- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz maggi1886076 #39101 üzenetére
Mé'mé'mé'?
Nem adhatom egy 6 hónapos gyerek kezébe egyből a 9mm-es gáz/riasztót
valahol el kell kezdenie(#39102) rankesz:
+1
De látod ,van aki kimondottan keresi[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Talán úgy tudom vannak itt kerékpárhoz értő emberek.
Asszonynak nézegetünk most bicajt.
Egy alu vázas nagyon szép állapotú,agydinamós,stb mennyit érhet?
Ha kell van képem is róla.Xiaomi 11T Pro
-
Iomega
addikt
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
bAtt001
addikt
megint egy undorító és szervezetlen vonatút, nem szabad mást várni a mávtól, olyan h mindenkinek van rendesen helye a vasárnapi ic-n lehetetlen, de a sok nyomorék így is megpróbálkozik jegy nélkül feljutni...
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #39121 üzenetére
lehetnénk kulturált magyarok is, de hogy egy csávó 2 kisgyerekkel pont az ilyen, még szíved sincs elzavarni őket a helyedről... aztán végig ordítanak az apjuk meg oda se figyel
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #39123 üzenetére
sajnos ebben kell élni
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #39125 üzenetére
ezt az opciót még meghagynám másnak ha lehet
-
r4z
nagyúr
Hepi vagyok... Úgy fest, végre elkel a régóta nálam rohadó RAM-om és a felesleges VGA-m is Már csak a sörcsapolótól kéne megszabadulni
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
beast27
senior tag
válasz bAtt001 #39129 üzenetére
Ne is mondd én most bmx-re gyűjtök (a telefon után az lesz a következő) csak az a baj hogy szerintem min 200k lesz és idő közben meg fejleszteni is fogom ahogy tudom és ha ez nem lenne elég még a kórházi ellátás is drága drága sport ez
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz bAtt001 #39133 üzenetére
Szerintem @gyf@szt kapnék ha egy bmx-en kéne közlekednem, még fék sem lesz
Razi
Felni, kerék agy, váz, hajtó kar, villák, kormány, stb egyébként az kerül sokba hogy míg egy DH bike tele van telescope-al, rugózás és úgy kell bírnia kisebb nagyobb ugrásokat addig egy bmx-nek rugók, telescope-ok nélkül megtenniük ugyan ezt[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
r4z
nagyúr
válasz maggi1886076 #39136 üzenetére
Nemhogy fapados, ülés sincs rajta
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
beast27
senior tag
Össze kevered a trial-al, a bmx-en van ülés (csak értelme nincs )
bAtt:
Ha egy telefonért kiadok 170k+ pénzt (amitegy év utá vagy előbb úgyis lecserélek) akkor egy biciklire sem sajnálom ugyan azt a pénzt[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Azokon is szokott lenni, egyébként nem sok vizet zavar az ülés és nehéz beleakadni is, talán azokat zavarja akik a legkönnyebb bicót akarják összerakni és képesek fennakadni plusz fél kilón
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
válasz maggi1886076 #39147 üzenetére
Visszamennyé'
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest