- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
válasz AndrewBR #8103 üzenetére
(dátum+idő)
Csak az irigység beszél belőlem, ezért kitiltom magamat.
(csengőhang) -
AndrewBR
senior tag
-
adalbert1
veterán
Ti szoktatok találkozni dobozos Game Boy Micro-val? A Gameparkban pár éve állítólag valami iszonyatos mennyiséget eladtak belőle 7-8 ezres áron. Ma voltam a Playmaniában, ott mondták, hogy legutóbb volt egy szebb állapotú 12k-ért, de már elkelt.
-
AndrewBR
senior tag
Egy kis közvélemény kutatás...
Hétvégén lenne egy kis szabad időm,
egy kicsit elsárgult ( okker ) SNES-t
kezelésbe vennék festés terén,
csak nem tudom eldönteni mi legyen
a fő irány színben / design-ban.Arany barna kombó nekem nagyon szimpatikus,
de egy letisztultabb fekete
vagy fehér sem utolsó gondolat,
esetleg még gondoltam egy piros-kék
Mario feelingre......vagy más ötlet esetleg?
A.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz AndrewBR #8112 üzenetére
Mivel gondolom magadnak csinálod, csak az a lényeg, hogy neked tetsszen már a tervektől kezdve a cucc.
Ebben az esetben, az, hogy más mit gondol, az egyáltalán nem számít szerintem.
Google-be írd be: "custom snes" és nézd meg a képeket, azokból talán megtetszik majd valamelyik. -
AndrewBR
senior tag
Aramir:
Igen, láttam eme csodás darabot,
ukrán gyanús, amúgy komoly a
cucc. Pláne az ára.Rezuhu:
Nem, nem magamnak lesz,
másoknak szeretnék majd örömet
okozni ( fúúú de kétértelmű... )
emiatt gondoltam valami
populárisra, vagy egyedire, azért
köszi a gondolatot, valami jó csak
ki fog sülni a projektből.AliceWake:
+
Igen, Armitage kolléga szépet alkotott,
fehér nekem is szimpi, írtam a
letisztultabb design nekem is jobban
adja mint a csili-vili giccsparádé.
Nem felejtettelek el amúgy... pü megy.A.
-
ArtentoRedas
tag
Ti mindig olyan jókat linkeltek! Most én is találtam egyet!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Én is elkezdtem retrózni, a minap érkezett eBay-ről 3+1 Dreamcast játék mindössze 15$-ért (ingyen posta)(!!!). A címek Metropolis Street Racer, Virtua Fighter 3tb, Jet Set Radio és Tony Hawk Pro Skater 2 (pfej). Az egyetlen szépséghiba, hogy tok nem járt hozzájuk, csak a karcmentes lemezek (!) és a kézikönyvek. Gondoltam berakom őket Blu-ray tokokba, hogy olyan nextgen feelingje legyen, ha már tartalomban büntetik a jelenlegi felhozatalt, de a THPS2-t kivéve NEM lehet őket berakni a kézikönyv miatt. Elmorzsoltam egy könnycseppet, hogy akkoriban még nem spóroltak a papíron és sikerült igen vaskos olvasnivalót bepréselni a tokokba. Egyszerűen nem lehet lezárni a BD tokot.
Gép még nincs, az majd fizetéskor, mert nagy valószínűséggel azt is eBayről kell beszerezni. Az előző gépet vakeráról akartam, de 500Ft-tal (!!!) túllicitáltak...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
t256
őstag
válasz Mister_X #8121 üzenetére
Üdv a csapatban!
Sajnos a Dreamcast tokjai elég törékenyek, így sok tok nélküli játékba bele lehet futni. Nekem ilyen állapotban van meg a Dead or Alive 2 és a Grinch.Gépet találsz az olx-en is. Van most meghirdetve dobozos is.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Mister_X
nagyúr
válasz adalbert1 #8125 üzenetére
"Szerintem az egyik legjobb/legélvezhetőbb sportjáték" - itt van a kutya elásva Pontosabban a deszkás címeket nem bírom valamiért, amcsifoci megy, FIFA-t se bírom, de többször is rávettek már, hogy játsszak vele. NBA jöhet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
adalbert1
veterán
válasz Mister_X #8126 üzenetére
Alapvetően én se vagyok oda értük, de szerintem itt jól megoldották, hogy az ember a minél több pontos kombókra, az összegyűjthető dolgokra (minden pályán más), a bankjegyek felvételére, a secret tape-re és a karakter fejlesztésére koncentráljon. Legalábbis én nem úgy közelítem meg, mint egy deszkás játékot, hanem mint egy játékot, ahol a különböző célok eléréséhez deszkázáson keresztül vezet az út (érdekes módon a többi rész nem is tetszik). Ja, és az OST-jét is baromi jól eltalálták.
Az NBA nekem régebben tetszett, de a legutolsó rész amit próbáltam nem igazán nyűgözött le. Szerintem az NHL ami még élvezhető, ha eddig nem tetted, próbáld ki valamelyik részt, nagyon jó hangulata van.Kid Dracula-t szoktatok látni itthon Game Boy-ra?
-
AndrewBR
senior tag
válasz adalbert1 #8127 üzenetére
Amúgy minden platformon csóró sportjátékok nagy népszerűségnek
örvendenek...Speciel én gyűröm a dobozos SMD játékok gyűjtését,
de a sportok majd az utolsóak között lesznek amiket
majd beszerzek.Amúgy nincs bajom velük, több cím is hihetetlen mód
le tud kötni legyen az újabb gépre kiadott vagy netán régi.A.
-
AndrewBR
senior tag
Most találtam: [Snes-en lövöldözni...]
A.
-
Zigur
senior tag
Egy érdekes cikk az eurogamer-en a Streets of Rage körül :
-
Mister_X
nagyúr
válasz adalbert1 #8127 üzenetére
A jéghoki a másik dolog, amivel nem tudok kibékülni, talán azért, mert kellemetlen emlékeim vannak a jégkorival. Valahogy amerikai fociban sokkal több stratégia van, ezért tetszik csak az. FIFA-val meg addig szoktam játszani, amíg a haverom nem ad a kapusával gólt...
Amúgy azt nem értem, hogy PAL és NTSC lemezek miért olyan drágák, míg a japn NTSC-J-k baromi olcsók? Pl. az alap Shenmue a kontinensen háromszor drágább, mint Japánból a gyűjtői (és még posta is van a PAL-ra)
-
Cartevo
őstag
Kollégák, ez tényleg SNES kazetta? És van benne 2 vezetős mód?
-
Aramir
őstag
válasz Armitage #8139 üzenetére
Nem hiszem, hogy kamu, és ez a videó jól mutatja a Sega Mega Drive erejét a vektorgrafikában, majdnem hozza azt az alapgép, amit egy SNES SuperFX chippel
[link]Mondjuk az SNESnek meg ott volt a Mode 7 grafikusmód, F-Zero, Mario Kart és társai.
[ Szerkesztve ]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
t256
őstag
Super Castlevania IV-ben is van mode 7. Van egy pálya, ahol mozog az egész háttér és zuhannak le a fa platformok, amiken menni kell. Ott elég látványos a mode 7, de ugyanennyire látványosan be is lassul a játék.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest