyanítom a rework-öket is le fogják lassítani, mert az első az kissé OP lett a fizetősök ellen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudtok ajánlani valami jó guildet 1,5M gp körüli játékosnak?
-
törölt tag
válasz #33253120 #5267 üzenetére
Tiszta játékidő kicsivel több, mint egy év (kétszer tettem le 3 hónapra, és egyszer egyre). 1,6M GP. Szerencsére utolsók között kerültem be egy arena shardra. Szóval stabilan 750 alatt maradni finoman fogalmazva is necces f2p játékosként. Soha egy filléert sem költöttem rá, nem is fogok. És ha továbbra is az aktuális irány fog dominálni, akkor rövidesen végleg leteszem a halálba.
-
törölt tag
válasz Enzolord #5290 üzenetére
Az egész forrása egyébként az, hogy egyes régiókban az EA/CG kiadta a támogatást gebinbe. Egy ilyen 3rd party adta kárpótlásul a Negotiatort. Bezzeg a legelső GAC fiaskója után csak 1 creditet kaptam... Semmi Revan, DrEvan vagy Malak. Értem én, nem vagyok fizetővendég.
-
törölt tag
válasz sztanozs #5299 üzenetére
Pl:
Legyen Revanod
Legyen DrEvan-od
Legyen Traya-d
Minimum 2M GP
Kötelező FB
Kötelező Discord
Kötelező swgoh.gg regPlusz az apró.
Egyébként vannak whale guildek is, ahol meg van határozva, hogy mennyit kell kötelezően költeni egy hónapban a játékra.
A napi 600 ticket, és a részvétel a TW-kben, TB-kben meg olyan dolog, ami mindenkinek érdeke, neked magadnak is. Ezért nem érzem megkötésnek. Ha nem veszel részt, magad szivatod.
Más: az utolsó frissítés óta rendszeresen befagy a játék. Nem tud csatákat befejezni, csata közben eltünik a UI, így nem lehet folytatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs