- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Elég gyász, hogy minden piaci részesedéses hírre kitör a hitvita, pedig ezek leginkább csak azt mutatják, mennyire eltérőek a lokális piacok és mennyire értelmetlen abból általános trendekre és okokra következtetni.
Japánban októberben az eladott telefonok háromnegyede(!) iPhone volt, eszerint hatalmas siker az 5S és az 5C? Németországban 10% alatt van az iOS, eszerint az Apple-nek befellegzett? A WP a finneknél és az olaszoknál a második legnépszerűbb OS, Kínában viszont 3% körül állnak, mi is következik ebből?
Gondolkozni is kéne a vagdalkozás helyett.
Nem a lényeg a fontos.
-
Sofian
őstag
Megy már a push...? Nem a 30 percenkénti Sync.. hanem a Push..
-
azopi74
addikt
válasz Vassili_Zait #42 üzenetére
Igazság, hogy 90% ki sem próbálja, mert eszébe sem jut, hogy kipróbálja mert vagy nem hallott róla / vagy nem ajánlotta senki az ismerősei közül.
Sőt, azoknak is nagy része, akiknek eszébe jutna, mégse vesz, mert a szomszéd vérpisti, vagy az eladó lebeszéli róla. Így ergo 90% el sem tudja dönteni, hogy tetszene-e neki, vagy sem ...
De olyanról viszont nem nagyon hallottam, hogy valaki, miután megvett egy WP-s telefont, rájön, hogy neki mégsem tetszik ...
Akinek nem tetszik, az meg sem veszi (sőt, gyakran az se, akinek amúgy tetszik) -
félisten
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz Vassili_Zait #40 üzenetére
Nem neked írta, hanem azt írta: a kedvese s3 minijét... csak értelmezni kéne, ami le van írva.
Aki meg azt hiszi, hogy a droidot minden nap újra kell indítani, azt ki kell ábrándítanom, mert nem kell. Ócska, alap Huawei telefonom 60-70 napos uptime-okat produkált, mielőtt kellett az újraindítás és a mostani G510-est sem kell.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
NGA
addikt
válasz Plazmacucci #58 üzenetére
Hát ott elég kitartónak kellett lenni, hogy valaki megtartsa. A 8 azért elég sok dologban változott.
-
törölt tag
válasz Vassili_Zait #40 üzenetére
A kamutarisznyát te csukd be k. gyorsan-és tanulj meg olvasni, szöveget értelmezni! általános iskola első osztályos feladat egyébként.
Kedvesem nem sikerült szétbarmolnia, ergo, te vagy a hülye.[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz Plazmacucci #58 üzenetére
Hát az nekem sem jött volna be, igaz, nekem eszembe se jutott volna, hogy megvegyem ;-)
-
gzbotii
nagyúr
-
Darellus92
aktív tag
-
Darellus92
aktív tag
Én csak saját tapasztalatból mondom, hogy amikor megvettem a telefont olyan szar volt a push hogy majdnem sírva fakadtam, aztán jött egy frissítés és minden push úgy jön ahogy azt mózes megtalálta kőbe vésve. Legtöbbet a WhatsAppot meg a beépített FB messengert használom és mindig jön minden. Még direkt meg is néztem, hogy a PC-n böngészőben az üzenet megérkezése, és a telefon csipogása között a max. idő ilyen 2 mp körül mozog.
De a droid fikázóknak is mondanám, hogy a 8X előtt egy évig Galaxy Notet használtam és kb. 2x kellett rebootolni, pedig nem is a legmodernebb android verzió volt rajta.
A japán iPhone mánia meg még engem is meglepett. Utoljára 2011-ben voltam kint és akkor még bőven mindenkinél ez a tipik japán flip telefon volt. Egy ilyet majdnem vettem is (csak az ott nem olyan egyszerű) . Aztán amikor japán ismerősök jöttek ide rá egy évre akkor mindkettőnek Galaxy S II-je volt . Most megyek majd nyáron megint Tokyoba megnézem mi a helyzet.
HTC = Help This Company
-
nobela
senior tag
"De olyanról viszont nem nagyon hallottam, hogy valaki, miután megvett egy WP-s telefont, rájön, hogy neki mégsem tetszik ..."
Hát akkor most hallhatsz.
Nekem a táblázatkezelő volt a legfontosabb, ezért vettem sok éves WinMo használat után WP8-at, de már bánom.
Minimális app ellátottság, idióta rendszer korlátozások.
Még egyszer nem kéne.EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
azopi74
addikt
Azt hogy? Te feltudod rakni az ActiveSync-et gmail-re? Hogyan, ha maga a szolgáltatás nem is támogatja már a szabványt?
És miután WP-re nincs hivatalos gmail app, és hála don't be evil google-nek, nem is lesz, így csak IMAP-pal lehet elérni WP-ről a gmail-t, azon meg sose fog menni a push. Tudom, vannak 3rd appok, amik tudják a gmail pusht, de kösz nem, inkább nem kérek belőle.
Szóval gmail szerintem felejtős WP-n, de nem kár érte, amúgy is sokkal sz*rabb már, mint az outlook.com. -
azopi74
addikt
"Nekem a táblázatkezelő volt a legfontosabb, ezért vettem sok éves WinMo használat után WP8-at, de már bánom."
Te azt a zseb-excelt táblázatkezelőnek nevezed, ami a WP-ben van, és az volt a fő érved a WP mellett?
Nem mintha droidra lenne annál különb "táblázatkezelő" , egyedül az Office 365-höz járó Excel ér fel vele. De minek is akármilyen telefonra normális táblázatkezelő? Tabletre OK, ott az Office RT... -
nobela
senior tag
"De minek is akármilyen telefonra normális táblázatkezelő?"
10 éve használok Excelt PDA-n és WinMo-s mobilon.
Talán csak tudom hogy mire való, nem gondolod?
[ Szerkesztve ]
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
azopi74
addikt
"Talán csak tudom hogy mire való, nem gondolod?"
Elárulod nekem is? Mert nekem nem sikerült rájönnöm. Pedig én is próbáltam használni pocket excelt 12 éve is iPaq-en, de valahogy nem győzött meg. És később sem.
Persze akkor még nem nagyon volt más mobil alternatíva, akármennyire is korlátozottak voltak, de most, amikor már 7-8"-es mini tabletekre is elérhető egy teljes értékű MS Office, mi értelme a mobil office-nak?
-
mate317
tag
Sajnos vannak komoly hiányosságai a wp8-nak, legalábbis amik engem zavarnak:
- Böngészéskor a hover menüket nem kezeli, így sok oldal használhatatlan. Nincs kép megnyitása parancs. Ha kilépek a böngészőből, majd újra belelépek, akkor a vissza gomb zárja a böngészőt, nem az előző oldalra megy.
- Ha felteszek egy mp3-at a telóra, azt 2-3x is megjeleníti a lejátszóban. Ha az egyiket törlöm, a másik már nem játszható le. Tehát maradhat a kettő...
- szűkös app választék. nincs pl. imovie-hoz hasonló app.
- az appok szinte mind a lapozós sémára készülnek
- beállítom, hogy kapcsolja le a wifit ha zárolom a képernyőt, erre 10ből 7x nem kapcsolja ki.
- központi hangerő...
- a beépített facebook nem szinkronizálja a beszélgetéseket
hirtelen ennyi jutott eszembe[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
Egyvalamiben már utolérte a WP platform az Android-ot, némely user sznobizmusában és az elitista gőgben...
Annyira mókás olvasgatni amikor a low-end Nokia 520 telefon topikjában sz@r kukarobi, meg hasonló kitételeket olvasni, kicsit olyan "kompenzálós-feeling-je van...
Ez régen a cupertino-fetisisztákra volt jellemző volt, már már rájuk sem, csak a legmegátalkodottabbak hintik az igét, a többségük elfogadta, hogy van más is a nap alatt.
Páromnak is 520-at vettem és szereti valamint a gyerekeim is.
Engem taszít a felület - másnak biztos lehet vizuális orgazmus - de nem kiabálok kígyót-békát rá.
Én mindig is jobb android-os telefont használtam, voltak nyűgjeik de 90%-os elégedettséggel használtam.Az biztos, hogy az emberi butaság, a korlátoltság örök és legyőzhetetlen, mindig újratermeli önmagát.
Ennek szép példáit láthatjuk itt is.[ Szerkesztve ]
-
Róby
csendes tag
Hajrá WP!! remélem jól elterjed és elkezdenek a szoftverfejlesztők progikat kiadni rá.
ha ez megtörténne mindent vinne
remek akadásmentes rendszer csak kevés rá a fejlesztő és ezért nem veszik...
nekem évek óta jó szolgálatot tesz, nem úgy mint az android annó...
nagyon jó kis rendszer csak sokat kell fejlődnie! de ha az akadásmentesség megszűnik és annyi program lesz rá mint androidra mindenki ezt fogja venni! (csak addig el kell jutni a fejlesztőknek!)A telefonom erősebb mint a laptopom.. mi lesz itt tíz év múlva?!?! Mikor a galaxy nexus volt a legerősebb mobil, nem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a fejlődés! :D (Iphone Xs)
-
nicu71
addikt
válasz Vassili_Zait #87 üzenetére
ez csak azokat érinti,akinek sd kártyájuk van.L920 beépitett háttértáránál soha nem fordult elő.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Ádám16
addikt
Nincs valami hír arról, hogy az USA-ban mennyire sikerült terjeszkednie?
A Nokia-MS elég sok lóvét tolt a reklámokba kint elvileg, kíváncsi vagyok, hogy lett e valami hatása... Így, hogy az MS kezében (lesz) a Nokia, annak gondolom fontosabb piac lesz az USA, mint pl. az EU -
nobela
senior tag
"most, amikor már 7-8"-es mini tabletekre is elérhető egy teljes értékű MS Office, mi értelme a mobil office-nak?"
Most őszintén, direkt értetlenkedsz?
Nyilván nem mobilon szerkesztgetem a több száz soros Excel táblákat, de fontos üzleti adataim vannak benne, amikre bármikor szükségem lehet.
Ezért nem fogok a telefon MELLETT még egy tabletet is magammal vinni, hiszen pontosan erre van az okosteló...
Viszont most, hogy a Google is belehúzott az office témába, lassan talán kidobhatom végre a MS vonalat, jó lenne már néhány normálisabb apphoz is hozzáférni. Nagy részük még mindig iOS/Android only, jó párat konkrétan nem is terveznek WP-re.
[ Szerkesztve ]
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
Naughty9011
tag
válasz daniel909 #44 üzenetére
Mar bocsi , de nagyon unom , hogy az androidosok aztmondjak ezt nem lehet meg azt nem lehet...
Uraim LEHET kuldeni kepet Facebook aplikacioval is , Viberrel is , van instagram is van konferencia , belehet zarni az appokat es atom gyorsan virgonckodik a 8Sem 512 Rammal is DE a notification centre NAGYON kell! Hajra WPMate 10 pro
-
Glenda
addikt
válasz Naughty9011 #97 üzenetére
A Facebook Beta tetű lassú. Ha a MS betartaná a szabályokat, nem került volna fel a marketplacebe ez. De azt is tudom mennyire szigorú a teszt 3rd partynak is
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Alexios
veterán
válasz Naughty9011 #97 üzenetére
a beépitett chat-ről volt szó ott nem lehet. Vagy felőlem azt is megoldhatnék, hogy a fb appal lehessen rendesen chatelni(nem, most állandóan rá kell frissiteni hogy jött-e üzenet, az nem rendes chatelés)
Glenda: nekem lumia 820 alatt nem vészes, lehetne gyorsabb de nem mondanám lassúnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mediumgecso #6 üzenetére
Számomra a WP-ben sok minden hiányozna az androidos telefonom után. Hogy mást ne mondjak, a telefon működését automatizáló Tasker már önmagában is elég vonzerővel bír ahhoz, hogy a droidnál tartson. Vagy például az okos widgetek. Az egész heti naptáram kint van a főképernyőn, a feladatok szintén. A gesztusvezérléses kezelőfelület szintén remek dolog.
Ehhez képest számomra WP-t használni olyan, mintha visszarepülnék 6-7 évet az időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest