Hirdetés

Aktív témák

  • pitimany

    tag

    válasz dancsuri #16042 üzenetére

    Dancsuri, kösz a választ.
    Igen felraktam már tegnap előtt a KG6-ot, mikor hazajöttem a nyaralásból.

    Akit érdekel elmondanám, hogy bár vittem egy DSRL E-400 Olympus fényképezőt és egy Panasonic videó kamerát is, de legtöbbet az SGS II-vel fotóztam és videóztam, mert sokkal egyszerűbb volt használni, és lényegében jó minőségben sikerült megörökíteni az eseményeket ( ott is ahol pl. külön fotó jegyeket kellett volna venni :) ).

    Kb. 1600 km-en keresztül használtam a navigációt is, felváltva az ÉnMegyeket és a Sygicot. A véleményem az, hogy a Sygic csilivilibb, modernebb, több funkcióval bír, de az ÉnMegyek az elavult külseje és tudása mellett, pontosabb és stabilabb.
    Pl. a Sygic nem mindig indult el elsőre, és többször felül kellett bírálni az utasítását, illetve a kocsi hifi rendszerén keresztül bluetoothon megszólaltatva nem halkította le a zenét amikor utasítást adott. A fiam iphone 4-én lévő iGO Primo, viszont tökéletesen működött :(( , na olyan kéne Androidra is, egészen biztosan megvenném. Nem értem az NNG Kft-t miért nem csinálják meg, szerintem üzletileg sikeres lenne, mondjuk attól mindenképpen, hogy ingyenesen használják az emberek :) .

    Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Tudtok arra megoldást, hogy az autó hifi rendszerével bluetoothon keresztül párosított SGS II gyári zenelejátszója ne kezdje el magától lejátszani a zenéket, ha bekapcsolom az aux módot?

    Összességében az SGS II - a maga korlátai mellett - képes volt kiváltani egy fényképezőt, videó kamerát, mp3-mp4 lejátszót, autós és gyalogos navigációt, valamint egy netbookot, - - és még telefonálni is lehetett vele - :) , tehát úgy gondolom megérte az árát.

Aktív témák