- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
még több élőkép
-
AS
félisten
Ujabb video
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Tommer
tag
Úgy látom ill. láttam, hogy ez a videó még nem volt:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy 1:30 -nál eléggé multi-touch -os a dolog!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen
-
AS
félisten
Érdekes infó:
Bada ugye OS , rajta TW 3, tw 4 már nem lesz.
Samsung egy full 3d felületen dolgozik, de még idö kel nekik majd 2011 ben a Bada telokon mar az lesz nem ilyen, nem pedig TW3.[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Még mindig sehol semmi infó, hogy milyen rajta a netezés...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vmack
tag
épp most tettem le végleg az x10 ről és keresem, hogy mit vegyek elhullott iphone-om helyére.
nagyon tetszik amit írnak róla, de van egy homályos folt
az AGPS azt itt pozitívum vagy negatívum?"Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. Ugyanis a hagyományos GPS-vétel időigényes (bekapcsolás után 2-3 perc is lehet), ráadásul jó rálátás szükséges az égbolt irányába – ami egy sűrűn beépített városi környezetre nem jellemző. Ezek kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.
Az eljárás lényege a következő:
* a telefonba épített GPS néhány másodperc alatt egy durva, kezdeti műholdpozíciót határoz meg, amit elküld a mobilszolgáltató felé
* a szolgáltatónak a műholdas vétel szempontjából előnyös helyen, stabilan kiépített GPS-vevője van, valamint elegendő számítási kapacitása, ami a telefontól kapott információ alapján gyorsan kiszámítja a műholdak helyzetét
* a telefon a szolgáltatótól megkapja a műholdak pontosan kiszámított adatait
* a telefon kiszámolja a szolgáltató adatai alapján a helyzetétAz eljárás előnye, hogy a mobilba elegendő egy egyszerűbb GPS-vevőt és kisebb kapacitású processzort beépíteni, ugyanakkor a szolgáltató biztosítja a telefon pozíciójának számításához szükséges számítási kapacitást és a pontos adatokat.
Ez a szolgáltatás fizetős is lehet a szolgáltató részéről."
tehát gyengusz GPS van benne vagy egy jó GPS ami ráadásul bazi gyorsan éled?
-
HardRic
addikt
Én ellennék a 3,3"-os S AMOLEDDEL. 5800 után simán jó. (3,2")
-
legiaap
félisten
Találtam egy videót, amiben látható kicsit netezés közben is: [link]
Nem túl meggyőző eddig.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #164 üzenetére
Én is abban reménykedek.
-
AS
félisten
Böngésző még nem volt kész a kiáltáson.
Várom végleges videókat amikor már kaphatóNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Jó kis videó
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
richies
senior tag
lehet benevezek egy ilyenre
Rozsomak of Power
-
bok92
addikt
-
AS
félisten
Legújabb videó , egyre gyorsabb, nagyon várom
-
Wa2x_
veterán
Alig várom már én is... sztetek akkor most április vagy május lesz a hónapja MO.-on? Illetve olvastam már árnak 85e-t és 120e-t is, melyik a valószínűbb? (főleg, hogy 10 milliót akarnak eladni...)
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
roti86
őstag
Inkább 120, ahogy az árakat ismerem, aztán majd szépen lassan megy lefelé.
Amikor először megláttam ezt a mobilt kb. két hete, csak ennyit tudtam mondani: Egy ilyen kell nekem is Gyors, külsőre is bejön, szuper kijelző, 1500Mah-s akksi, szóval csúcs.
Várom a mobilarena-s tesztet is
-
legiaap
félisten
Első unboxing videó.
Ennek már itt volt az ideje.
A fülesen az vajon távirányítós bigyó lehet?
Remélem olyan, mint az iPhone-nál, vagy mint a HTC-knél.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
cultfeca
tag
Vajon mikor jelenik meg??(egy-két hónapot várjak rá?)Vagy vegyem meg az Omnia 2-őt??
Véleményeteket megköszönöm!!! -
cultfeca
tag
Értem.Egy ideig szemeztem a Spica-val is,de letettem róla.Más márka nem igazán érdekel.az Omniás történethez hozzátartozik,hogy nagyon régóta vágyom rá(Omnia 1),de soha nem kerültem hozzá elérhető közelségbe(ha megvolt a pénz mindig másra kellett elkölteni).Most megvehetném az Omnia 2-őt,ha várok a következő fizuig.De a Wave is elkezdte mozgatni a fantáziámat,én már ezek tudásával kielégednék,tehát a vásárlást hosszú időre tervezem.Mióta Omniát akarok azóta mindent elolvasok vele kapcsolatban és mondjuk úgy tisztába vagyok a winmobillal.Nagyon nehéz a döntés
-
Wa2x_
veterán
válasz cultfeca #182 üzenetére
Hát nekem is volt hasonló problémám...
Ami nekem lejön:
- tudjuk winmobile jó, semmi baj nincs vele / BADA még kiforratlan, de a videók alapján látjuk, hogy nagyon össze lett rakva.
- Omina II. ugye nagyobb kijelzős, ez lehet előny, hátrány...
- Win-hez sokkal több alkalmazás van jelenleg(!)
- Külsőre mind a kettő gyönyörű .
- Kijelző minősége: kicsit ugye Wave előz.
- Omnia II. 8MP.És hát ugye az ár lenne még fontos amit nem tudunk még...
Én minden esetre megvárom a Wave-et...: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
cultfeca
tag
Ha valaki most azt mondaná,hogy a megjelenés max. 2 hónap és az ár 100k akkor komolyan elbizonytalanodnék a Wave javára.De az az igazság,hogy ha meghallom az Omnia2 szót+meglátom a reklámokat vagy élőbe akkor komolyan összeszorul a gyomrom.Igaz ez kicsit már a fanatizmus határát súrolja,de az Omnia mindig is az álmaim netovábbja volt és mindig is az!És csak a Wave tud elbizonytalanítani.Nem akarom azt,hogy ha megveszem az Omniát és kijön a Wave,akkor megbánjam.Nem vagyok az a telefoncserélgetős fajta,főleg nem egy hónap után.Ha már kint lenne a Wave sokkal könnyebb lenne dönteni mivel esetlegesen kilehetne próbálni valahol+a már meglévő tulajok+tesztek alapján eltudnám dönteni,hogy melyik legyen.Tetszik az új op.rendszer gondolata és a szoftvertámogatás is megoldódna,mivel mindenhol azt írják,hogy a Samsung komolyan gondolja a Badát.Úgy érzem megkell várnom a Wave megjelenését és akkor döntök!Ha tetszeni fog és jó az ára akkor megveszem,Ha nem akkor marad az Omnia és jól is járok,mert gondolom lejjebb megy az ára is!!
Bocsi a hosszú hozzászólásért,de komoly a dilemma!!!
Addig is várom a pro és kontra hozzászólásokat! -
legiaap
félisten
válasz cultfeca #184 üzenetére
Én mint írtam a helyedben várnék.
Nekem volt winmobilom (Samsung i780 és i900) de elég volt belőlük.
Androidot vagy én is Wave-t akarok. Nekem az elsődleges szempont, most a netezés.
Androidon tudom, hogy nagyon frankón megy, sajnos még Wave-n nem tudom milyen.
Érdemes még várni egy kicsit.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
vmack
tag
válasz cultfeca #184 üzenetére
Várj szerintem.
Én december óta dilemmázok. Akkor halt meg az iphone-om Ki is néztem utódnak a HD2-t de mivel ideiglenesen elővettem a htc artemisem újra megfogalmazódott, hogy a winmo nem az amit szeretnék. Gondoltam akkor android, és ki is néztem az xperia x10 et. Na az SE képtelen volt máig kijönni vele, így a decemberben ütős hardver mára majdnem megszokott lett a felső kategóriában, az 1.6os android meg egyenesen elavult.Közben bemutatták a wave-t és eldöntöttem ez kell. Nagyon remélem hogy nem 2 hanem 1 hónap és be lehet szerezni, mert kezdek megőszülni az öreg winmos artival. -
legiaap
félisten
Azt hiszem nem lesz ilyen készülékem.
Erre ebből a videóból jöttem rá.
1. Rettentő lassú a netböngészője
2. Biztos, hogy csak szoft. hiba, de a 12. percnél, mikor netezik és közben vízszintesbe helyezi a faszi a készüléket, nem hogy elfordulna a képernyő...újraindul a telefon
VICC!Még sokat kell dolgozni ezen a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Találtam egy linket, ahol árulják állítólagos nagykeresek a Wave-et is és több más új telót is.
280.- USD-ért, hát ez az ár itthon is nagyon jó lenne... ha kamu is ez a link.[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest