- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Fatal1ty-n van ez a 64MB X-Ram nevezetű csoda, aminek jelenleg kb. annyi az előnye, hogy plexis gépen látod, hogy a hangkaridon is van valami, ami világít. Elvileg bizonyos játékokban gyorsítótárként alkalmazná, de a gyakorlatban szinte semmi nem profitál belőle. Olvasgass utána, ha van hozzá kedved, de szvsz ne legyen szempont a vásárlásnál.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Lenne egy valószínűleg igen amatőr kérdésem, de igencsak fontos lenne - tehát:
Van nekem egy X-Fi Fatality Gamer Pro hangkarim, és most adódott a lehetőség, hogy nagyon olcsón hozzá tudnék jutni egy ilyen házimozi-hangrendszerhez. A kérdés abból állna, hogy lehetséges-e összekötni a PC-vel ezt a cuccost úgy, hogy természetesen kihasználjam a teljes 5.1-es felállást. (Én első blikkre úgy gondoltam, hogy elvileg működhet a dolog, de javítson ki valami hozzáértő, ha tévedésben lennék )
Előre is kösz a válaszokat!
-
Morden24
nagyúr
válasz proci985 #4310 üzenetére
Köszi.
Reménykedtem benne, hogy az LG honlapjáról letölthető valami manual (pdf-ben gyakran fent szokott lenni ilyesmi), de nem igazán volt. Próbálok keríteni vagy egy rajzot, vagy egy fotót a hátsójáról, és akkor kiderül. Az tuti, hogy az erősítő a dvd-lejátszóba van integrálva.
Egyébként a honlap azt írja, hogy Line in (analog): aux, scart / Line in (digital): 1
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Na, sikerült találnom manual-ból egy oldalt, remélem ez mond neked valamit.
-
Morden24
nagyúr
válasz #67688960 #4321 üzenetére
Végülis, ha úgy vesszük, akkor egy soktízezer HUF-os hangrendszert jóval olcsóbban be tudok szerezni, és ha el tudom passzolni a hangkarimat, akkor kb. 15K ráfizetésével tudok szerválni egy ilyen Xonar-t. Hangrendszert, hangkártyát meg úgysem 1 évre veszek, szóval erről az oldalról nézve akár meg is éri. Na persze mindig az "éri meg", amire az ember tud szánni... eddig szerencsére úgy tűnik, hogy ennyi belefér.
(A PCI-E nekem is piszkálja a csőröm egy ideje)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs