- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, rendeltem egy ilyen otg kábelt : http://www.ebay.com/itm/220799972693#ht_5091wt_1163
a napokban megérkezett, 16 gigás pendrivet rádugva simán kezeli filmet néztem rola meg minden akadásmentesen stb, jol illeszkedik az alja is a micro usb csatinál, nem lötyög, egy valami van amit nem értek, mégpedig hogy ha egeret dugok rá, kiirja hogy mouse connected, akkor feljön a kis nyil ha megmozditom az egeret, 2-3 mozditásig mozog is ak épernyön majd megáll, nem mozdul semere akárhogym ozgatom az egeret vagy kattintok vele vagy bármi, az egér alján világit a piros fény de az egér kulzora nem mozoga képernyön és semmire se reagál, az érintöképernyö jo, homegomb is, rámegyek hogy usb bizt leállitása akkor nem cisnál semmit, akárhányszor akarom lecsatlakoztatni rola, végül ha kihuzom belöle akkor meg lefagy a telefon.... valaki találkozot ár ilyen problémával ? ha igen talált rá valami megoldást ?
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest