- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
sziasztok! Kb. 4honapja van meg nekem. Ajanlom azoknak akiknek van idejük,turelmuk megismerni. Sokat kell forumokra jarni,amig teljesen ki nem ismerjuk. Aki sx1-et vesz kezdje egy sw frissitessel! (Amennyiben a 15-osnel regebbi verzio van a telon). Attol kezdve nem lesznek problemak vele.
-
janez
aktív tag
sziasztok! Kb. 4honapja van meg nekem. Ajanlom azoknak akiknek van idejük,turelmuk megismerni. Sokat kell forumokra jarni,amig teljesen ki nem ismerjuk. Aki sx1-et vesz kezdje egy sw frissitessel! (Amennyiben a 15-osnel regebbi verzio van a telon). Attol kezdve nem lesznek problemak vele.
-
MODERÁTOR
Áttettem a helyére, plusz átneveztem (sx -> SX).
Xiaomi 13T
-
thema1
csendes tag
Segítség!
Leejtettem az SX1-emet és megrepedt a belső kijelző, így elég halvány és foltos.
A Siemens szervíz 30 eft-ért javítaná meg. Ezt nem vállalom, túl sok. Viszont a telefon alig használt, tökéletes állapotban van. Nem tudtok valami jó megoldást, esetleg valakinek rossz a készüléke, de a kijelzőt eladná, stb. Vagy ha ez nem megy, akkor eladom, ha érdekel így valakit. -
odani
tag
Hali! Nálam momentán van egy készülék, ami autóból lett leejtve (bátyám...), a hangszórója gallyrament az tuti, nem tudom, egyéb baja van-e. Érdekel?
Help nekem is kell, szeretném a 15-ös magyar szoftvert tudni a telefonomon, másik fórumon már majdnem találtam megoldást, de mégsem jött össze a frissítés. A legidegesítőbb, hogy gyakran lefagy (újraindul), a Data Suite elképesztő hibaüzenetek kíséretében nem működik rendesen, a Gyorstárcsázás funkció beállításakor pedig azt írja ki: Rendszerhiba. (Tavaly augusztusban egyszerűen törlődött az összes név a telefon memóriájából szintén egy hibaüzenet kíséretében.)
Ki tud megoldást az update-re? -
McJames
senior tag
1. hátlap, akksi le
2. kártya ki
3. négy csavar ki (torx akárhányas csavarhúzó szükséges)
4. régi bankkártya, nagy simkártya, vastag telefonkártya segítségével alsó felső műanyag fedelet szét lehet pattintani. fémmel ne próbálkozz, nyomot hagy a műanyagon.
5. a többit már látod. a ragasztást lehetőleg ne tépd le (teljesen), vagy ha muszáj, kérdezz meg vmilyen profit, hogy mivel lehet visszaragasztani.
fordított sorrendben vissza.Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
-
[pod]Diablo
őstag
Nemtudja valaki hogy mennyibe kerül egy bill. csere?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Ryder
csendes tag
letöltöttem a 15-ös sw-patchet. hogy kell rápakolni a telora, h biztos ne szaródjon el és minden jo legyen????PLS segitsetek!!!!
"Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok!" /Tupac Shakur/
-
odani
tag
Megosztom veletek a legújabb tapasztalatom.
Meghalt a készülékem. Egy rendezvényen dolgoztam, hosszabb ideje a zsebemben volt a telefon. Előveszem, hogy megnézzem az időt, és szokatlan látvány fogadott.
Amikor resetelni szokott (...), a kimerevedett kép ''összekavarodik'' és Siemens mobile felirat lesz belőle, majd a kék szem. Hát ezúttal ez az összekavarodás ment a kijelzőn egyfolytában, csak az akksi kivétele állította le a dolgot.
Miután visszatettem, persze bekapcsolni próbáltam, de semmi nem történt. Ami érdekes volt, hogy az alapból szürke háttér ''befeketedett'' szép lassan. Kivettem az akksit és visszaszürkült alapállapotba. Beraktam, megint elfeketedett. Ha már nem működik, inkább kivettem végül.
Hazaértem vele, összeraktam, töltőre. Siemens mobile. Kék szem, még a töltésjelző csík sem jelent meg, már lefagyott. Halál.
Vigyem márkaszervízbe súlyos pénzekért? -
thema1
csendes tag
Mindenkinek, mindent köszönök. Az LCD kijelzőt kicseréltettem. 6 ezer Ft-ért vettem a gyári új kijelzőt, 2 ezer Ft-ért berakták. Telefon, mint az új.
-
Ryder
csendes tag
van egy siemens sx1-em hangszórója nem szól és a kijelzője befolyt azt akarom kérdezni, hogy kb mennyi lenne megcsinaltatni vagy érdemes inkább venni egy másik telot?
-
Ryder
csendes tag
vagy mennyibe kerülne megcsináltatni? kb.
-
Deathknight
csendes tag
Van egy sx1 -em kb fél napja és azt szeretném megtudni, hogy lehet-e egyből memóriakártyára menteni a bluetooth -on küldött dolgot, hogy ne idegesítsen azzal küldés közben, hogy kevés a memóriám előre is köszi
Ha jó a kedved nefélj valaki úgyis elrontja
-
Shape
aktív tag
Valaki tud nekem segiteni??
x1 mclaren-en szeretnék szoftot frissiteni, mert nagyon sűrűn fagy honnan tudok letölteni softot?? ill milyen programmal kell frissiteni??
asszem 13-as van most rajta -
Deathknight
csendes tag
Nemtudja valaki, h mi az a telefonkód és sx-1esen hogy kell beírni?
Ha jó a kedved nefélj valaki úgyis elrontja
-
Shape
aktív tag
valaki segitesen szoft frissitésben, mert nagyon fasza teló, de igy nem tom kihasználni a symbian adta előnyöket
-
emitter
őstag
na, megvan a teló, 30k-ért pannyontól
első, ami feltűnt, hogy rádiót a headset bedugása nélkül nem lehet kihangosítva hallgatni vagy csak én vagyok a béna?
És csak az egyik hangszóró szól a füldugaszban, pedig sztereo módban van a rádió..
vigyem vissza?
egyszer már le is fagyott éppen ki akartam lépni typegunból
ami szokatlan, és kicsit zavaró, hogy nagyon kicsik és olvashatatlanok a billentyűkön a betűk bár ez is gondolom megszokás kérdése..
még írok majd -
Kyros
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy SX1-esem eladó.
Fekete McLarenes edition
kb 1éves, töltővel, 2akksival, tokkal.
Üdv.
Kihagytam valamit: van hozzá egy 512-es kártya is.
[Szerkesztve]<taltos> a garanciális ügyeket ugyanaz a team intézi, mint aki a 1,5 millás IBM-ekét intézi, és rettenetesen korrektek. Durván fogalmazva, odamész, hogy maszatos a noti sarka, mire 3 napon bellül kicserélik a notit, közben kinyalják a segged, és adnak 2 ázsiai örömlányt!
-
Ryder
csendes tag
nekem a befolyt kijelzőt és a hangszorot 7K-ért csinálták meg(5=kijelző+2=hangszoro). de érdemes több helyen szétnézni mert egy másik helyen csak 16K lett volna a kijelző.
-
Ryder
csendes tag
de van még mindig egy gondom amikor nagyobb filet akarok küldeni infrán vagy bluetoothon akkor mindig azt irja ki h kevés a memóória. ezen h lehet segiteni vagy csinálni vele vamit?
-
emitter
őstag
asszem írták is, hogy csak akkora filét tudsz küldeni, amenyi szabad memód van még...
gondolom vmi pufferelési dolog van mögötte - segíteni egy nagyobb memókártyával tudsz
azt tudjátok, h pontosan mekkora a gyári memóriája neki? mert egy mobilos oldalon 16Megáról írtak, de a gép csak 4-5 megát mutat... és az oldal szerint sd-kari is megy a gépbe, pedig nem.. felismeri,csak nem tudja használni/formázni szal akkor csak mmc -
MODERÁTOR
A memória nem egyenlő az általad elérhető memóriával -sajnos...
(Erre a jelenlegi telefonom kapcsán jöttem rá -20 MB memóriából kb. 5-öt érek el.)
Amennyiben belemegy az SD, az (is) jó kell legyen bele, hisz', ha csak MMC-s volna, az SD (annak vastagsága miatt) nem férne bele.Xiaomi 13T
-
emitter
őstag
válasz Viktor0610 #178 üzenetére
akkor ebben mégis 16 Mb lehet, csak 4-et érek el??? A többivel mi van?
És mit érek vele, ha belemegy az SD - hisz nem ismeri föl... egy másik SD-t legalább felismer, és felajánlja a formázást.. de aztán kiírja h nem tudja formázni vagy vmi ilyesmi
na mindegy, úgyis veszek bele mmc-t, mert az SD kell a digimbe, csak hát kipróbáltam volna a telóval is
Szóval ha ennek 4 MB a belső memója, akkor ennél nagyobb fájlokat nem tudok küldeni/fogadni még ha mmc-kari is van benne? -
nagyúr
vettem hozzá egy kingstone mmc kártyát. megformáztam a telefonnal. beraktam a kártyaolvasóba. valamiért irásvédettnek jelzi ki, és nem hajlandó irni rá. a telefonban nagyszerűen működik. ötletek?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
szil21
csendes tag
Hát, én igazi sx1 fan voltam... 133mhzs proci, s60 3650 7650es kompatibilítással, sajna 6600ával nincs ilyen. Negativumok joystick hamar tönkremegy, majd ha szervízbe viszed kicserélnek mindent szarra, én 5ször voltam és most hogy lejárt a gari végleg tönkre is ment... Amíg jó a telefon, addig jó, mindenki téved ez a kis ketyere 1 gigás mmct is nagyon simán kezeli, nagy biztonsággal, olyanom volt. Végülis a telefonom még jó, kontakthibás lett benne egy kábel ennyi a baja, de evvel tönkretette az 1 gigás mmcmet 0.sáv rossz nem formázható.
Aki egveszi ezt az aranyost, készüljön fel a legrosszabra, rémálmokra... Türelem kell hozzá, sok reinstall vagy *+#+piros gomb (formázás). Mindenkinek ajánlom hogy CSAK TÖLTÖTT állapotban reinstalláljon mert egyébként velem megtörtént ami velem. hogy félúton irta a progi hogy lemerült és hogy töltsem fel és amikor bedugtam tölteni akkor meg azt hogy connect the usb cable to software update, szóval se update se töltés, kínos lehet az ilyen. Élményemim alapjában a telefonnal kapcsolatban jók, siemensel kapcsolatban rosszak. A headset iszonyat szar, legalábbis hamar amortizálodik a rádionál az egyik csatorna néha nem szól, vannak kis apróságok, amiket egy olyan telefonnál amit a precizius néven futtatnak nem lenne szabad megengedni maguknak. Ejtéseknél vigyázni kell mert az mmc eltűnhet. A házzal annyi a gond hogy a plexis része 20000 forint és könnyen törik, karcosodik.
A 133mhzs proci miatt minden alkalmazás gyors, sőt még avit is lehet nézni. multitasking 8!! megarammal ami akár egyszerre 10 alkalmazáshoz is elég................................................
-
wolverine375
tag
A progi neve ami megoldja a low memós küldési gondokat: MsvDriveE, ezt a nokiaprogramok.hu -n tudjátok letölteni.
Nekem régen volt ilyen telóm, csk aztán el kellett adnom:S
Most meg nemtudom h érdemes e még ilyet venni, vagy inkább vlami újabbat vegyek?
Nekem régen nemvolt headsetem, és nem is tudom h ez h szól. Egyáltalán stereo?
Jó tudni egyébként h a bal bill. orvosolható, de felmerült a kérdés h miért csk a bal??
Jah meg a telónak volt egy olyan baja ami a 3650-nek is meg még pár telónak, h egy idő után olyan fura lett a kijelzője... Nemtudjátok h ez miért van és h hogyan lehet orvosolni?
Nah mára ennyi, ha válaszoltok azt megköszönöm! -
Teaway
veterán
válasz wolverine375 #193 üzenetére
Szerintem nagyon szépen szól a headset, természetesen sztereó.
Nincs itthon csokid??
-
emitter
őstag
válasz wolverine375 #196 üzenetére
milyen idős? 2 hónapos egyébként nem az enyém, hanem tesómé, csak itt az ő nevében írogatok
na törölgetni biztos nem fogok, nem éri meg az a párszáz kB, aztán a végén még vmi fontosat is legyalulok.. inkább gyűjtök mmc-re -
wolverine375
tag
Nah hétfőn megint SX1 tulaj leszek!! örüljetek velem!
-
wolverine375
tag
válasz wolverine375 #199 üzenetére
Nah megvan a teló, de csk vlami régi szar adatkábel van hozzá. Azzal nemlehet valahogy megoldani a szoftver frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest