- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Na, feltelepítettem a Z-t!
Először a legújabb PAX-ot toltam neki. Gyanús volt, hogy nem ismeri fel a W10. Hmmm.
Paragon Hard Disk-el visszaállítottam a rendszert hangkártya előttire.Felküldtem a CD-n lévő anyagot. Itt sem ment semmi, mert ekkor sem látta a W10. Hmmm2.
Paragon Hard Disk-el visszaállítottam a rendszert hangkártya előttire ismét.Leszedtem a Creative honlapjáról a legfrissebb W10-es drivert... Feltelepítettem, s láss csodát elsőre ment minden.
(Tanulság: a CD-n lévő anyag, valamint a legfrissebb PAX sem W10 kompatibilis.)Hangzás:
Elsőre feltűnt, hogy a mélyek sokkal részletgazdagabbak, "tisztábban" szól, mint X-Fi-n. (Hozzá kell tennem, hogy én metált hallgatok, annak is a kemény változatát: Death Metal-t). A magas hangok is "simábbak". Úgy az egész hangzás más, más részleteket hallok ki, mint X-Fi-n.Furcsa, hogy nincs "Mode" választás Z-n. Belegondolva, nem is gond, hiszen szinte mindig a "Game mód"-ot használtam, elvétve a "Creation" módot.
Na, itt erről teljesen le kell mondani.Ettől függetlenül nem rossz az X-Fi, csak más a Z azzal használom.
Akinek X-Fi-je van, ne "ajándékozza" el gombokért, ha jó áron el tudjátok adni, ne habozzatok Z-re cserélni. Persze ez lehet egyéni preferencia is. Ha teheted, hallgasd meg élőben is a Z-t ugyanazzal a hanganyaggal.
ui.: én Z906-al használtam az X-Fi-t és most a Z-t is.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest