Új hozzászólás Aktív témák
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
Menthirist #13528 üzenetére
Ha megoldják azt hogy a gombokat tetszőlegesen rendeljem a funkciókhoz akkor nem gáz.
-
Harlekin77
csendes tag
Malibutomi köszönöm a kódot.Működik játszottam
Majd ha több időm lesz jobban megismerkedem a játékkal.Most csak megerősítést kaptam arra hogy ez kell nekem hornettel
Bár az nem tetszik hogy ilyen sok gombot használ.
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #13494 üzenetére
a legtöbb amd videokártya mellé megkaphatná a mustangot amit a never settele space edition promo ideje alatt vesz.a kérdés inkább az melyik kiskereskedőtől tud majd kódot szerezni.
-
Harlekin77
csendes tag
KO2 köszönöm az infot.
Akkor marad a Hornet.A Freelancer meg be lesz szerezve ha éles lesz a játék és jönnek a játékos közösségemből a cimborák.Én most az előre tolt felderítő vagyok de a férfiakkal már kidolgoztuk a klán profilját,tevékenységi körét,stb.Én az ökle vagyok a csapatnak nem az esze,ezért nekem lövöldözni jó a Hornet.Bár titkos vágyam az hogy egy űrkikötő Stardonaldsában legyek eladó.Adnám mindenkinek a Citizenmacet meg a Starcolát.De ilyen nem lesz maradnak a sablonos dolgok pilóta aki rendfenttartó,fuvaros,felderítő,stb.
-
Harlekin77
csendes tag
Valaki megvilágosítana azzal kapcsolatban hogy is van most ez a játékhoz hozzáférési ügymenet?
Az én elképzelésem a következő:
-megveszem a hajót
-ahhoz kapok valami hozzáférést amivel letölthetem a játékot
-letöltés kész
-megveszem az aréna passt és aktiválom
-végre játszokHa nem így van kérlek titeket segítsetek.Előre is köszönöm.
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
Drenadar #13372 üzenetére
thx az infot
pont erre volt szükségem.pvp orientált vagyok és majd a játékban is kb fejvadászat,kíséret és illegális áruszállítás a célom.ezért néztem ki magamnak a hornetet.az f7c az adat lapja alapján rendelkezik némi raktérrel.az pont elég lesz az illegális áru szállítására
-
Harlekin77
csendes tag
Van már pvp vagy csak npc kergetés?Már csak ez info hiányzik a hajó választáshoz.
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
Raulblanco #13320 üzenetére
nem valószínű.ezek a semmire kellő magyar kiskerek csak az nv promozzák de azt nagyon.
-
Harlekin77
csendes tag
Az már eldőlt beszállok a játék támogatói közzé.Viszont az érdekelne hogy a Mustangot automatikusan megkapom mert ugye starter hajó vagy csak azt amit vettem?
-
Harlekin77
csendes tag
szintén zenész 37
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
Szőrös #13239 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást.Tisztában vagyok a játék fejlesztés menetével van tapasztalat más játékokból.Viszont ennek a játéknak nagyon tetszik a koncepciója.És a pack-ban kapott cuccok mellé lesz még valamim ami az éles indulás után jól fog jönni.Az pedig a fejlesztés alatt megszerzett tapasztalat.Hullani fognak a noobe-k
-
Harlekin77
csendes tag
válasz
Menthirist #13236 üzenetére
Alszok rá többet is fizetés majd 10.-én lesz
A gond inkább az hogy addig még több anyagon fogom átrágni magam a játékról és egyre jobban a játék rabságába kerülök
-
Harlekin77
csendes tag
Egyre jobban vonz a játék
Az járható út ha veszek egy packages plusz arena commander modul pass-t akkor már játszhatok?Tanulmányozva a hajókat feléledt bennem az hogy ezzel nekem játszani kell de az arena commander starter pack-ban nem tetszik a hajó.
-
Harlekin77
csendes tag
Köszönöm a felvilágosítást.Ez a játék egyelőre felejtős.Arról van valami infó hogy a teszt karakterek nullázódnak éles indításkor vagy átvihetők lesznek élesbe.Mert úgy már lenne értelme most vagy bétában pénzt rakni bele.
Ilyen árazás mellet nem csodálkozom hogy gyorsan gyűlnek a dollár milliók.
-
Harlekin77
csendes tag
Arra lennék kíváncsi hogy mi módon lehet hozzáférni a játékhoz jelenleg?Csak ez az AMD promó és a veszek packages a járható út?Néztem a játékról képek videok stb tetszik az elgondolás kipróbálnám szívesen de 32euro a legolcsóbb csomag amiben van hozzáférés
De az jelen esetben alulról 10000huf annyit meg egy béta tesztért nem szívesen adnék ki tekintve hogy a végleges verzió még távoli jövőben leledzik.Meg ha még sem jönne be 10000 huf sok tanuló pénznek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest