Hirdetés

Aktív témák

  • andersen32

    csendes tag

    válasz ERPY #21771 üzenetére

    ERPY:

    Az ócskasággal kapcsolatban nem értek egyet. Amit én hibaként jeleztem az S2-nél, az a 550d-nél nem jött elő.

    Kérlek, hogy a személyeskedést ne erőltesd, ez sosem volt divat itt a fórumon. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy családi, sport, stb rendezvényeket mivel fotóz és videóz le.

    Remegős, kézből filmezett, fókusz keresős, 1080p-s, alacsony dinamikás S2 felvételt kérsz, ami nem youtube-os ?

    http://vimeo.com/27113735

    http://vimeo.com/27452001

    http://vimeo.com/27114268

    Nem azért jöttem ide, hogy az S2-öt savazzam, hanem tényleg szeretném megtudni, hogy az idáig látott felvételek minősége user error miatt van, vagy pedig ennyit tud a kamera.

    Ha tudsz mutatni saját, nem youtube-os felvételt, amit TE készítettél S2-vel, amin sok mozgás van, de kézből tartva nem remeg a kép (utólagosan sincs stabilizálva szoftverrel, nem is állványról készült, és nem fixáltad pl asztalra letéve), nem pumpál a fókusz, és zajos hangforrás mellett nem torzul el a hang (és nem külső hangrekorderrel készítetted a hangfelvétel), és részletességben legalább hozza egy 5d mk2 vagy egy sony hx9 videó szintjét (mert ezek rávernek a 550d-re) akkor kérlek, hogy oszd meg velünk.

    Ugyanis pont ezt akarnám megtudni, hogy lehet-e az s2 videóminőségét odafigyeléssel + beállításokkal összehozni úgy, hogy jó minőségű legyen a videó.

    Én volnák a legboldogabb, ha ezt sikerülne, mert akkor ez a telefon nekem való lenne.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák