- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMD Power
titán
Végre teljesült egy régi nagy álmom. Van egy Samsung X700-s telcsim!
Annyira szép ez a telefon ,hogy az valami iszonyat. Holnap majd tesztelgetem egy kicsit.
Egyébként eladó ha érdekel valakit. -
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #610 üzenetére
Mert az én ''álmom'' már egy barna K800i. Ez egy régi álom volt olcsón. És így nem volt más választásom.
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #610 üzenetére
Szerintem teljesen hiába kezdenénk ezt neked megmagyarázni. Akinek ez a ''hobbija'', mint mondjuk nekem, teljesen másként értékeli ezeket az eszközöket.
Nálam csupán két fontos szempont van: piszok jól nézzen ki és nagyon megbízható legyen -
AMD Power
titán
Most reggel végre volt időm kicsit tesztelgetni. Nem csodálkozok rajta ,hogy tavaly nyáron én ilyen telefonról álmodtam. Nagyon jó és szép ez a telcsi!
-
ádyz
addikt
hello!
valaki megmondaná hogy
1.wapról mért nem tudok játékot telepíteni?
2.a jobb gombnak a(telefonkönyv nekem)parancsát nem lehet megváltoztatni? -
Dolby
senior tag
Kellene 1 kis help. Van egy x700asom, és próbáltam összekapcsolni BT-on keresztül másik x700ashoz a Saját eszközöknél fel is ismerte a másik telefont, de amikor csatlakozni akartam hozzá, mind2 telefonnál kérte a pin-t és aztán kiírja hogy nem tud hozzá csatlakozni. Vhogy máshogy kell? vagy nem is lehet?
Köszi- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Ominozia
csendes tag
én most adtam el és már most bánom, én függetlenül vettem pont egy éve 60-ért. (az első szülinapját se ünnepelhettem meg mert buta vagyok)
egy lg l600v-re cseréltem. többet tud persze az lg de se a minősége se a külseje meg se közelíti az x700-ast. mondjuk árban is más kateg.
ég vele remélem a következő gazdija szeretni fogja -
MODERÁTOR
-
Ominozia
csendes tag
elektro pontban vettem
-
FuckeR19
senior tag
Sziaszitok!!
Ismét a Javaval gyült meg a bajom Játékot szeretnék tölteni a telóra, beirom kódokat, progikat belövöm, azonban amikor rámegyek a feltöltésre jibát ír ki. Az a vicces h már töltöttem rá 1 tucat játékot régebben csak már frissiteni akartam.... Volt egy kis garanciás gixxerem telovan és szoftvert frissitettek rajta. Lehet h ez a gáz???hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
k_zsolt
tag
Mar regota idegesit az a dolog, hogy neha reggelente elfelejt csorogni abban az idopontban mikor beallitottam. Es mikor bekapcsolom a telefont, jelzi, hogy ebresztes. Koszi. Mar regebben is volt ilyen problemam, de egy ideig nem jott elo. Van erre valami megoldas?
-
k_zsolt
tag
Bocsi, kozben olvasgattam, ez masnak is rossz. Akkor errol ennyit.
Akkor maskepp kerdem. Ez mas Samsungoknal is elojon?
[Szerkesztve] -
k_zsolt
tag
Tovabbi kerdesek:
Sms kuldesnel van olyan, hogy legutobbi cimzettek es ott elmenti az elozo 20 ember nevet.. Na ilyent azert nem kellene Ki lehet ezt torolni? Ha nem, akkor a tovabbi kerdes, hogy minden Samsungnal letezik ez a menupont?
Valamint ha nezegetem az uzeneteket, akkor neha telefonszam, neha meg az elmentett nev jelenik meg a feladonal, vagy volt olyan is mar, hogy egy masik illeto neve jelent meg furcsamod. Na ez is erdekes dolgokra adhatna lehetoseget Kerdesem itt is: Mas Samsungoknal is ilyen ez? Ha mar mindenki arrol beszel, hogy ez a szoftver csak a D500-s modositott verzioja...
A biztonsagi funkcioknal csak olyan van, hogy az Uzeneteket, kepeket, videokat stb lehet levedeni, de olyan nincs mint mondjuk minden mas telefonnal, hogy komplett telefonzar. Kerdesem itt is az, hogy mas Samsungnal mi a helyzet?
Szerintem ezekbol lejott, hogy le fogom cserelni, viszont nem akarok belefutni hasonlo nyalanksagokba. A Samsung ugy altalaban bejott, ezert gondoltam ilyenre.
