Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bélaaaa

őstag

Na, feltelepítettem a Z-t!

Először a legújabb PAX-ot toltam neki. Gyanús volt, hogy nem ismeri fel a W10. Hmmm. :U
    Paragon Hard Disk-el visszaállítottam a rendszert hangkártya előttire.

Felküldtem a CD-n lévő anyagot. Itt sem ment semmi, mert ekkor sem látta a W10. Hmmm2. :W
    Paragon Hard Disk-el visszaállítottam a rendszert hangkártya előttire ismét.

Leszedtem a Creative honlapjáról a legfrissebb W10-es drivert... Feltelepítettem, s láss csodát elsőre ment minden. :C
    (Tanulság: a CD-n lévő anyag, valamint a legfrissebb PAX sem W10 kompatibilis.)

Hangzás:
    Elsőre feltűnt, hogy a mélyek sokkal részletgazdagabbak, "tisztábban" szól, mint X-Fi-n. (Hozzá kell tennem, hogy én metált hallgatok, annak is a kemény változatát: Death Metal-t). A magas hangok is "simábbak". Úgy az egész hangzás más, más részleteket hallok ki, mint X-Fi-n.

Furcsa, hogy nincs "Mode" választás Z-n. Belegondolva, nem is gond, hiszen szinte mindig a "Game mód"-ot használtam, elvétve a "Creation" módot.
    Na, itt erről teljesen le kell mondani.

Ettől függetlenül nem rossz az X-Fi, csak más a Z azzal használom.

Akinek X-Fi-je van, ne "ajándékozza" el gombokért, ha jó áron el tudjátok adni, ne habozzatok Z-re cserélni. Persze ez lehet egyéni preferencia is. Ha teheted, hallgasd meg élőben is a Z-t ugyanazzal a hanganyaggal.

ui.: én Z906-al használtam az X-Fi-t és most a Z-t is.

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!

Új hozzászólás Aktív témák