Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gjanner

    tag

    Sziasztok!

    Túl vagyok Act 1 és Act 2-n, tehát megvolt a final boss a víziparadicsomban. Ugye előről megy a menet utána, viszont azt olvastam, hogy Act 3-hoz össze kell szedni a Sunface fragmenteket. Na ebből nekem egyet se akart még bedobni, pedig biom 1-2-3-at már jópárszor újra-jártam. Házikóba sem tudok bemenni.
    Olvastam egy oldalon hogy a hajóban (Helios) van valami "időgép" de ott nekem csak annyi, hogy van egy fejbedugós szerkezet ami a biom 1. és 4. között vált.
    Van valami tippetek, hogy ez bug vagy miért nem ad egyetlen Sunface-t sem? (általában minden biomot igyekszem fullra takarítani, és megvolt már az az audiolog ahol a "nap"-ról beszél főhősünk)
    Szeretném már Act 3-at meg secret endinget is megcsinálni, de lassan megunom, hogy nincs cél, csak (kvázi) ugyanazokat a köröket futom. Vagy újra el kéne menni a legvégéig és még egyszer szétcsapni a polipot? :F
    Köszi előre is!

    UI: egyébként nagyon állat a játék, az elején paráztam olyan hangulata van a sötétben, jó hangrendszeren, hogy besz*rás, nálam *5, behúz, bevonz, Atropos felfal :D

Új hozzászólás Aktív témák