[Szerkesztve] -
k_zsolt
tag
Itt nem a beallitassal volt legutobb problemam. Hanem hogy par hetig rendesen csorgott es egyik reggel egyszercsak kihagyott. Kozelebe nem mentem az ebresztonek
Nezegetem a Samsung telefonokat, de a 80%-a csiki csuki, kitolom betolom tipus Hogy miert nem jelent meg mondjuk egy X700i javitas..
Masik kerdes: lehet valahol es ha igen hol a szoftvert frissiteni? -
k_zsolt
tag
Na addig eljutottam, hogy letezik Samsung szerviz, ahol frissitenek szoftvert. Elmondtak, hogy lehet lekerni a jelenlegi verziot: *#1234#
Az enyem X700CBFA2
Ott nem ismertek ezt a verziot De a neten megtalaltam, tehat letezo.
Ha valakinek van ilyen telcsije, beirna hogy az o verzioja melyik? Koszi. -
k_zsolt
tag
Az enyem is kb egy eves, ez egyre cifrabb Nekem egy masik verziot mondtak, amire fel tudjak frissiteni.
Viszont van par kerdesem, legyszi nezd meg: Az sms irasnal van neked forditott ekezetu á, í, ó meg ú betü? à ì ò ù Amikor elkuldod az sms-t es felajanlja hogy legutobbi cimzettek, ki tudod torolni a listat? Tapasztaltad azt mar hogy neha nem ebreszt reggel?
Ezek tuti javithatok lennenek szoftverrel.
[Szerkesztve] -
amzso
tag
sms írásnál nem használok ékezetet, mert kevesebb karaktert enged.
Fogalmam sincs hol kéne kitörölni a legutóbbi címzettek listáját, mert még nem is próbáltam. De ott az sms küldésénél nem ajánlja fel.
Igen, tapasztaltam egyszer-kétszer, de a megoldásokat is leírtuk korábban -
niti
aktív tag
Mindenképp próbáld meg, mert volt x700am és nekem megvolt benne ez a beállítási lehetőség! Egyébként most gondolkodom rajta, hogy visszaváltok erre a telefonra... Nagyon szeretem a mostanit, de szúr a fülem telefonálás közben, és ez egy kicsit megijesztett. Az x700- nak pedig nagyon alacsony a SAR értéke. Meg amúgy is szerettem...
-
niti
aktív tag
Nokia 6131. Nagyon jó teló ám... Cserélünk? na jó, még a végén kimoderálnak üzletelésért... Szóval nem hülyeség ez a sugárzás- dolog? Eddig nem igazán vettem komolyan, de most tényleg többször éreztem fizikailag. Nekem sok kinyitható telefon tetszik, a tili- tolik nem annyira. Éppen most az e770- be szerettem bele, de az meg még rosszabb sugárzási értéket mutat.
-
k_zsolt
tag
A sugarzasra annyit tudnek mondani, hogy azert nem minden humbug. Volt olyan idoszakom, hogy jopar napig minden nap egy-masfel orat telefonaltam fulhallgato nelkul. Es bizony el kezdett fajni a fejem. Kiprobaltam fulessel is, ugy nem volt baj a sok telefonalas Aztan ra par honapra ujra hasonlo sok telefonalas fules nelkul es megint fajni kezdett. Nem lehet azt mondani, hogy neked akkor igy is, ugy is fajt volna, mert ismetelheto a teszt
Kesz a szoftverfrissites, de nem talalom az altalad elmondottakat, szerintem nincs forditott ekezetu ó,ú betu benne. Persze ez legyen a legkisebb baja
Cserelni nem cserelek, de hajlando vagyok eladni, igaz nem tudom erdemes-e. Mennyit lehetne erte kapni? 1 eves megkimelt, kartyafuggetlen. A Motorola erdekel egyre jobban -
niti
aktív tag
Nagyon furcsa, hogy nem találod benne ezt a beállítást! Konkrétan emlékszem, hogy nekem is bajok voltak az ékezetekkel, mert sokszor elfeledkeztem róla, hogy ne használjam, aztán ment az 1 helyett 3 sms... És egyszer valahol átállítottam, utána nem volt gond. Sugárzás meg érdekes, mert sehol nem olvastam ilyenről, hogy szúrna az ember füle.. Pedig határozottan szoktam érezni, csak azon az oldalon, ahol a telefon van. És nem vagyok egy hipochonder típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs