Hirdetés
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Adott egy ADSL modem és erre szeretnék wifi routert. Mindent össze dugtam ahogy kell, de valamiért nem tudja konfigurálni. PPPoE-s kapcsolatot választottam ahogy kell, felhasználó nevet, jelszót beírtam, de utána nem megy a dolog. Telefonáltam a GTS-nek, azt mondták a felhasználó név/jelszó páros teljesen jó és rendesen a számítógépbe dugva működik is a dolog. Azt mondták, hogy lehet a modem nem kompatibilis a routerrel. Egy eléggé régi Hawei SmartAX MT800u-T modemem van és a wifi router TP-LINK WR841N. Azt mondta a GTS, hogy ADSL2+ és ANNEX B szabványú modem kell. Mi lehet a probléma? Mit nem csinálok jól? Vagy tényleg a modem lesz a hibás?
Köszi
-
verti1
tag
válasz Gubek-Einste #23027 üzenetére
Ha szerzek egy ilyen D-link modemet azt csak össze kell dugdosni vagy telepíteni is kell valamit?
-
verti1
tag
válasz V.Stryker #23036 üzenetére
Magyrul mondjátok.... Feljebb írtam a problémám, hogy nem működik a TP-link wifi router a Huawei modullal.
Tehát ha veszek egy D-link 360r t1e modemet akkor össze dugdosom a kábeleket, beállítom a PPPoE kapcsolatot, jelszó/felhasználónév és imádkozok, hogy működjön a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest